• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Düğünüm için düşündüğüm Ayakkabı ve El çiçeği

pastelove

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
2.293
194
163
Selam Kızlar,
Haziran'da düğünüm var.

Düşündüğüm ayakkabı ve el çiçeği bunlar.. Birde bu renkte bel kuşağı yaptıracağım.

Sizce nasıl olur?

Bu renk çiçeğe uygun başka ayakkabı bulamadım buarada... Bulanınız bileniniz varsa, fikirlerinize açığım :)

$ayakkabıçiçek.JPG $Gelin Çiçeği ve Damat yaka çiçeği.jpg $ayakkabı.JPG

Selam Kızlar,
Haziran'da düğünüm var.

Düşündüğüm ayakkabı ve el çiçeği bunlar.. Birde bu renkte bel kuşağı yaptıracağım.

Sizce nasıl olur?

Bu renk çiçeğe uygun başka ayakkabı bulamadım buarada... Bulanınız bileniniz varsa, fikirlerinize açığım :)

Eki Görüntüle 643630 Eki Görüntüle 643631 Eki Görüntüle 643632

çok hoş bence. bi gelinlik görmüştüm göğüs altından başlıyor aynı bu renk kalın bi kuşak. arkasında biraz büyükçe bir fiyonk. mükemmel uyum olur bence.
hayırlı olsun şimdiden:nazar:

çok hoş bence. bi gelinlik görmüştüm göğüs altından başlıyor aynı bu renk kalın bi kuşak. arkasında biraz büyükçe bir fiyonk. mükemmel uyum olur bence.
hayırlı olsun şimdiden:nazar:

Çok teşekkür ederim, kuşak için dediğiniz şekildede bakacağım :)

bende ayakkabı ve çiçeği bu sekildee almayı düşünüyorum:)

çok hoşuma gitti güle güle giyinin:)

bende çok beğendim bu rengi çok seviyorum ama gelinliğim bu renk olmasına cesaret edemeyeceğimden ayakkabı ve çiçek olablr benmde kafama yattı ;) mutluluklar canım

bende ayakkabı ve çiçeği bu sekildee almayı düşünüyorum:)

çok hoşuma gitti güle güle giyinin:)

Çok teşekkür ederimm :) sizde güle güle giyinin.

bende çok beğendim bu rengi çok seviyorum ama gelinliğim bu renk olmasına cesaret edemeyeceğimden ayakkabı ve çiçek olablr benmde kafama yattı ;) mutluluklar canım

Aynen bende çok beğeniyorum bu rengi :) dediğin gibi ayakkabı ve çiçekte kullanabiliriz.
Teşekkür ederim :)

herşey gönlünüzce olsun, gayet şık bir kombinasyon olmuş.Şimdiden mutluluklar :)

Çok teşekkür ederimm :)

benim ayakkabıma bensiyo ben eminönünde özel yaptırmıştım 34 numara olduğundan arkasınıda bu şekilde süsledim:16::16::16:
$Adsız.jpg

benim ayakkabıma bensiyo ben eminönünde özel yaptırmıştım 34 numara olduğundan arkasınıda bu şekilde süsledim:16::16::16:
Eki Görüntüle 647214

Evett, seninkide çok güzel olmuş :)

cok hoş renk tam bebek pembesi zaten masumiyet yani :)
Sadece ayakkabının önü kapalı olsa daha hoş olur gibi geldi bana :)

Teşekkür ederim, tavsiyeni dikkate alacağım.
Aslında onuda soracaktım önü açık rahatsız edermi beni diye, ama hoşta durmuyor sanırım.

çok güzel... beyaz dan farklı bir renk kullanmanız çok güzel olmuş. mutluluklar.

Çok teşekkür ederimm :)

Çokk güzelllllll:16:
Hazirandaa yaklaştıı az kaldıı dügüneeee:nazar:
Beyaz gelin ayakkabısı modasının geçtigini düsünenlerdenim pembe çiçek pembe ayakkabı cok hoş olmuşşş:nazar::nazar:

Back