Gelinlik Modelleri Düğünlerimizde giydiğimiz türbanlı gelinliklerimizi burada paylaşalım

061turban.jpg

bunu diyosun sanırım cnm. hatunda gzl olmuş :)

kızlar netteki kapalı modeller dandik biraz yaa.
içinize sinen açık bir modeli boleroyla ya da uzun kollu diktirerek kapatmak daha güzel olur.
model için ise ayşe kuaför ve pronovias tan karışık bişeylere bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar çok hoş modeller eklenmiş ya süpersiniz çok teşekkür ederim :) Bende ayşe kuafördeki modelleri beğeniyorum ama buraya yapıştırmak aklıma gelmemişti :)) Dantel tesettürlü gelinliğin tamamlayıcısı gibi görünüyor :) Çok zarif duruyor ya gelinliğim kesinlikle bol fransız dantelli bir model olacak (inş) ...

ne demek cnm buldukça ekleriz daha da inş zemuszemus
bu arada bencede bol dantelli gelinlik kapalı gelinlik için kurtarıcı kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kıslar tuğra gelınlık dıye bır sıte var orda kapalı bayanlar ıcın cok gusel gelınlıkler var tavsıye ederım

canım istediğin her straplez modele cepken diktirerek kullanabilirsin.Benim kuzenimde möyle yaptı hrika bir straplez beğendi cepken diktirdi ve muhteşem bi gelin oldu olsaydı resimlerini koyardım canım.
bu modeller e cepken düşünürüsen çok güzel olucaktır inş fikir verir cnm sana.

big_en%20güzel%20gelinlik.jpg

big_9713_B.jpg

3.jpg

408.jpg

804.jpg

782.jpg

Gelinliğimi diktirmeseydim,bu modeli diktirirdim bayıldım..
Ama bence cepken yerine kol yaptırın arkadaşlar,ben örtülü değilim ama bir sürü örtülü gelin olan arkadaşlarım oldu hepsi de harikaydı.
Cepken bence gelinliğin zerafetini bozuyor.
tülden,kumaştan bir şekilde kol yapılmalı bence..

Modellerin bazıları basit ama çoğu güzel
Hele o mavi nişanlık ve mmm arkadaşımızn eklediği Türban başı
ınanılmaz bişey ALlah gönlüne göre versin ınşallah

Back