DÜĞÜNÜM VAR HEYECANIM BİTTİ

Benm nikahım yapıldı dugunu bekliorm hayrlısı artık zorla alışverşe cktk aldk bişiler kaynanam oglunu kıskanıo biraz erkek anneleri nie bole anlamıyorum

Erkek anneleri nie cok kıskanç oluyo anlamıyorum sevndm cnm mutlu olmana 1 ay kaldı dugune bekliorz bakalm nasip

55-61 i görünce Samsunla ilginiz var mı acaba. eşimde samsunlu ailesi aynı senin anlattığın gibi belkide daha fazlası
samsunlu olmaktan değil bence de insanların işlerine nasıl geliyorsa öyle olmasından kaynaklı yoksa ben de samsunluyum ama biz de adet hep vardır olmadığını ilk kendi düünüm de gördüm:)

samsunlu olmaktan değil bence de insanların işlerine nasıl geliyorsa öyle olmasından kaynaklı yoksa ben de samsunluyum ama biz de adet hep vardır olmadığını ilk kendi düünüm de gördüm:)

tabiki insanların kendi kişiliklerine göre. benimde kayınvalidem bizim aileye karşı hiç adetleri yokmuş gibi davranıyorda ondan sordum. nitekimde bişeyini görmedim. ama kendi kızı evlendi şöyle olcak böyle olcak bu alıncak bunu erkek tarafı alacak daha neler neler. eşinizde mi samsunluydu ?

Samsunla alakali değil bence. Görgüsüz ve menfaatci insan heryerde görgüsüz ve menfaatçi..benim kv. tarafı sivaslı aynen onlarda hiç sallamadilar bizi adetleri.. 2 yıldır evliyim ailemi 3-4 kez gördüler. Gitmiyorlar aramiyorlar. Hatta bu aralar bu davalar yüzünden yine kötü aramız eşimle. İnsanın zoruna gidiyor arada bişey yokken bu kopukluk.. Nefret ettirdiler kendilerinden resmen bıktım havalarından kibirlerinden

mayısta düğünüm bana kayınvalidem whatsapptan yazıyor.inanır mısın şaka gibi. annemi bir defa bile aramadı. temmuzda nikahımız olmustu ve evliyiz yani düşün. bir çay bardağı bile almaz mı insan bana değil oğluna. yok almadı. ama artık boşverdim. herkes yerini kendi belirler. ben izmirliyim ailecek merak ediyoruz aslında samsunda adet var mı yok mu diye. o yüzden şehir üzerinden gittim haklısın düşüncesiz insan her yerde aynı.

Evlendikten sonra da bu mesafe korunacaksa ne ala! Ama hiç sanmam. Bu tip kaynanalar genellikle gelini muhatap almayıp oğullarıyla iş görürler. Birde evlendirdikten sonra oğulcukları pek kıymetli olur. Hakkında hayırlısı.

Benm nikahım yapıldı dugunu bekliorm hayrlısı artık zorla alışverşe cktk aldk bişiler kaynanam oglunu kıskanıo biraz erkek anneleri nie bole anlamıyorum
valla tek tavsiyem umursama ve her zaman arada mesafeyi koru aslında bu olanlar bi uyarı gibioluyor ki evlenmeden gösteriyorlar
BENCE ÜZÜLMEYİN HEPSİ GEÇİYOR EN AZINDAN SONRADAN GÖSTERMİYORLAR YÜZLERİNİ KENDİ ÇABALARINIZLA YAPTIĞINIZ HERŞEY DAHA KIYMETLİ OLUYOR BEN DE ÇOK ÜZÜLÜYORDUM AMA BAKTIM Kİ RABBİM NASIL YARDIM ETMİŞ VE EMEKLERİMİZLE OLMUŞ KALKIPTA KİMSE YARIN DİYEMEZ Kİ DESTEK OLDUK FELAN BEN EN SON ŞUNU DEMİŞTİM BU BANA YAPILAN SAYGISIZLIK DEĞİL BU OĞULLARINA YAPTIKLARI VE BİÇDİKLERİ DEĞERİ GÖSTERİYOR YANİ SİZ DEĞİL ÜZÜLECEKSE EŞİNİZ ÜZÜLSÜN.BENİM Kİ GAMSIZ OLDUĞUNDAN ÜZÜLMEDİ O AYRI :)

1-Belki kendi halinde insanlardır .Umarım öyledirler.
2-Fırtına öncesi sesszlik..Benimkiler bu gruptandı.
BOŞVER.Daha iyi..

en güzeli mis gibi nikah yapmak

Almaz canım çünkü ADETLERİNDE BÖYLE BİRŞEY YOKTUR!!!... Benim islerimde biz hiçbir adet bilmiyoruz durumumuz da yok paramız yok yok deyip durmuşlardı. 1.5 sene sonra kızlarını nişanladilar, Allahım o adet senin bu gelenek benim şunlar alınmalı bunlar gelmeli. Yapılmadığı zaman bunlar ne biçim aile arayıp sorma yok gelip gitme yok falan filan... Biz sokak çocuğuyduk zaten

BENCE ÜZÜLMEYİN HEPSİ GEÇİYOR EN AZINDAN SONRADAN GÖSTERMİYORLAR YÜZLERİNİ KENDİ ÇABALARINIZLA YAPTIĞINIZ HERŞEY DAHA KIYMETLİ OLUYOR BEN DE ÇOK ÜZÜLÜYORDUM AMA BAKTIM Kİ RABBİM NASIL YARDIM ETMİŞ VE EMEKLERİMİZLE OLMUŞ KALKIPTA KİMSE YARIN DİYEMEZ Kİ DESTEK OLDUK FELAN BEN EN SON ŞUNU DEMİŞTİM BU BANA YAPILAN SAYGISIZLIK DEĞİL BU OĞULLARINA YAPTIKLARI VE BİÇDİKLERİ DEĞERİ GÖSTERİYOR YANİ SİZ DEĞİL ÜZÜLECEKSE EŞİNİZ ÜZÜLSÜN.BENİM Kİ GAMSIZ OLDUĞUNDAN ÜZÜLMEDİ O AYRI :)[/QUOTE]

haklısın smdı düsünüyorum benim evime gelince hiç demicekler mi bu eve bi çöp bile almadık bi yudum su içerken bile dusunecekler yani. o yuzden kendimiz yaptık aldık her seyi diye seviniyorum artık ama annem kırgın. cunku annem defalarca aradı kayınvalidemi özel gunlerde hastalıkta kandıllerde vs. ama o bir defa bile aramadı. benim esımde sallamaz buyuk ıhtımal oyle desem yanı bana yaptıkları saygısızlık deıl ogullarına saygısızlık desem adamın umru olmaz :)

aynen görümcem evlendi ne adetler devreye girdi. hiçte utanmıyolar ya patır patırda yuzume karsı soyluyolar. gecen muhabbet acıldı ıste sordu bunu kım aldı dıye bende annem aldı dedım. hıı banada kayınvalidem almıstı diyo bide görümcem. güldüm sadece. utanmıyolarda.

haklısın smdı düsünüyorum benim evime gelince hiç demicekler mi bu eve bi çöp bile almadık bi yudum su içerken bile dusunecekler yani. o yuzden kendimiz yaptık aldık her seyi diye seviniyorum artık ama annem kırgın. cunku annem defalarca aradı kayınvalidemi özel gunlerde hastalıkta kandıllerde vs. ama o bir defa bile aramadı. benim esımde sallamaz buyuk ıhtımal oyle desem yanı bana yaptıkları saygısızlık deıl ogullarına saygısızlık desem adamın umru olmaz :)[/QUOTE]
Bu arife bir de sinirler bozuk oluyor alınganlıklar oluyor sana tavsiyem bütün herşeyin tadını iyi çıkar bunu ben başarabildim başardığımda kına gecemdi ve bir daha bu duyguyu yaşayamam dedim ve o pistten hiç inmedim düğünde bide geçtim karşılarına mendil salladım ne yaparsanız yapın umrumda değil gibi :)düğünden sonra bohça sordular düğün bittiya biz de adet yok dedim düğünden sonra el öpmeye beklediler bizde adet yok dedim düğüne kadar adeti olmayan köye düğünden sonra adet geldi :)eşin iyiyse eşinden memnunsan sallama

Aynen bende sizin gibi dedim. Her ne kadar ben ce ailem çevreye karşı küçük düşmüş olsakta yaptıkları herşey kendi oğullarına verdikleri değeri gösterdi. Ama benim eşime sorsanız annesi babası onu çok sever. Diyorum sevdikleri için mi yaptılar bunları.. Bide sevmemis hallerini gormeyiz umarım dedim Tık yok :)

Bu arife bir de sinirler bozuk oluyor alınganlıklar oluyor sana tavsiyem bütün herşeyin tadını iyi çıkar bunu ben başarabildim başardığımda kına gecemdi ve bir daha bu duyguyu yaşayamam dedim ve o pistten hiç inmedim düğünde bide geçtim karşılarına mendil salladım ne yaparsanız yapın umrumda değil gibi :)düğünden sonra bohça sordular düğün bittiya biz de adet yok dedim düğünden sonra el öpmeye beklediler bizde adet yok dedim düğüne kadar adeti olmayan köye düğünden sonra adet geldi :)eşin iyiyse eşinden memnunsan sallama[/QUOTE]

haha çok iyi yapmıssın valla. zaten ne nisan bohcası ne bişey yaptılar.artık bende sallamıyorum açıkçası. kör değiller ya hepsi görüyorlar. bende düğünde resmen çatlatmayı düşünüyorum. onlarda nısanımda yaptıkları gibi kös kös suratı asık otururlar neymiş yoldan gelmişler. hem ucakla geldıler hemde gelseydınız bıgun oncesınden sankı gelmeyın dedık. cok dertlıyım cok :) eşimden şükür memnunum o da farkında her seyın ama aılesı işte elinden bişey gelmıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…