Düğünleri yakın olanlar, fikir alışverişi can'dır =)

maşallah canım herşey hazır darısı bize ya benim hala halı perde ocak mutfak masa banyo esyaları yok yarın kaynanamla gidip halı alacaz ama bu eksikler bitmeyecek :44:gibi

Biter canım ya gezdikten sonra 1 haftada halledelir :)))

fırsat bulamıyoruz 14 eylül düğünum daha bizim nikah tarıhımız yok

Benimkii 6 eylülde de benimde nikah tarihim yok oda nikahi olacagi icin acele etmiyoruz salonda olsa sira oluyormus ama bakalim :))

Benimkii 6 eylülde de benimde nikah tarihim yok oda nikahi olacagi icin acele etmiyoruz salonda olsa sira oluyormus ama bakalim :))

benim nişanlımda öyle diyor bende dedim ki aksilik olur bulunmaz o zaman , balayını rüyamda görursün dedim :)))) o zaman üsküdar ı ayağa kaldırır gene yaptırırım diyor

benim nişanlımda öyle diyor bende dedim ki aksilik olur bulunmaz o zaman , balayını rüyamda görursün dedim :)))) o zaman üsküdar ı ayağa kaldırır gene yaptırırım diyor

Valla bizimkide takmiyor daha zaman var diye :)) 1 2 ay sonra alacakmis valla kendi bilir dugunde olsa nikahi kiymadan ruyasinda gorur bazi seyleri..

Valla bizimkide takmiyor daha zaman var diye :)) 1 2 ay sonra alacakmis valla kendi bilir dugunde olsa nikahi kiymadan ruyasinda gorur bazi seyleri..

Aynen canım :)) ama artık nikah attıgı alsak ta listeden bir iş daha silinmiş olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canım :)) ama artık nikah attıgı alsak ta listeden bir iş daha silinmiş olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla benimde aklimda takili ama bakalim bizimkinin gonlu ne zaman isterse valla kirk kere dedim kendi bilir 100gun kaldi aldi aldi almadi :)) kendi bilir valla benim pek biseyim yok son salon halisi haric halilari aliyim bide mutfak masasiyla yatagimi baskada bisey yok sonrada dugune yakin evi temizleyecegiz insAllah . Zaten ben bu hafta Allah izin verirse hastaneye gidicem kontrol amacli kansizlik var mi falan bi baktiracam bide yumurtaliklra falan baktiracagim. Bu hafta gitmem lazim cunku 18 yasimi doldurdum sigortam kesildi okul okuyorum diye devam ettirdik okulda bitiyo tamamen kesilecek kesilmedn gitmem gerek

kızlar benim düğünüm haziranda biz nikah tarihini şubatta almaya gittik 4 ay önceden gitmemize rağmen istediğimiz saate yer kalmamıştı bile mecbur başka bi saate aldık bence çok beklemeyin işinizi şansa bırakmayın özellikle ağustosta evlencekler o ay gerçekten çok sıkışık olur ramazan ve bayram bitiyo hemen arkasından düğünler başlıyo ben biran önce alın tarihlerinizi derim

maşallah canım herşey hazır darısı bize ya benim hala halı perde ocak mutfak masa banyo esyaları yok yarın kaynanamla gidip halı alacaz ama bu eksikler bitmeyecek :44:gibi

maddi sorun yoksa hepsini bi kaç günde halledersin canım. hiç kafana takma halloluyo hepsi. bizim herşey mecbur hazır biz beraber yaşıyorduk çünkü yavaş yavaş yaptık herşeyi

fırsat bulamıyoruz 14 eylül düğünum daha bizim nikah tarıhımız yok

şehir olarak nerdesin canım. büyük şehirdeyse ne yap et aldır bu hafta nikah tarihini.

erkekler daha relax oluyo hakikaten. elinizden geldiğince baskı yapın kızlar yoksa olmuyo salıyolar. son bi aya da sıkışınca valla mahvolursunuz.

Ya canim sizinki oda nikahimi salonda mi olacak yoksa

Hanimlar kampanyali urunlerimden bazilari....özel mesajla bilgi aktarimi gerceklestirebiliriz

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Eklentiler

• $1401049186851.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 104
  • $1401049200909.webp
    18 KB · Görüntüleme: 67
  • $1401049227225.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 62
  • $1401049239659.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 57
arkadslar yetismeyecek diyr sikinti yapmayin :) ben kacarak evlendim 3 ay once ankaraya geldim. 1 haftada dugunum oldu. o heyecani yasamak eminim guzeldir ama rahat olun hic biseye sikmayin caninizi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oda nikahi konusunda kararsizlik yasamayn benimkide oda nikahiydi yeterli bence oda nikahi

ankaradayim bende dedigm gibi ovecler 4 te cetin akgun kuafore gittim ve cokk memnun kaldm ankaradakilere tavsiye ederim makyozleride superdi fiyatlarida gayet iyi

Canim kacmana neden olan neydi ailen mi vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…