ilk cevabı ben vereyim düğünüm 1 Ekimde, Restauranta olacak. Kına gecesi yerine arkadaşlarımla veda partisi yapacağım. Gelinliğimi ve ayakkabımı aldım. Duvak konusunda bişi yok çünkü önce kuaförü ayarlamak istiyorum. Kuaförün önerisine göre duvak seçeceğim
benimde düğünüm 24 eylülde havuzbaşı o gün havada bişi olmaması için dua ediyoruz :)
duvağımı belirmemiştim çok kararsız oldugumdan tekrar son provaya braktım :) kuaför e hiç girme benim için ayrı dert :/ ayakkabıda tutrdum turkuaz ayakkabı giycem die istanbulun tüm alşverş merkezlerini tırım tırım aranıyorum görürseniz bi yerde şık taşlı bana haber verinsiz yazınca ayrıca farkttmki benim düğün için müzikler seçmem gerek onuda nişanlıma paslarım kına gecemide oda basit hallettik nişanlımın restaurantında yapıcaz
benm de düğünüm açıkhava da havuz başında aynen ben de dua ediyorum. 9 eylülde benm de. müzik seçmek çooook zor bişi daha dans müziği ayarlıyamadım bileistanbul da yaşamıyorum yoksa bakar görürsem söylerdim ama turkuaz değişik olur. bak ben albüm yaptım gelinliğim ewimin bazı fotoları var bakmak isterseniz:) sen de koydun mu foto??
baktım cnm biraz önce tam yazıodum süper olmuş diebenim evimde bi kaç esya geldi daha bayramdan sonra büyük çoğunlğu olcak sanırım daha foto bile çekmedim boş yerden bişi anlaşılmaz
düğüne gelince sizinki yine daha önce havalar güzel bişy olmaz Allahın iznyle bizi düğün yeri korkttu deniz kenarı esebilir biraz die takmamaya çalışyrum
turkuaz düz ayakkbılar buluyrum artık biraz hamarat gelin olup süslemeleri kendim yapcam gibime gelio
düğün müzikleri kısmınıda nişanlım hevesli kardnz tarfndan oldgndan kemençeyi çok sever farklı bişi yapmayı düşnyrz kemeçyle çok güsel klask çalıolar yunan tarznda hemde onu o ayarlıcaktı hatrlatıom ama(örn bknz: ***!!!! Makoulis Tsaxouridis - Turkish Songs !!!!*** - YouTube )
ilk baslarda çok böyle stres yapıodum herseye aman su bu smdi ramazanda nedeyle full yatştayım hatta kilo da aldım benden rht gelin yok
canım ben yeni deilim :) ama yazayım dedim aklında olsun :) ben florya belediye tesislerinde havuz başında evlendim yemekli bir organizasyondu kandil gününe denk geldiği için çalgı yapmadık semazan gösterileri oldu istanbul mehter takımı gösteri yaptı ve şairimiz vardı... gerçekten rüya gibi bir düğündü orayı tavsiye ederim...saçım tabiki topuzdu düğün pastamızı keserkende kayahanın bizimkisi bir aşk hikayesi parçası çalmştı ve tabi düğün mekanına girerkende sunucumuz vardı şiir okumuştu...romantik yani gelin damat masası havuzun tam ortasında yapılmış havuzun sağ tarına kız tarafı sol tarafında erkek tarafı ve herkes rahatlıkla gelin damadı görebiliyordu... orayı eğer ist de isen şiddetle tavsiye ederim bu arada sanada mutluluklar diliyorum eşyaların gerçekten çok zevkli seçilmiş....bir ömür boyu kocanla mesud olursun inşallah....
sağol canım çok teşekkür ediorum dün 7. yılımızı kutladık evlilik yl dönümümüzdü :) yabancımı düşünüosun yerlimi müzik olarak?çok teşekkürler cnm gerçekten rüyaa gibi olmuş düğünün. seni de allah bir ömür mutlu etsin ama benm düğünüm amasya da olucak. benm gelin masamda havuzun tam ortasına yapmışlar. saçımı topuz yapcam ama dans müziğine karar veremedim.
cnım hayırlı olsun allah utandırmasın dğün masrafları gerçekten felaket :) ama üzülerek söyleyeceğim gelinliği pek beğenmedim...çok eski bi modele benzio tabi karar senin başka bulamazmısın acaba?kızlar benim de düğünüm eylül 10 da.Evim organizasyon hersey hazır ancak gelinlik konusunda hala sıkıntılar var.Düğünün her masrafını kendimiz karsıladıgımız için acıkcası biraz zorlandık ben de tasarruf olsun diye bundan 2 sene önce evlenen kuzenimin gelinliğini giyebileceğimi düşündüm ama karar veremedim.Bu gelinlik nasıl sizce?
Eki Görüntüle 244430
Eki Görüntüle 244431
Ilk resimde ısıktan dolayı rengi biraz tuhaf cıkmıs ama aslında kar beyazı.Altını daha net görebilmeniz için koydum..
sağol canım çok teşekkür ediorum dün 7. yılımızı kutladık evlilik yl dönümümüzdü :) yabancımı düşünüosun yerlimi müzik olarak?
çok güzel duruyor cnm modası geçecek bir gelinlik değil üzerine tam olursa sorun yok birde kuzenin izin verirse askılarını kestirim tek omzuna ince zarif bir askı yaptırabilirsin. ben çok beğendim. ewinin fotolarını koydun mu görmek isterim. ben her yeni aldığımı çekip koyuyorum:)))kızlar benim de düğünüm eylül 10 da.Evim organizasyon hersey hazır ancak gelinlik konusunda hala sıkıntılar var.Düğünün her masrafını kendimiz karsıladıgımız için acıkcası biraz zorlandık ben de tasarruf olsun diye bundan 2 sene önce evlenen kuzenimin gelinliğini giyebileceğimi düşündüm ama karar veremedim.Bu gelinlik nasıl sizce?
Eki Görüntüle 244430
Eki Görüntüle 244431
Ilk resimde ısıktan dolayı rengi biraz tuhaf cıkmıs ama aslında kar beyazı.Altını daha net görebilmeniz için koydum..
kızlar benim düğünüme 7 gün kaldı bayrmın 1 , günü kına 2, günü düğün gelinliğim kınam kıyafetim ayakkabım çiçeğim çorabım herşey hazırlandı kuaförden randevulardan alındı sadece ev konusunda oldukça sıkıştık şöyle ki benim evim yeni ev cumartesi günü daha yeni anahtarı teslim aldık bugün temizliğe gittik yarın kısmetse beyaz eşyalar gelcek perdeler avizeler takılcak ve tabi mutfal dolabım takılcak çarşamba günü mobilyalarım gelcek yarın veya salıda daha benim çeyizler atılcak tabi bu arada yerleşmeye çalışcaz oldukça zorlanıyoruz bir yandan ramazan bu şekilde yani önümde 1 haftam var yerleşmek için inş yerleşirm benim de böyle çok uzattım galba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?