Gelinlik Modelleri Düğünlerimizde giydiğimiz türbanlı gelinliklerimizi burada paylaşalım

ınş canım inş paylaşırım tabi ama daha var Şubat ayında sipariş vermeyi düşünüyorum. Önce biraz zayıflamalıyım :)

ınş canım inş paylaşırım tabi ama daha var Şubat ayında sipariş vermeyi düşünüyorum. Önce biraz zayıflamalıyım :)

phenomencim paylaştığın modelleri ben daha önceki sayfalarda eklemiştim ztn biri hariç. ztn nette hep aynı modeller var
bende netten çok gelinlik bakıyodum ama artık bakmıyorum. çünki çıkıp gezip bakmak en mantıklısı. beğendiğimiz modele kol diktirmek daha iyi bende cepkenli bolerolu modelleri sevmiyorum kötü duruyo.
bide sohbet bölümünde 2010un yemek yemeyi çok seven tombiş gelinleri diye bi topic var orda beraber zayıflamaya çalışıyoruz sende gel istersen yerimseniben

Merhaba Arkadaşlar,

Nasılsınız bakalım?
Zaten ben internetteki klişe modellerden çok sıkıldığım için arkadaşların kendi düğünlerinde giydikleri tesettürlü gelinlikleri görmek istemiştim ama kimse fotoğraf eklemiyo malesef :(

phenomen eteğinin işlerini beğendiğin gelinlik çok güzel onu diktir bence. tayyibin gelini gibi de başını yaptır çok güzel olursun:lepi:

Aaaa kızlar yaa aşkolsun size niye kimse bir şey yazmıyor fotoğraf paylaşmıyor?Hadi lütfen yardımcı olun bana...

canım öncelikle sakın ay hayalimdeki gelinlik moda değil deyip hayallerinden vazgeçme hep içinde ukte kalır.bende haalimdeki gelinliği kaba taslak anlatmaya çalışayım sana belki fikir olur anladığın üzre bende daha o duyguyu yaşamadım bende bakıyorum ınternetten vs ama tesettürlülere göre malesef hep kıtırık seyler var uzaylı gibi kapalı deyınce kapatıcaz dıye kat kat giydirip gelinlikten çıkartıyolar.çok sinir oluyorum .cepken,bolero falan da bencede hıc yakısmıyo havas gıdıyo gelınlıgın neyse cok uzattım gelınlıge geleyım :)
canım öncelikle bele kadar vucudu saran bısey olucak bıseyler fırlamıs gıbı vucut hatlarımı bellı eden tarz degıl onları sevmıyorum ve karsıyımda zaten ne dıye kapalıyız o zaman dımı neyse ordan gerısı kabarık fransız kupuru yada tull ona zamanı gelınce karar verıcem ama kabarık olucak ve kuyrugu da olucak basımıda normal kapatıp duvagını uzun tutmayı dusunuyorum tayyıp ın gelını gıbı ve ben cok satafatlıyı sevmıyorum sadelıkten yanayım nıye dersen butun ıhtısam gelınlıge gııdyo gelıne bakan olmuyo gelınlıgı dogru duzgun tasımak onemlı a surasındada su olsun dıye heryere bısey doldurulunca yıne zevkı kalmıyo bence RABBıM in izniyle hayalimdeki gelinlik bu tarz ALLAH ım nasip etsin(amin)tabi ufak tekef değişikliklerde olabilir canım inşallah yardımcı olabilmişimdir gelinliğin gönlüne siner inşallah çok güzel bir gelin olursunn

Son düzenleyen: Moderatör:
1251094974u91al08036.jpg

canım öncelikle sakın ay hayalimdeki gelinlik moda değil deyip hayallerinden vazgeçme hep içinde ukte kalır.bende haalimdeki gelinliği kaba taslak anlatmaya çalışayım sana belki fikir olur anladığın üzre bende daha o duyguyu yaşamadım bende bakıyorum ınternetten vs ama tesettürlülere göre malesef hep kıtırık seyler var uzaylı gibi kapalı deyınce kapatıcaz dıye kat kat giydirip gelinlikten çıkartıyolar.çok sinir oluyorum .cepken,bolero falan da bencede hıc yakısmıyo havas gıdıyo gelınlıgın neyse cok uzattım gelınlıge geleyım :)
canım öncelikle bele kadar vucudu saran bısey olucak bıseyler fırlamıs gıbı vucut hatlarımı bellı eden tarz degıl onları sevmıyorum ve karsıyımda zaten ne dıye kapalıyız o zaman dımı neyse ordan gerısı kabarık fransız kupuru yada tull ona zamanı gelınce karar verıcem ama kabarık olucak ve kuyrugu da olucak basımıda normal kapatıp duvagını uzun tutmayı dusunuyorum tayyıp ın gelını gıbı ve ben cok satafatlıyı sevmıyorum sadelıkten yanayım nıye dersen butun ıhtısam gelınlıge gııdyo gelıne bakan olmuyo gelınlıgı dogru duzgun tasımak onemlı a surasındada su olsun dıye heryere bısey doldurulunca yıne zevkı kalmıyo bence RABBİM in izniyle hayalimdeki gelinlik bu tarz ALLAH ım nasip etsin(amin)tabi ufak tekef değişikliklerde olabilir canım inşallah yardımcı olabilmişimdir gelinliğin gönlüne siner inşallah çok güzel bir gelin olursunn

Canım yorumun için çok teşekkür ediyorum öncelikle :1hug: Tam kafamdaki gelinliği tarif etmişsin resmen opuyorumnanaktan Bende zariflikten, sadelikten ve tülden yanayım doğrusu..Bu arada bugün bir gelinlikçiyle görüştüm ve kafamdaki modeli çalışmışlar daha önce katalogdan gösterdi,bayıldımmm opuyorumnanaktan Galiba oraya diktireceğim..Etek kısmı tül olacak ve etek uçları fransız danteliyle işlenecek.Üst kısmı da çok boğmamak kaydıyla yine fransız danteliyle işlenecek.Duvak da aynen Tayyip Erdoğanın gelinininki gibi olacak inşaallah..Bide basen kısmından sonra tül başlayacak,basenlerimi kamufle etmesi için de yine o kısma işleme yapılacak opuyorumnanaktan Ayy umarım güzel bişey çıkar sonunda..:Saruboceq:

Çok sağol canımcım :) Zaman çok çabuk geçiyor yaa bi bakmışım evlenmişim de başkalarına gelinlik konusunda fikir veriyorum :)

Back