- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.426
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimsenin ne istediginin ne söylediğinin önemi yok bu anlattıklarınızdan sonra. Kendinizi dinleyin hislerinizle hareket edin. İstemiyorsanız, varlığı sizi mutsuz edecekse yada gelip olay çıkarma potansiyeli varsa çagirmayın. Zaten babanız hiçbir zaman babalık etmemiş size varsın düğününüzde olmayıversin.
Mutluluklar dilerim bu arada.
çağırma.. kendisi babalık görevinin hiçbirisini yerine getirmezken, kimse senin çağırmak gibi bir görevin olduğunu düşünmez bile.. kötü gününde yanında olmayanın, baban bile olsa iyi gününde de yanında olmaya hakkı yok..
bazen sadece kendini düşünmelisin. babamdır diye kendi güzel gününü mahvetme, çağırmamanın vicdannını yapma, biraz bencil ol.yapmadı yapmazda emınım...
O nasıl baba öyleki çağırıcaksın benim için yabancı birinden farkı olmazdıçaģırmazdım ben
![]()
bazen sadece kendini düşünmelisin. babamdır diye kendi güzel gününü mahvetme, çağırmamanın vicdannını yapma, biraz bencil ol.
hıslerım hıç çağırmamı istemıyorçok teşekkur ederım.
tek korkum ilerde pişman olmak.
Çağırmasan düğün gününü başka bi şekilde öğrenip gelip rezillik yapar mi acaba neden çağırmadin diye.
Yahu salla çevreni kimseye göre yaşamabende ıstemıyorumda çevremdekıler yuzunden bu dusunceye kapıldım....
annemde ıstemıyor aslında huzursuzluk çıkıcağını bılıyo ama pişman olmıyım dıye çağır dıyo. Amınnn inşallah hepimiz mutlu oluruz.O zaman çagırmayın, annenizde huzursuz olabilir gelmesinden belki bilemiyorum durumu ama.
Birde sadece doğurmakla yada doğurtmakla anne baba olunmuyor, ne üvey anne babalar var gül gibi evlat yetiştiren. Babanızda vicdan, merhamet, Allah korkusu yokmuş ki ailesini aç yatırmış. Hiç üzülmeyin, hiçbir mecburiyetiniz yok böyle babaya. İnşallah çok mutlu olursunuz.
Sevgiler.
Canim o sahis yillarca size yasattiklarina pisman olmadiysa sen hic pisman olmazsin
Yahu salla çevreni kimseye göre yaşamaben çok ciddiyim beni aramıyan sormiyan bi adamı yolla görsemde tanımamazlıktan gelirim
![]()
Anlattıklarınız çok üzücü,ama kendinize yeni bir yol çizmişsiniz ailecek ne mutlu size.Allah mutluluğunuzu daim etsin,umarım her şey gönlünüzce olur.Bence de çağırmayın,bir de tatsızlık falan çıkar ne gerek var.Eğer ona bir şekilde tavır almazsanız sanki hep yaptıkları yanına kar kalmış gibi hissedersiniz.