ınş canım inş paylaşırım tabi ama daha var Şubat ayında sipariş vermeyi düşünüyorum. Önce biraz zayıflamalıyım :)
canım öncelikle sakın ay hayalimdeki gelinlik moda değil deyip hayallerinden vazgeçme hep içinde ukte kalır.bende haalimdeki gelinliği kaba taslak anlatmaya çalışayım sana belki fikir olur anladığın üzre bende daha o duyguyu yaşamadım bende bakıyorum ınternetten vs ama tesettürlülere göre malesef hep kıtırık seyler var uzaylı gibi kapalı deyınce kapatıcaz dıye kat kat giydirip gelinlikten çıkartıyolar.çok sinir oluyorum .cepken,bolero falan da bencede hıc yakısmıyo havas gıdıyo gelınlıgın neyse cok uzattım gelınlıge geleyım :)
canım öncelikle bele kadar vucudu saran bısey olucak bıseyler fırlamıs gıbı vucut hatlarımı bellı eden tarz degıl onları sevmıyorum ve karsıyımda zaten ne dıye kapalıyız o zaman dımı neyse ordan gerısı kabarık fransız kupuru yada tull ona zamanı gelınce karar verıcem ama kabarık olucak ve kuyrugu da olucak basımıda normal kapatıp duvagını uzun tutmayı dusunuyorum tayyıp ın gelını gıbı ve ben cok satafatlıyı sevmıyorum sadelıkten yanayım nıye dersen butun ıhtısam gelınlıge gııdyo gelıne bakan olmuyo gelınlıgı dogru duzgun tasımak onemlı a surasındada su olsun dıye heryere bısey doldurulunca yıne zevkı kalmıyo bence RABBİM in izniyle hayalimdeki gelinlik bu tarz ALLAH ım nasip etsin(amin)tabi ufak tekef değişikliklerde olabilir canım inşallah yardımcı olabilmişimdir gelinliğin gönlüne siner inşallah çok güzel bir gelin olursunn
okypete canım paylaşımların için çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?