düğünüm ve babam.....

ben çağırmazdım. kötü günümde yanimda olmayan bana tramvalar yaşatan birini iyi günüme çağırmam. duyarda belki biraz yüzü kızarır.

bencede çağırmamakla iyi etmişsiniz.
eğer çağırırsanız en güzel gününüzü rezil eder ve sonsuzadek o günü hatırlamak bile istemezsiniz.:34:

merhaba kk nın güzel bayanları;

ben 25 yaşındayım ve yaklaşık 9 yıldır annem ve babam ayrılar ben annem ve kardeşimle kalıyorum. Annem ve ben çalışıyoruz ve bu şekılde hayatımıza devam edıyoruz. Annemle babamın ayrılış nedenı. şiddet, kumar, içki, kadınlar.... annemı aldatırken hemde annemın yatağında başka kadınla yakaladım.....çok çektık çok aç kaldık çok zor durumlardan geçtık ağlamadığımız gün yoktu.... işitmediğimiz hakaret kalmadı. babam bana bir kere bile sarılmamıştır. bir kere bile sevıyorum dediğini duymadım. her gun dayak yerdım çocuktum anlamazdım ama o dövmeye devam ederdi.

çocukluğumdan hiç bir şey anlamadım..... bana ve kardeşime en ufak emeği geçmedi. kendı dışarılarda yemek yer bız aç otururduk. ayrıldıktan sonrada 2 ayda 3 ayda bır ancak arardı. yanına gıttığımde sureklı kufurler hakaretler işitirdim. ve daha neler neler var uzun uzun yazıp daha fazla sıkmak istemıyorum sizleri. yaklaşık 1.5 yıldır babamı hiç görmedım ve hiç arayıp merak edıp halımızı hatrımızı sormuyor bile kiiii bu hep böyleydı bız ararsak konuşuyorduk.... sorum şu ki..... 7 eylülde düğünüm var.... Sizce çağırmalımıyım? ne yapmam gerek mantıklı bır karar veremıyorum.... o kadar acı çektırdı ki yaptıklarını unutamıyorum hazmedemıyorum bunların hiç birini hak etmedık.. ben şimdi ne yapmalıyım?

Aynı durumdayız seni anlıyorum.. Ne olursa olsun o senin baban diyen insanlardan nefret ediyorum.. Baba olsaydı da başında dursaydı.. Daha küçücük bir çocuğu döven adamdan değil baba hiçbirşey olmaz.. Senin zor zamanında kötü gününde yanındamıydı da mutlu gününde gelecek.. Bırak uzak dursun senden.. Öyle insanın yararı dokunmaz sana.. Bu kadar emin konuşuyorum çünkü yaşadım benimde annem babam ayrı kumar vardı onda da.. Sözüm olacaktı çağırsam mı çağırmasam mı diye düşünüp durdum.. Çağırdım salaklık yapıp. Şimdi pişmanım keşke diyorum keşke çağırmasaydım.. O haketmiyor hiçbirşeyi haketmiyor aynı senin baban gibi..

ben 25 yaşındayım ve yaklaşık 9 yıldır annem ve babam ayrılar ben annem ve kardeşimle kalıyorum. Annem ve ben çalışıyoruz ve bu şekılde hayatımıza devam edıyoruz. Annemle babamın ayrılış nedenı. şiddet, kumar, içki, kadınlar.... annemı aldatırken hemde annemın yatağında başka kadınla yakaladım.....çok çektık çok aç kaldık çok zor durumlardan geçtık ağlamadığımız gün yoktu.... işitmediğimiz hakaret kalmadı. babam bana bir kere bile sarılmamıştır. bir kere bile sevıyorum dediğini duymadım. her gun dayak yerdım çocuktum anlamazdım ama o dövmeye devam ederdi.

çocukluğumdan hiç bir şey anlamadım..... bana ve kardeşime en ufak emeği geçmedi. kendı dışarılarda yemek yer bız aç otururduk. ayrıldıktan sonrada 2 ayda 3 ayda bır ancak arardı. yanına gıttığımde sureklı kufurler hakaretler işitirdim. ve daha neler neler var uzun uzun yazıp daha fazla sıkmak istemıyorum sizleri. yaklaşık 1.5 yıldır babamı hiç görmedım ve hiç arayıp merak edıp halımızı hatrımızı sormuyor bile kiiii bu hep böyleydı bız ararsak konuşuyorduk.... sorum şu ki..... 7 eylülde düğünüm var.... Sizce çağırmalımıyım? ne yapmam gerek mantıklı bır karar veremıyorum.... o kadar acı çektırdı ki yaptıklarını unutamıyorum hazmedemıyorum bunların hiç birini hak etmedık.. ben şimdi ne yapmalıyım?

DAVET ETME!!! böyle babamı olur ya..

Ne münasebet...
O size babalık yapmış mı ki siz de şu an ona çocukluk görevinizi yapacaksınız?
1.5 yıldır aramıyor sormuyor diyorsunuz, böyle bi adamın hala arkasında yaltaklık yapacak kadar ezilmemelisiniz bence.
Size değer veren insanlara değer verin, gerisi sizi üzmekten başka bir şeye yaramaz .
Mutluluklar diliyorum..

isteme olduğunda seni annenden mi istediler peki
o zaman babamı çağırayım mı diye düşündün mü merak ettim:44:

Son düzenleme:
Benimde anne babam ayrıldılar ben 5.sınıfı bitirmiştim erkek kardeşim küçüktü evlilerken de baba sevgisi görmedim senin baban kadar değil ama gezdirsin bir oyuncak alsın ilgilensin yoktu hatta okuldan bişi istiyorlar desem sabah benden önce kalkar giderdi ayrılınca da merak etmedi haliniz nedir demedi üç kuruş nafaka veriyordu arıyırdum yine de birşey istesem öbür gün teli kapalı olurdu annem o yaştan sonra çalıştı çok zorluk çektik yine de aradım hiç gelin bende kalın gezelim demez biz ararsak konuşurdu en son biri var ciddiyiz dedim tanışmak istemedi herşeyini yaparım dedi arayıp sormado ben çalışıp biriktirdiğimle akraba yardımıyla evlendim ve çağırmadım artık bende limiti bitmişti çünkü bikaç ay sonra aradı çağırmadın diye şunu bunu yapcaktım diye ben yaptım herşeyimi dedim kötü gününde yanında olmayanın iyi gününde işi yok gelip babasıyım diye övünecek bakmış.gibi.

çağırmama kararı aldım arkadaşlar emınım gelırse pislik çıkıcak engel bıle olabılır. düğünden sonra ne yapıyorsa yapsın. bugune kadar babalık yapmadı sımdı kalkıpda bana laf söylemeye hakkı yok dıye dusunuyorum.

En doğru kararı vermişsin canım benim herşey gönlünce olsun inşallah:nazar::16:

Back