Düğünleri yakın olanlar, fikir alışverişi can'dır =)

benim düğün iznini denk getirmek için hafta arası nikah salonunda olacak canım

ayy canım yaa nasıl geçiyor son 10 günün? hazırlıklar ne duurmda?

Canım güm sayıyoruz yaklaştıkça daralıyorm nefesim sıkışıyor

Canım güm sayıyoruz yaklaştıkça daralıyorm nefesim sıkışıyor

canım nasıl geçti düğün bakalım nasıl bişey evlilik :) düğün öncesi ve o gün için bize var mı mutlaka yapın yada yapmayın diyeceğin bişey :) umarım herşey ama herşey istediğin gibi olmuştur.

arkadaşlar benim dğünümde inş. austos sonu eylül başı olacak allah nasip edere haftaya tarih tam belli olacak biraz geç başladık hazırlıklara ama bitirebilirmiyiz ki .s mobilyaları beyaz eşyaları seçtim inş. haftaya onlarda ayırttırılacak allahım tüm düğünü olan kızlara ve düğün sahiplerine yardım etsin.

Canım gec mi kaldım bilmiyorum ama şirinyere Abdullah Emrah kuaför var öneririm.

Canım düğünüm harika geçti :) düğünü basından sonuna organize eden bîri olsun arada boşluklar kopukluklar olmasın .bir arkadasınıza görev verin cocukları pistten çeksin. Yanına düz babet al.düğün yeri fotograf ve video çeken kişiye söyleyin önceden ağırlıklı olarak sizi çeksin misafirleri nasıl olsa çekerler :) stres yapma en mutlu günün söyle düşün düğünün en özeli ve güzeli sizsiniz bunun keyfini çıkarın ki bu günün tekrarı yok :) umarım senın de düğünün hayallerinde ki gibi olur:)

ramazana hiç iş bırakmadık ve çok rahat ettik kızlar seneye ramazan sonrasına düğün koyacaklara tavsiye ederim.zaten son günler heyecanlı oluyor birde iş yüklemek daha da bunaltıcı hepinize kolay gelsin

Son düzenleme:

[sıze=3]bütün çeyiz ihtiyaclariniz için...
Pierre cardin, nurteks, yeni inci ,kom , imer , xses gibi markalar ve kaliteli ürünler...
Kesinlikle orjinal...
Evinize teslim...
[/sıze]

Son düzenleyen: Moderatör:
***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…