DÜĞÜNÜM VAR HEYECANIM BİTTİ

hahaha :) Samsunun örfü varmış ama bana yokmuş :) trabzonunkide sana yokmuş :) karadeniz insanını severim kendimde giresunda okudum. ama işte özellikle kayınvalidem görümcemden dolayı soğudum ya gercekten.
ayrı memleketler de mi oturacaksınız?[/QUOTE]

biz samsunda kaynanam orduda . görümcem kayseride ama samsuna gelme ihtimalleri var. siz nerede oturacaksınız

biz samsunda kaynanam orduda . görümcem kayseride ama samsuna gelme ihtimalleri var. siz nerede oturacaksınız
O ZAMAN HİÇÇÇÇÇÇ TAKMA YOL AYRI YORDAM AYRI BEN GİTTİM TEEE EN UZAK YERDEN EV TUTTUM KENDİ AİLEME DE UZAK ONUN TARAFINA DA UZAK OHHH KAFA MİSS :)[/QUOTE]

en iyisini yapmıssın. İnşallah mutlu oluruz ne diyelim :)

O ZAMAN HİÇÇÇÇÇÇ TAKMA YOL AYRI YORDAM AYRI BEN GİTTİM TEEE EN UZAK YERDEN EV TUTTUM KENDİ AİLEME DE UZAK ONUN TARAFINA DA UZAK OHHH KAFA MİSS :)

en iyisini yapmıssın. İnşallah mutlu oluruz ne diyelim :)[/QUOTE]
AMİN CANIM KİMSE İÇİN KEYFİNİ BOZMA OLUR DA GELİRSEN BENİ BUL GURBET ELLER DE BELKİ KOMŞU OLURUZ OLMAZ MI DERTLEŞECEK İNSANCAĞIZ OLURUM :)EN BÜYÜK MUTLULUKLAR SENİNLE OLSUN

çok merak ettim samsunun neresinden eşin

ilkadımda yeni adliyenin oralarda oturuyolar :) kaynanam fatsalı sanırım tam bılmıyom :)[/QUOTE]
Kız gene iisin benm nişanmda sadce yuzuk aldlar ne bohca ne takı ! Gozum yok ama herkes onların arksndan laf etti bi bilezk bari alsalardı yapamadlar mı die gerekceleri de biz ayrılırsak takıları vermem die korkmşlar bole saçmlık var mı? 1 ay kaldı dugunume hşç bşy takmak istemyorm artkk of of

ilkadımda yeni adliyenin oralarda oturuyolar :) kaynanam fatsalı sanırım tam bılmıyom :)
Kız gene iisin benm nişanmda sadce yuzuk aldlar ne bohca ne takı ! Gozum yok ama herkes onların arksndan laf etti bi bilezk bari alsalardı yapamadlar mı die gerekceleri de biz ayrılırsak takıları vermem die korkmşlar bole saçmlık var mı? 1 ay kaldı dugunume hşç bşy takmak istemyorm artkk of of[/QUOTE]
HERKES YAPTIĞINDAN UTANSIN BOŞVER SONUÇTA ONLARA DİYECEKLER ONLARI KINAYACAKLAR ŞU DÜNYADA EN BÜYÜK ŞEY HUZUR VE MUTLULUK MADDİYATA TAKILMAYIN KIZLAR

ilkadımda yeni adliyenin oralarda oturuyolar :) kaynanam fatsalı sanırım tam bılmıyom :)
Kız gene iisin benm nişanmda sadce yuzuk aldlar ne bohca ne takı ! Gozum yok ama herkes onların arksndan laf etti bi bilezk bari alsalardı yapamadlar mı die gerekceleri de biz ayrılırsak takıları vermem die korkmşlar bole saçmlık var mı? 1 ay kaldı dugunume hşç bşy takmak istemyorm artkk of of[/QUOTE]

aynen bana da 14 ayar 230 liralık bilezik. akrabalar çok laf etti valla dedikodu cok oldu. cok uzuldum acıkcası bende. bana da bohca olmadı ki adetlerimizde vardır. ama biz ayrılırsak takıları vermem dıye korkmuslar demıssın cok sacma yaaaayazık bu dusunceye

Kız gene iisin benm nişanmda sadce yuzuk aldlar ne bohca ne takı ! Gozum yok ama herkes onların arksndan laf etti bi bilezk bari alsalardı yapamadlar mı die gerekceleri de biz ayrılırsak takıları vermem die korkmşlar bole saçmlık var mı? 1 ay kaldı dugunume hşç bşy takmak istemyorm artkk of of

aynen bana da 14 ayar 230 liralık bilezik. akrabalar çok laf etti valla dedikodu cok oldu. cok uzuldum acıkcası bende. bana da bohca olmadı ki adetlerimizde vardır. ama biz ayrılırsak takıları vermem dıye korkmuslar demıssın cok sacma yaaaayazık bu dusunceye[/QUOTE]
Aynen cnm nişanlydık o zaman kendi soledi bizm orda bi kız vardı vermedi ayrlnca ondan korktu annmler dedi düşün artk bosver mllet onlra laf edyo soncta kendleri utansn

HERKES YAPTIĞINDAN UTANSIN BOŞVER SONUÇTA ONLARA DİYECEKLER ONLARI KINAYACAKLAR ŞU DÜNYADA EN BÜYÜK ŞEY HUZUR VE MUTLULUK MADDİYATA TAKILMAYIN KIZLAR[/QUOTE]
Orası oyle cnm smdiki kavgamz geln arabsına kim bncek die kendi arabyı kullancak bn arkda kaynana yanmda babası onde cinnet gecrcem artık

aynen bana da 14 ayar 230 liralık bilezik. akrabalar çok laf etti valla dedikodu cok oldu. cok uzuldum acıkcası bende. bana da bohca olmadı ki adetlerimizde vardır. ama biz ayrılırsak takıları vermem dıye korkmuslar demıssın cok sacma yaaaayazık bu dusunceye
Aynen cnm nişanlydık o zaman kendi soledi bizm orda bi kız vardı vermedi ayrlnca ondan korktu annmler dedi düşün artk bosver mllet onlra laf edyo soncta kendleri utansn[/QUOTE]

evli misin su anda peki

HERKES YAPTIĞINDAN UTANSIN BOŞVER SONUÇTA ONLARA DİYECEKLER ONLARI KINAYACAKLAR ŞU DÜNYADA EN BÜYÜK ŞEY HUZUR VE MUTLULUK MADDİYATA TAKILMAYIN KIZLAR
Orası oyle cnm smdiki kavgamz geln arabsına kim bncek die kendi arabyı kullancak bn arkda kaynana yanmda babası onde cinnet gecrcem artık[/QUOTE]
BENİM GİBİ YAP BEN KARŞIMA ALDIM BU BENİM EN BÜYÜK HAYALİM ARABAYI DAMAT SÜRECEK BENDE YANINDA KİMSEYİ DE İSTEMİYORUM DEDİM :)NİYETLERİNİ ONLAR ZATEN EN BAŞTA BELİ ETTİKLERİ İÇİN GERİSİN DE DE SÖZ HAKLARI OLMUYOR ASLINDA EN GÜZELİ BUYMUŞ

Orası oyle cnm smdiki kavgamz geln arabsına kim bncek die kendi arabyı kullancak bn arkda kaynana yanmda babası onde cinnet gecrcem artık
BENİM GİBİ YAP BEN KARŞIMA ALDIM BU BENİM EN BÜYÜK HAYALİM ARABAYI DAMAT SÜRECEK BENDE YANINDA KİMSEYİ DE İSTEMİYORUM DEDİM :)NİYETLERİNİ ONLAR ZATEN EN BAŞTA BELİ ETTİKLERİ İÇİN GERİSİN DE DE SÖZ HAKLARI OLMUYOR ASLINDA EN GÜZELİ BUYMUŞ[/QUOTE]
Eşmde bana sen yanımda otur onlar arkda otursun dedi nasıl sıgılcak arabaya ben one otursam koltgu geriye kadar cekmem lazım nasıl çözum alcaz blmiom kaynanamı sevyorm ama o gunumde burnmdan geksn istemyorm nasıl çözm alcam eşmle kavga edioz surekli nabablrm ya annmlere bu konuyla ilgli bişey deme diyo acaba gelin almada one otursam hemen :KK70:

BENİM GİBİ YAP BEN KARŞIMA ALDIM BU BENİM EN BÜYÜK HAYALİM ARABAYI DAMAT SÜRECEK BENDE YANINDA KİMSEYİ DE İSTEMİYORUM DEDİM :)NİYETLERİNİ ONLAR ZATEN EN BAŞTA BELİ ETTİKLERİ İÇİN GERİSİN DE DE SÖZ HAKLARI OLMUYOR ASLINDA EN GÜZELİ BUYMUŞ
Eşmde bana sen yanımda otur onlar arkda otursun dedi nasıl sıgılcak arabaya ben one otursam koltgu geriye kadar cekmem lazım nasıl çözum alcaz blmiom kaynanamı sevyorm ama o gunumde burnmdan geksn istemyorm nasıl çözm alcam eşmle kavga edioz surekli nabablrm ya annmlere bu konuyla ilgli bişey deme diyo acaba gelin almada one otursam hemen :KK70:[/QUOTE]
Eşmde uzun boylu iri yarı mecbur koltgu sonuna kdr cekiyo e bende de gelnlk kabarık bende cekcem arkya kmse sıgmaz blmiormki nabsak

X