- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 248
maşallah canım herşey hazır darısı bize ya benim hala halı perde ocak mutfak masa banyo esyaları yok yarın kaynanamla gidip halı alacaz ama bu eksikler bitmeyecek :44:gibi
Biter canım ya gezdikten sonra 1 haftada halledelir :)))
fırsat bulamıyoruz 14 eylül düğünum daha bizim nikah tarıhımız yok
Benimkii 6 eylülde de benimde nikah tarihim yok oda nikahi olacagi icin acele etmiyoruz salonda olsa sira oluyormus ama bakalim :))
benim nişanlımda öyle diyor bende dedim ki aksilik olur bulunmaz o zaman , balayını rüyamda görursün dedim :)))) o zaman üsküdar ı ayağa kaldırır gene yaptırırım diyor
Valla bizimkide takmiyor daha zaman var diye :)) 1 2 ay sonra alacakmis valla kendi bilir dugunde olsa nikahi kiymadan ruyasinda gorur bazi seyleri..
Aynen canım :)) ama artık nikah attıgı alsak ta listeden bir iş daha silinmiş olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah canım herşey hazır darısı bize ya benim hala halı perde ocak mutfak masa banyo esyaları yok yarın kaynanamla gidip halı alacaz ama bu eksikler bitmeyecek :44:gibi
fırsat bulamıyoruz 14 eylül düğünum daha bizim nikah tarıhımız yok
Valla bizimkide takmiyor daha zaman var diye :)) 1 2 ay sonra alacakmis valla kendi bilir dugunde olsa nikahi kiymadan ruyasinda gorur bazi seyleri..
maddi sorun yoksa hepsini bi kaç günde halledersin canım. hiç kafana takma halloluyo hepsi. bizim herşey mecbur hazır biz beraber yaşıyorduk çünkü yavaş yavaş yaptık herşeyi
şehir olarak nerdesin canım. büyük şehirdeyse ne yap et aldır bu hafta nikah tarihini.
erkekler daha relax oluyo hakikaten. elinizden geldiğince baskı yapın kızlar yoksa olmuyo salıyolar. son bi aya da sıkışınca valla mahvolursunuz.
Kızlar 12 gün kaldı benim düğünüme
Ayy ne guzel yaa :)))
Güzel heyecanlı stresli :)
Keske benimde 12 gun kalsa 99 gun gibi bisey kaldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?