Babasi da alacagimiz gelmezse dukkanimu saticam kirada gecinemezler yemek paralarni ben verince olmazki dedi.
kızım bile bile ateşe gitmek mi senin niyetin?Konu acmistim nişan attim. Dun amcam babasiyla gorustu takilariniz bende gelin alin diye. Nisanlmn babasi beni butun sulalenin ne kadar sevdigini herkesin cok uzuldugunu soyledi. Amcam zaten uzun sure ertelenmis size zaman taninmis simdi niye bi sene daha uzat.ak istiyosunuz bu isi dedi. Babasi da alacagimiz gelmezse dukkanimu saticam kirada gecinemezler yemek paralarni ben verince olmazki dedi. Sarkitsak sureyi nolur dedi. Amcam bizde uzun nisanli tutulmaz ben iki aya evlendim dedi. Kiz tutulmaz bizde uzun dedi. Babasi ne dese begenirsiniz: kizin yedigimi gozunuze batiyo...
Ailem kesinlikle bu saygszlgi kabul etmiyo karar yine benim ama ailem razi degil artik. Aksam babasiyla konusulduktan sonra nisanlim duydu olanlari takilari yollayacagimi aradi beni. Bikac ay sarkitalim bi sene olmasin dedi. Dedim artik mumkunati yok ailem ates puskuruyo dedim. Ailen bana agir konustu filan dedi. Dedim senin baban az once ne dedi haberin varmi dedim. Soyledim. Durdu, babam oyle bisey demez dedi. Kanitlarim deyince sustu. Bugunde.duygusal mesaj atmis.
Biz ailesine bagimli olcaz bu belli. Isini ailesi kurucak evini ailesi alicak. Simdi isten cikariyolar evlilige az kala cunku. Bu saygisizlktan sonra ben evlenirsem ilerde ailemle gorustururmu beni ona emin olamadim.
Daha once de bu tarz krizler yasadik ama sonra tatliya baglandi. Bu sfer tatliya baglanirmi fikrim yok. Yorumlariniza ihtiyacim var. Oyle yataga kapadim kendimi sadece dusunuyorum
alacaktan gelecek paraya güvenip yola çıkılmaz.Konu acmistim nişan attim. Dun amcam babasiyla gorustu takilariniz bende gelin alin diye. Nisanlmn babasi beni butun sulalenin ne kadar sevdigini herkesin cok uzuldugunu soyledi. Amcam zaten uzun sure ertelenmis size zaman taninmis simdi niye bi sene daha uzat.ak istiyosunuz bu isi dedi. Babasi da alacagimiz gelmezse dukkanimu saticam kirada gecinemezler yemek paralarni ben verince olmazki dedi. Sarkitsak sureyi nolur dedi. Amcam bizde uzun nisanli tutulmaz ben iki aya evlendim dedi. Kiz tutulmaz bizde uzun dedi. Babasi ne dese begenirsiniz: kizin yedigimi gozunuze batiyo...
Ailem kesinlikle bu saygszlgi kabul etmiyo karar yine benim ama ailem razi degil artik. Aksam babasiyla konusulduktan sonra nisanlim duydu olanlari takilari yollayacagimi aradi beni. Bikac ay sarkitalim bi sene olmasin dedi. Dedim artik mumkunati yok ailem ates puskuruyo dedim. Ailen bana agir konustu filan dedi. Dedim senin baban az once ne dedi haberin varmi dedim. Soyledim. Durdu, babam oyle bisey demez dedi. Kanitlarim deyince sustu. Bugunde.duygusal mesaj atmis.
Biz ailesine bagimli olcaz bu belli. Isini ailesi kurucak evini ailesi alicak. Simdi isten cikariyolar evlilige az kala cunku. Bu saygisizlktan sonra ben evlenirsem ilerde ailemle gorustururmu beni ona emin olamadim.
Daha once de bu tarz krizler yasadik ama sonra tatliya baglandi. Bu sfer tatliya baglanirmi fikrim yok. Yorumlariniza ihtiyacim var. Oyle yataga kapadim kendimi sadece dusunuyorum
Aynen,bir arkadaşımın kardeşi evlenmişti.Bir kaç aylık damat demişki kayınvalidesine,nasıl olsa siz ölünce mallar bize kalacak,bari şimdiden verin de,gençlikte tadını çıkaralımÇok yuz goz olunmus evlensenız huzurunuz olmaz artık
Bence kp adayın densizlik etmiş, söylediği söz hoş değil, düğün erteleme talebi bu şekilde saygısızca bildirilmemeli, aile büyükleri toplanır gerekçe öne sürülür, karşı taraf ya kabul eder yada hayır biz kızımızın uzun süre nişanlı kalmasını istemiyoruz derse de hemen nişan atılmamalı, bir çözüm düşünülmeli. Sizde herkes baştan birbirine düşmüş. İnan aileler evliliğin içinde hep yer alıyor. Kimisi destek olarak, kimisi köstek olarak. Hele sen nişanlının ailesinin eline bakacak gibisin, sana tavsiyem iyice tanı hepsini. İyi insanlar da olsa kötü insanlar da olsa, eşinle senin ekonomik bağımsızlığınız olmadıkça hep sorun yaşarsınız. Sevgi aşk bir yere kadar, sonra hayat burnundan gelmesin.Konu acmistim nişan attim. Dun amcam babasiyla gorustu takilariniz bende gelin alin diye. Nisanlmn babasi beni butun sulalenin ne kadar sevdigini herkesin cok uzuldugunu soyledi. Amcam zaten uzun sure ertelenmis size zaman taninmis simdi niye bi sene daha uzat.ak istiyosunuz bu isi dedi. Babasi da alacagimiz gelmezse dukkanimu saticam kirada gecinemezler yemek paralarni ben verince olmazki dedi. Sarkitsak sureyi nolur dedi. Amcam bizde uzun nisanli tutulmaz ben iki aya evlendim dedi. Kiz tutulmaz bizde uzun dedi. Babasi ne dese begenirsiniz: kizin yedigimi gozunuze batiyo...
Yani biraz ertelendiğinde yiyeceği yemeği ekmeği mi hesaplıyorsunuz demiş canım,haklıda olsa ağır sözler,bu iş yürümez,yürüse de bir şeye benzemezAmcanın lafı sana daha büyük saygısızlık.
İşsiz adama kız yok denecek yerde, aman bi an önce olsun da nasıl olursa olsun deniyor. Yazık..
Bi de kayınpederin lafını tam anlamadım ben, biri anlatsa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?