Gelinlik Modelleri Düğünlerimizde giydiğimiz türbanlı gelinliklerimizi burada paylaşalım

Gelinliğimi diktirmeseydim,bu modeli diktirirdim bayıldım..
Ama bence cepken yerine kol yaptırın arkadaşlar,ben örtülü değilim ama bir sürü örtülü gelin olan arkadaşlarım oldu hepsi de harikaydı.
Cepken bence gelinliğin zerafetini bozuyor.
tülden,kumaştan bir şekilde kol yapılmalı bence..

cnm kapatılırsa gzl olur da bunu giymek için de zayıf olmak gerekir mafoldumben

phnomen canım kocaeli derince de aysira gelinliğin fabrika satış mağazası varmış orayada bi baksan vardır belki aradığın gibi bişi

adszcp.jpg

canım tavsiyem netten araştırma.çık gez dışardan bak.bende nişanlığımı netten araştırdm hiç içime sinen model bulamadım.ama dışarı çıktığımda nette olmayan harika modeller buldm.kaydirigubbakcemile2

derinss doğru diyorsun arkadaşım bolero ya da cepken gelinliğin zerafetini bozuyor..

organiksheker aysira ya gittim canım ama gelinlikler sadece boleroyla tesettürlü hale geliyor, kol filan eklemeyiz dediler.Bende vazgeçtim oradan almaktan..

Fotoğraf paylaşan herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar, desteğiniz beni çok mutlu ediyor..Sınavlarım vardı giremedim bikaç gündür, haydi yok mu giydiği gelinlikleri paylaşmak isteyen???

Arkadaşımız bu fotoğrafı kendine konu olarak açmış, ama ben gelinliği beğendiğimden buraya yapıştırdım umarım bana kızmaz..Kendisine mutluluklar diliyorum..

370.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Kızlar buda Tayyip Erdoğan'ın gelininin gelinliği..Ben çok beğenmiştim bu gelinliğin modelini türbanını vs. Şans eseri diken modaevini de buldum, birazcık kilo verip görüşmeye gideceğim..

345.jpg
[/url][/IMG]
351.jpg
[/url][/IMG]

Back