Düğünleri yakın olanlar, fikir alışverişi can'dır =)

szncnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
22
0
1
Kütahya
Başlıktan anladığınız gibi düğünüme son 92 gün =) Öyle heyecanlı bir süreç ki.. O "Ya yetişmezse" korkusu adamı bitirir. Yaptıklarımı ve yapacaklarımı ve de önerilerinizi almak için buradayım =) Fotoğrafçımı ayarladım başta bunu söyliyeyim. Öyle enerjik öyle kıpır kıpır bir kız ki =) Bir kaç senelik bir geçmişi var ama çekimlerini çooook beğendim.. Anlatırken bile heyecanlanıyorum..Umarım çekimden sonra da aynı heyecanla anlatıyor olurum... Mobilyalarım ve gelinliğim de hazır. Hepsinin resmini isteyen olursa atarım. maksat fikir olsun. Haftaya da çeyiz sermem var. Sıra geldi henüz yapamadıklarıma =( Ve asla yetişeceğine inanmadığım şeylere... Ennnn büyük derdim : Kuaför.. Bir kaç kuaför ile konuştum fakat rakamlar gerçekten korkunç... Neden gelin dendiğinde herşeyin fiyatı kat kat artıyor anlamıyorum... Her neyse... İzmir'de önerebileceğiniz kuaför varsa ismini yazabilirsiniz... Seve seve ararım... Kaftanımı da henğz ayarlamadım. Aslında nasıl bir şey istediğimi de bilmiyorum. Kına düğün bir arada olacağından saçlarımı nasıl yaptırsam, nasıl bir kaftan alsam vs.. bir sürü soru var kafamda ve çok geriliyorum.. Bir de yeni moda kınada artık sadece kına dağıtılmıyor... Sizce ne dağıtmalıyım...

Sizler ne alemdesiniz? Birbirimizle fikir alışverişi her daim iyidir...

Kizlar dugun hazirliklarinizda yardimci olmak isterim nikahsekeri,konusma balonlari,cerceveler butik kurabiyeler...siz hayal edin ben gerceklestireyim...

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Merhaba canim valla benim dugunumede son 105 gun :)) bende cok heyecanliyim benimde mobilyalarim mutfak esyalarim perdelerim beyaz esyalarim falan hazir salon halim hazir ama diger halilarim suruyor mutfak masam ve bazamda duruyor gelinligim ve abiyeler hazir bi ayakkabilarim kaldi altlarina kuaforde hazir gibi :))

hayırlı olsun inşallahhhh çoooook mutlu oluruz yuvalarımızda =) resimlerini görmek isterim... kuaför hangi şehirdesin? ne kadara ayarladın gibi =)

hayırlı olsun inşallahhhh çoooook mutlu oluruz yuvalarımızda =) resimlerini görmek isterim... kuaför hangi şehirdesin? ne kadara ayarladın gibi =)

Amin canım inşallah :) resimlerini insAllah atarım ..ankaradayim ben kuaforde ablam gitmisti ohu begenmistim. Oraya yaptiracam fiyat suan kac bilmiyorum ama en fazla 100 tldr

Amin canım inşallah :) resimlerini insAllah atarım ..ankaradayim ben kuaforde ablam gitmisti ohu begenmistim. Oraya yaptiracam fiyat suan kac bilmiyorum ama en fazla 100 tldr

nasıl 100 lira yaa. ben daha 500den aşağı bi yer bulamadım izmir için :S bu arada mesajını aldım ama ben cevap atamıyorum yeni üye olduğum için canım... nikah işlemlerimizi martta hallettik biz.

nasıl 100 lira yaa. ben daha 500den aşağı bi yer bulamadım izmir için :S bu arada mesajını aldım ama ben cevap atamıyorum yeni üye olduğum için canım... nikah işlemlerimizi martta hallettik biz.

Valla ablamin o zaman gelin saci ve abiye ustu acik sac ikisini 100 tl olmustu ama 5 yil oncesuanda 100 teki olsa 150 falan en fazla :)) demekki yerden yere degisiyor .. yaa canim bisey dicem sizin nikahiniz salondami olacak yoksa normal oda nikahimi olacak sıra var miydi (

Son düzenleme:
canımm hayırlı uğurlu olsunnkına düğün bir arada demişsin onu çok anlamadım aynı gün olmaz herhalde demi yani?gelin başı deyince öyle ya gelinlikle gidiyosun ya genelde ya da orda giyince işte mecbur yaptırmak zorunda olduğun için onlarda parayı katlıyolar haliyle,benim kuzenim gitti kuaföre istediği modeli yemek var diye yaptırdı evde gelinliğini giydi tacınıda kendi taktı ama ben becerikli değilim yapamam yani o para çıkıcak malesef
canım hem mobilya resimlerini merak ettim hemde ne kadara mal oldu ev eşyaları onun fiyatını yazar mısın?

canım ikiside büyük şehir. eğer o kadar ucuzsa sakın kaçırma randevunu al derim. benim nikahım iki düğün arası olacak hafta arası... oda nikahı yani... büyük şehir haliyle sıra vardır ama nikah memuru benim halam =) nikahı o kıyacak, torpilliyiz biraz yani =)

canım benim nişanlım mardinli, orda da düğün olacak. ama ben akrabalarıma hadi mardine gelin diyemem tabi parası olan var olmayan var. o yüzden izmirde de gelinlik giyeyim dedim. önce salona gelinlikle giriyorsun.pastaydı takıydı sonrasında katfan giyiyorsun duvağını tacını çıkarıp... o şekilde bir kaç düğün gördüm. farklı oluyor ama başka çare bulamadık hem kına hem düğün her ikisini kaldırmak mümkün değil.
malesef kuaförler pahalı. meslek mi değiştirsem diye düşünüyorum ama biz sadece mobilyaları 7500 civarına almıştık sanırım evgörden ama hiç memnun değilim canım çok dandik çıktı malesef... resimlerimi önümüzdeki hafta koyayım. çeyiz sermem olacak =) paylaşmak isterim =)

tamam canım bekliyorum merakla:)en kısa zamanda değiştirirsin umarım içine sinen güzel mobilyaların olur canım sizmutlu olunda inşallahhm ayrıca evlendikte sonra eve gelince ilk napılır başlığına gelip yaz oraya tamam mıı

Anliyorum canim zor is insAllah resimlerini bekliyorum :)))
benim de oyle bir sorunum var salonda abiye mi giysem gelinlik mi giysem karar veremedim beni. Salon cumartesi 3 le 6 arasi aksamda evde kina gecesi olacak ama diyorum acaba salonda gelinlik mi giysem simdi gelinlik giysem eve gelince cikaracam tekrar sac makyaj yetismeZ. o yuzden salonda abiye giyecegim gelinligide pazar gelin almada . Valla ben mobilyalarimi yaptirdim salon takimi ve oturma odasi icin 2 kanepe toplam 2750 tl tuttu yatak odasi takimi ve tv uniteside 3000 tl oldu toplam 5750 canim evet magazalarda biraz hem pahali hemde kalitesiz oluyor degisir o yuzden ben yaptirmak istedim hemde ucuz bir fiyata

Son düzenleme:

bizim eve gelmemiz düğünden bi hafta sonra olacak ama sözüm söz yazarım =) gerçi biz şimdide beraber yaşadığımız için (ikimzde ailelerden uzakta yaşıyoruz) bana çok farklı bişey olacakmış gibi gelmiyo. gene de yazıcam söz

ben tam anlamadım canım salon dediğin tam düğün gibi değil o zaman. o günün akşamı da kına gibi mi nasıl anlamadım valla. bi de kız almaya tüm eşin dostun akraban gelecekse tamam ama gelemeyecekse gelinlik giy salonda derim. ben de o maksatla kına düğün bi arada yapıorum çünkü...

Canim salonda tek bos saat 3 ile 6 arasiydi kina orda yakilacak ama tam kina gecesi aksam evde olacak bende bilemiyorum tam napcaz ya (

e ankara falan demiştin yok mu başka bi yer
Varda ne bilim o zaman tuttuk oyle bilmiyorum belkide gelinlik giyer aksama abiye giyerim kinaya sacida yaptiririm tekrar yapacak bisey yok senin dugunun tam olarak ne zaman

Hayirli olsun bi omur musmutlu olun ins :) Balcovada suna fatih kuafor var hem cok guzel hemde 350 tl ye yapiyor gelin basini 2 senedir zaman yapmadigi icin bu sekilde ucuz yoksa suna abla harikalar yaratiyor bi bakin derim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Varda ne bilim o zaman tuttuk oyle bilmiyorum belkide gelinlik giyer aksama abiye giyerim kinaya sacida yaptiririm tekrar yapacak bisey yok senin dugunun tam olarak ne zaman

içine sindiyse sorun yok tatlım. bende önce gelinlik sonra kaftan giyicem ama saçı bi kere yaptırıcam sonra duvağımı ve tacımı çıkarıcam tek saç yeterli gelir diye düşünüyorum. bir daha bir daha zamanın olmayabilir bence... kuaförle konuş ona göre saç yaptır ama gelinlik mutlaka giymelisin derim.

benim izmirdeki düğünüm 23 ağustos, mardindeki 30 ağustos canım...

çok sağol canım. hepimiz çok çok mutlu olalım inşallah. hemen araştırıyorum dediğin yeri =)

maşallah canım herşey hazır darısı bize ya benim hala halı perde ocak mutfak masa banyo esyaları yok yarın kaynanamla gidip halı alacaz ama bu eksikler bitmeyecek :44:gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…