- 12 Ağustos 2015
- 92
- 22
-
- Konu Sahibi kuslarucuyorgoremiyorum
bu işler sıkıntılı işler canım Allah yardmcın olsun.. heryerin kendine göre adeti oluyo kimisi yapıo o adetleri kimisi yapmıyo. sen nişanlınla aranın iyi olmasına bak gerisi tabiki önemli ama bi icraat yoksa karsı tarafta yapılacak bisey kalmıo bazen..benmde basımdan zor günler geçti düğün öncesi düğün zamanı herseyimle kendim ilgilendim dayımın esi gelini yardım etti annem yardm etti.. nişanlınla aranı iyi tut maddi durumunda varmis ne güzel ben o zaman çalışmıyodum bile eksik gedikdi herseyim.. bosver düğün senin düğünün kafanı takma isteyen istediği gibi davransın düğünden snra sende birbir yeri gelir sölersin yaptklarını.17gün sonra düğünüm var ama benim heyecanım sanırım karşı tarafın tutumları yüzünden kalmadı ve sanırım istenmiyorum 5 ay önce nişanlandım evlerimiz arasında yürüme mesafesinde yakınlık var ama kayın validem henüz teşvik etmedi nişan bohcamı bile kendim hazırlayıp kendi kendime paketledim ve ellerine verdim bahane olan şey yaşlılık ama gezmek için yaşlı değil kendisi sadece bu işte hasta oluyor düğüne kısa bir zaman kaldı ne oğlunun evini merak etti ne geldi adettir kayınvalide en son gelir deyip oturdu ki hiç bir adette yapılmadı ne nişan alışverişi ne düğün alışverişi gözümde de yok zaten çok şükür kendi işim var ailem hergün soruyor her gün haber yolluyorum hala da ses yok sanırım bu gidişle sadece düğünüme gelinecek ben bu durumdan çok rahatsızım adetlerin olmayışından değil gidiş geliş birlik olmayışından biraz dertleşmeye ihtiyacım var doğru yeremi konu açtım bunuda bilmiyorum .Teşekkür ederim
ve sanırım düğününde bu aralar.. bir ömür mutluluklar :)17gün sonra düğünüm var ama benim heyecanım sanırım karşı tarafın tutumları yüzünden kalmadı ve sanırım istenmiyorum 5 ay önce nişanlandım evlerimiz arasında yürüme mesafesinde yakınlık var ama kayın validem henüz teşvik etmedi nişan bohcamı bile kendim hazırlayıp kendi kendime paketledim ve ellerine verdim bahane olan şey yaşlılık ama gezmek için yaşlı değil kendisi sadece bu işte hasta oluyor düğüne kısa bir zaman kaldı ne oğlunun evini merak etti ne geldi adettir kayınvalide en son gelir deyip oturdu ki hiç bir adette yapılmadı ne nişan alışverişi ne düğün alışverişi gözümde de yok zaten çok şükür kendi işim var ailem hergün soruyor her gün haber yolluyorum hala da ses yok sanırım bu gidişle sadece düğünüme gelinecek ben bu durumdan çok rahatsızım adetlerin olmayışından değil gidiş geliş birlik olmayışından biraz dertleşmeye ihtiyacım var doğru yeremi konu açtım bunuda bilmiyorum .Teşekkür ederim
TEŞEKKÜR EDERİM 16 GÜN KALDIve sanırım düğününde bu aralar.. bir ömür mutluluklar :)
ONLARA ALIŞTIM ARTIK O KONUDADA BİZİMKİLER KAYINVALİDE KONUMUN DA :)Kesinlikle Akaibu ya katılıyorum aslında bu senin için bir veli nimet. Herşeyini istediğin gibi kendin yap yok sa en ufak bir havlu alırken bile 30 kişiden ayrı fikir çıkıyor.
Aslında kafama tek takılan şey gelip gidiş olmaması ve aradaki resmiyet ya da beklentim çok fazla çünkü çok kardeşiz biz böyle bir resmiyet diğer düğünlerimizde hiç görmedik ve kırk kat yabancıdan da görmedik birlik beraberliği seviyoruz çok şükür nişanlımdan bir şey görmedimhatta diyebilirim ki iyi ki de o olmuş ama aileler devreye girince onların uzak durması haliyle benim ailemede batıyor hoş kendi ailemden de hayır yok doğruya doğru ama çok farklı hayal ettiğimden hayal kırıklığı yaşıyorumbu işler sıkıntılı işler canım Allah yardmcın olsun.. heryerin kendine göre adeti oluyo kimisi yapıo o adetleri kimisi yapmıyo. sen nişanlınla aranın iyi olmasına bak gerisi tabiki önemli ama bi icraat yoksa karsı tarafta yapılacak bisey kalmıo bazen..benmde basımdan zor günler geçti düğün öncesi düğün zamanı herseyimle kendim ilgilendim dayımın esi gelini yardım etti annem yardm etti.. nişanlınla aranı iyi tut maddi durumunda varmis ne güzel ben o zaman çalışmıyodum bile eksik gedikdi herseyim.. bosver düğün senin düğünün kafanı takma isteyen istediği gibi davransın düğünden snra sende birbir yeri gelir sölersin yaptklarını.