DÜĞÜNÜM VAR HEYECANIM BİTTİ

aynen görümcem evlendi ne adetler devreye girdi. hiçte utanmıyolar ya patır patırda yuzume karsı soyluyolar. gecen muhabbet acıldı ıste sordu bunu kım aldı dıye bende annem aldı dedım. hıı banada kayınvalidem almıstı diyo bide görümcem. güldüm sadece. utanmıyolarda.

Vallahi ben sakinmiyorum bedduami cekmiyorum. Dilerim Allahtan 3 tane kızı var kendilerinden beter dunurler düşer inşallahta görürler neyin ne olduğunu..
Allah evlatlarimizi korusun bu tür insanlardan

Vallahi ben sakinmiyorum bedduami cekmiyorum. Dilerim Allahtan 3 tane kızı var kendilerinden beter dunurler düşer inşallahta görürler neyin ne olduğunu..
Allah evlatlarimizi korusun bu tür insanlardan

gerçekten çok uyanıklar ama kendileri değersiz oluyo. kendileri kaybediyolar. bişey demiyoruz ama sanıyolarki bunlar saf hiçbişeyi bilmiyolar.

Bu arife bir de sinirler bozuk oluyor alınganlıklar oluyor sana tavsiyem bütün herşeyin tadını iyi çıkar bunu ben başarabildim başardığımda kına gecemdi ve bir daha bu duyguyu yaşayamam dedim ve o pistten hiç inmedim düğünde bide geçtim karşılarına mendil salladım ne yaparsanız yapın umrumda değil gibi :)düğünden sonra bohça sordular düğün bittiya biz de adet yok dedim düğünden sonra el öpmeye beklediler bizde adet yok dedim düğüne kadar adeti olmayan köye düğünden sonra adet geldi :)eşin iyiyse eşinden memnunsan sallama

haha çok iyi yapmıssın valla. zaten ne nisan bohcası ne bişey yaptılar.artık bende sallamıyorum açıkçası. kör değiller ya hepsi görüyorlar. bende düğünde resmen çatlatmayı düşünüyorum. onlarda nısanımda yaptıkları gibi kös kös suratı asık otururlar neymiş yoldan gelmişler. hem ucakla geldıler hemde gelseydınız bıgun oncesınden sankı gelmeyın dedık. cok dertlıyım cok :) eşimden şükür memnunum o da farkında her seyın ama aılesı işte elinden bişey gelmıyo.[/QUOTE]

O da eşinin sorunu o düşünsün sen keyfini bunlarla bozma ve tadını çıkar.Benim eltime de aynısını yaptılar eltim hiç kapılarını açmıyor ben de aynı düşünsene ne acı bir durum evlat büyüt sonra kimse kapını açmasın anlayabilene ne büyük bişey de anlayabilecek beyin lazım ve değişmeyecek.Yani bil ki şuan böyleler ya o hep öyle kalacak o yüzden yol yakınken alışmaya bak :)

haha çok iyi yapmıssın valla. zaten ne nisan bohcası ne bişey yaptılar.artık bende sallamıyorum açıkçası. kör değiller ya hepsi görüyorlar. bende düğünde resmen çatlatmayı düşünüyorum. onlarda nısanımda yaptıkları gibi kös kös suratı asık otururlar neymiş yoldan gelmişler. hem ucakla geldıler hemde gelseydınız bıgun oncesınden sankı gelmeyın dedık. cok dertlıyım cok :) eşimden şükür memnunum o da farkında her seyın ama aılesı işte elinden bişey gelmıyo.

O da eşinin sorunu o düşünsün sen keyfini bunlarla bozma ve tadını çıkar.Benim eltime de aynısını yaptılar eltim hiç kapılarını açmıyor ben de aynı düşünsene ne acı bir durum evlat büyüt sonra kimse kapını açmasın anlayabilene ne büyük bişey de anlayabilecek beyin lazım ve değişmeyecek.Yani bil ki şuan böyleler ya o hep öyle kalacak o yüzden yol yakınken alışmaya bak :)[/QUOTE]

haklısın eltimin düğünü kıbrısta olmuş kayınvalidemin görümcemin biletlerini bile eltim almış düşün :) düğüne 1,5 ay kalmıs görümcem arıyo. bişeye ihtiyacın varsa bi telefon uzagındayım. biliyorlar ki her seyımızı aldık ev tadilatı yaptırdık vs.vs. hiçbişey kalmadı. resmen dalga geçiyolar. nisana geldiler samsundan 1kilo fındık alıp gelmişler ellerine :) kaynanamda 14 ayar bilezik taktı.sonra ceyrekler vardı bozdurayım kalın bi bileziğim olsun diye bozdurmaya gittim orda ogrendım 230 lira :)

canım üzülme en iyisi böyle bence.Baştan herşeye karışmaya alışırlarsa daha sonra hayatına da müdahaleye başlarlar.inan şuan çok hassassın o yüzden batıyordur ama,senin için en güzeli bu olacak emin ol:KK24:

Aslında şanslıyız biz ablamın da tem tersiydi adetler usuller altınlar kadın da sonradan gösterdi yüzünü.Düğün gecesi altınlarını aldılar kurdaleleri poşete koyup yolladılar ablama.Sonra ne çileler.Ben dedim ki en azından en başında gösterdiler ne olduklarını

gerçekten çok uyanıklar ama kendileri değersiz oluyo. kendileri kaybediyolar. bişey demiyoruz ama sanıyolarki bunlar saf hiçbişeyi bilmiyolar.

Ben safliktan ziyade insan yerine konulmadigimizi düşünüyorum. Güya geliniz ya ses cikarmicaz hep güleryüz ızzet ikram falan.. ya geçen hafta carsida isim çıktı yengeme bıraktım kızımı. İşim uzayınca eşim kvyi aramış shimanın işi uzadi kızı git al diye. Kv hemen gitmiş almış neyse. Yengeme sordum yenge nasıl davrandı sana diye sonuçta 21 aydır gormuyolar birbirlerini. Belki artık anlamıştır dedim aklımdan. Tek kelime etmeden kızı almış çıkmış aptdan. Ben ne yaptım niye kin tutuyor bana diyo yengem. Eşimle bu yüzden kavgaliyiz. Bıktım artık saçma sapan kin kibirlerinden dertleri ne benim yengemle ailemle dedim. Dün eşim aramış annesini ne dese beğenirsiniz. İstemeye geldiklerinde ben yengeme nişan istediğimi söylettim. O yüzden sevmiyormuş yengemi. Zaten benim ailem bayılıyor sana!!!... Ya düşünün yolda beni yengemle görse yüzünü çeviriyor bu kadar da seviyesiz çocuk akıllı bişey... Kayinpeder babamı görse görmemiş gibi davranıyor. Ailem boşver eşinle kötü olma diyor iyi davran onlara diyor ama niye iyi davranayim ki? Eşşek miyim ben? Mesafeli davraniyorum diye eşime şikayet etmiş beni dün yine. Papaz olduk birden eşimle. Allaha havale ediyorum ben artık

O da eşinin sorunu o düşünsün sen keyfini bunlarla bozma ve tadını çıkar.Benim eltime de aynısını yaptılar eltim hiç kapılarını açmıyor ben de aynı düşünsene ne acı bir durum evlat büyüt sonra kimse kapını açmasın anlayabilene ne büyük bişey de anlayabilecek beyin lazım ve değişmeyecek.Yani bil ki şuan böyleler ya o hep öyle kalacak o yüzden yol yakınken alışmaya bak :)

haklısın eltimin düğünü kıbrısta olmuş kayınvalidemin görümcemin biletlerini bile eltim almış düşün :) düğüne 1,5 ay kalmıs görümcem arıyo. bişeye ihtiyacın varsa bi telefon uzagındayım. biliyorlar ki her seyımızı aldık ev tadilatı yaptırdık vs.vs. hiçbişey kalmadı. resmen dalga geçiyolar. nisana geldiler samsundan 1kilo fındık alıp gelmişler ellerine :) kaynanamda 14 ayar bilezik taktı.sonra ceyrekler vardı bozdurayım kalın bi bileziğim olsun diye bozdurmaya gittim orda ogrendım 230 lira :)[/QUOTE]
çok merak ettim samsunun neresinden eşin

17gün sonra düğünüm var ama benim heyecanım sanırım karşı tarafın tutumları yüzünden kalmadı ve sanırım istenmiyorum 5 ay önce nişanlandım evlerimiz arasında yürüme mesafesinde yakınlık var ama kayın validem henüz teşvik etmedi nişan bohcamı bile kendim hazırlayıp kendi kendime paketledim ve ellerine verdim bahane olan şey yaşlılık ama gezmek için yaşlı değil kendisi sadece bu işte hasta oluyor düğüne kısa bir zaman kaldı ne oğlunun evini merak etti ne geldi adettir kayınvalide en son gelir deyip oturdu ki hiç bir adette yapılmadı ne nişan alışverişi ne düğün alışverişi gözümde de yok zaten çok şükür kendi işim var ailem hergün soruyor her gün haber yolluyorum hala da ses yok sanırım bu gidişle sadece düğünüme gelinecek ben bu durumdan çok rahatsızım adetlerin olmayışından değil gidiş geliş birlik olmayışından biraz dertleşmeye ihtiyacım var doğru yeremi konu açtım bunuda bilmiyorum .Teşekkür ederim
Bence en güzeli. Herşeye karismalarindansa uzak dursunlar canım. Evlenince anlarsın.

masraftan kaçıyor olmasın kv hiçmi özenci yok ? düğün dernek yapa yapa yılmış usanmışmı nedir bu tutumu anlayamadım ?

haklısın eltimin düğünü kıbrısta olmuş kayınvalidemin görümcemin biletlerini bile eltim almış düşün :) düğüne 1,5 ay kalmıs görümcem arıyo. bişeye ihtiyacın varsa bi telefon uzagındayım. biliyorlar ki her seyımızı aldık ev tadilatı yaptırdık vs.vs. hiçbişey kalmadı. resmen dalga geçiyolar. nisana geldiler samsundan 1kilo fındık alıp gelmişler ellerine :) kaynanamda 14 ayar bilezik taktı.sonra ceyrekler vardı bozdurayım kalın bi bileziğim olsun diye bozdurmaya gittim orda ogrendım 230 lira :)
çok merak ettim samsunun neresinden eşin[/QUOTE]

ilkadımda yeni adliyenin oralarda oturuyolar :) kaynanam fatsalı sanırım tam bılmıyom :)

Ben safliktan ziyade insan yerine konulmadigimizi düşünüyorum. Güya geliniz ya ses cikarmicaz hep güleryüz ızzet ikram falan.. ya geçen hafta carsida isim çıktı yengeme bıraktım kızımı. İşim uzayınca eşim kvyi aramış shimanın işi uzadi kızı git al diye. Kv hemen gitmiş almış neyse. Yengeme sordum yenge nasıl davrandı sana diye sonuçta 21 aydır gormuyolar birbirlerini. Belki artık anlamıştır dedim aklımdan. Tek kelime etmeden kızı almış çıkmış aptdan. Ben ne yaptım niye kin tutuyor bana diyo yengem. Eşimle bu yüzden kavgaliyiz. Bıktım artık saçma sapan kin kibirlerinden dertleri ne benim yengemle ailemle dedim. Dün eşim aramış annesini ne dese beğenirsiniz. İstemeye geldiklerinde ben yengeme nişan istediğimi söylettim. O yüzden sevmiyormuş yengemi. Zaten benim ailem bayılıyor sana!!!... Ya düşünün yolda beni yengemle görse yüzünü çeviriyor bu kadar da seviyesiz çocuk akıllı bişey... Kayinpeder babamı görse görmemiş gibi davranıyor. Ailem boşver eşinle kötü olma diyor iyi davran onlara diyor ama niye iyi davranayim ki? Eşşek miyim ben? Mesafeli davraniyorum diye eşime şikayet etmiş beni dün yine. Papaz olduk birden eşimle. Allaha havale ediyorum ben artık

şuraya bak sanki ne yapmıssın ya gercekten. ama esınle aranı bozma cunku uzulen yıne sen oluyosun maalesef. yakın mı oturuosun ?

tutumlar trabzon gibi :)

trabzonluları hiç bilmiyorumda :) trabzon hasır setini biliyorum hayallerimde yasıyor :))[/QUOTE]
inan şu tutumlardan hiç bir farkı yok ama demem gibi yöreyle lakalı değilde kişiyle alakalı misal ben desamsunun örfünün olmadığını senden duydum.Trabzonda olmadğınıda ben den duyun ki hayal kırıklığı olmasın :))))

trabzonluları hiç bilmiyorumda :) trabzon hasır setini biliyorum hayallerimde yasıyor :))
inan şu tutumlardan hiç bir farkı yok ama demem gibi yöreyle lakalı değilde kişiyle alakalı misal ben desamsunun örfünün olmadığını senden duydum.Trabzonda olmadğınıda ben den duyun ki hayal kırıklığı olmasın :))))[/QUOTE]

hahaha :) Samsunun örfü varmış ama bana yokmuş :) trabzonunkide sana yokmuş :) karadeniz insanını severim kendimde giresunda okudum. ama işte özellikle kayınvalidem görümcemden dolayı soğudum ya gercekten.

inan şu tutumlardan hiç bir farkı yok ama demem gibi yöreyle lakalı değilde kişiyle alakalı misal ben desamsunun örfünün olmadığını senden duydum.Trabzonda olmadğınıda ben den duyun ki hayal kırıklığı olmasın :))))

hahaha :) Samsunun örfü varmış ama bana yokmuş :) trabzonunkide sana yokmuş :) karadeniz insanını severim kendimde giresunda okudum. ama işte özellikle kayınvalidem görümcemden dolayı soğudum ya gercekten.[/QUOTE]
ayrı memleketler de mi oturacaksınız?

şuraya bak sanki ne yapmıssın ya gercekten. ama esınle aranı bozma cunku uzulen yıne sen oluyosun maalesef. yakın mı oturuosun ?

Malesef yakın. Yürüyerek 10 dk.lık yer. Biran önce taşınmak istiyorum zaten. Eşime daha çok kızıyorum çünkü ilgiliymiş gibi yapıp umursamıyor. Bana dün dediği laf "annem yengenle konusmazsa konusmasin yengen çok mu önemli biri".. Bide benim kızıma besin alerjisi var. Ogün gittiğim zaman önünde portakal kabuğu gördüm. Dokunuyor dediğim halde oynasın diye vermiş. Doğal olarak kızdım niye verdin kaç defa dedim dokunuyor diye. Ogluna şikayet üstüne şikayet. Bana bağırdı falan demiş. Bagirmadim sadece kızdım dedim. Ki alerjen bişeyi kendi annem babam bile verse kızıyorum ben çünkü çilesini benim bebeğim çekiyor. Kendi aileme kizabilirmisim ama onun ailesine kızamazmışım saygılı olmak zorundaymışım vs. Vs. Otursun sevgili kv.ciğim kinalar yaksin ellerine evimizi huzursuz ettiği için

Malesef yakın. Yürüyerek 10 dk.lık yer. Biran önce taşınmak istiyorum zaten. Eşime daha çok kızıyorum çünkü ilgiliymiş gibi yapıp umursamıyor. Bana dün dediği laf "annem yengenle konusmazsa konusmasin yengen çok mu önemli biri".. Bide benim kızıma besin alerjisi var. Ogün gittiğim zaman önünde portakal kabuğu gördüm. Dokunuyor dediğim halde oynasın diye vermiş. Doğal olarak kızdım niye verdin kaç defa dedim dokunuyor diye. Ogluna şikayet üstüne şikayet. Bana bağırdı falan demiş. Bagirmadim sadece kızdım dedim. Ki alerjen bişeyi kendi annem babam bile verse kızıyorum ben çünkü çilesini benim bebeğim çekiyor. Kendi aileme kizabilirmisim ama onun ailesine kızamazmışım saygılı olmak zorundaymışım vs. Vs. Otursun sevgili kv.ciğim kinalar yaksin ellerine evimizi huzursuz ettiği için

işte böylede insanlar ya öyle veya böyle haklı cıkıyolar işte. eşinde biraz senden taraf olmalı ne demek yengen önemli biri mi yani. çok ayıp gerçekten.

X