• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünleri yakın olanlar, fikir alışverişi can'dır =)

Canım güm sayıyoruz yaklaştıkça daralıyorm nefesim sıkışıyor :(

canım nasıl geçti düğün bakalım nasıl bişey evlilik :) düğün öncesi ve o gün için bize var mı mutlaka yapın yada yapmayın diyeceğin bişey :) umarım herşey ama herşey istediğin gibi olmuştur.

Başlıktan anladığınız gibi düğünüme son 92 gün =) Öyle heyecanlı bir süreç ki.. O "Ya yetişmezse" korkusu adamı bitirir. Yaptıklarımı ve yapacaklarımı ve de önerilerinizi almak için buradayım =) Fotoğrafçımı ayarladım başta bunu söyliyeyim. Öyle enerjik öyle kıpır kıpır bir kız ki =) Bir kaç senelik bir geçmişi var ama çekimlerini çooook beğendim.. Anlatırken bile heyecanlanıyorum..Umarım çekimden sonra da aynı heyecanla anlatıyor olurum... Mobilyalarım ve gelinliğim de hazır. Hepsinin resmini isteyen olursa atarım. maksat fikir olsun. Haftaya da çeyiz sermem var. Sıra geldi henüz yapamadıklarıma =( Ve asla yetişeceğine inanmadığım şeylere... Ennnn büyük derdim : Kuaför.. Bir kaç kuaför ile konuştum fakat rakamlar gerçekten korkunç... Neden gelin dendiğinde herşeyin fiyatı kat kat artıyor anlamıyorum... Her neyse... İzmir'de önerebileceğiniz kuaför varsa ismini yazabilirsiniz... Seve seve ararım... Kaftanımı da henğz ayarlamadım. Aslında nasıl bir şey istediğimi de bilmiyorum. Kına düğün bir arada olacağından saçlarımı nasıl yaptırsam, nasıl bir kaftan alsam vs.. bir sürü soru var kafamda ve çok geriliyorum.. Bir de yeni moda kınada artık sadece kına dağıtılmıyor... Sizce ne dağıtmalıyım...

Sizler ne alemdesiniz? Birbirimizle fikir alışverişi her daim iyidir...[/QUOTE

arkadaşlar benim dğünümde inş. austos sonu eylül başı olacak allah nasip edere haftaya tarih tam belli olacak biraz geç başladık hazırlıklara ama bitirebilirmiyiz ki .s mobilyaları beyaz eşyaları seçtim inş. haftaya onlarda ayırttırılacak allahım tüm düğünü olan kızlara ve düğün sahiplerine yardım etsin.

arkadaşlar benim dğünümde inş. austos sonu eylül başı olacak allah nasip edere haftaya tarih tam belli olacak biraz geç başladık hazırlıklara ama bitirebilirmiyiz ki .s mobilyaları beyaz eşyaları seçtim inş. haftaya onlarda ayırttırılacak allahım tüm düğünü olan kızlara ve düğün sahiplerine yardım etsin.

Canım gec mi kaldım bilmiyorum ama şirinyere Abdullah Emrah kuaför var öneririm.

canım nasıl geçti düğün bakalım nasıl bişey evlilik :) düğün öncesi ve o gün için bize var mı mutlaka yapın yada yapmayın diyeceğin bişey :) umarım herşey ama herşey istediğin gibi olmuştur.

Canım düğünüm harika geçti :) düğünü basından sonuna organize eden bîri olsun arada boşluklar kopukluklar olmasın .bir arkadasınıza görev verin cocukları pistten çeksin. Yanına düz babet al.düğün yeri fotograf ve video çeken kişiye söyleyin önceden ağırlıklı olarak sizi çeksin misafirleri nasıl olsa çekerler :) stres yapma en mutlu günün söyle düşün düğünün en özeli ve güzeli sizsiniz bunun keyfini çıkarın ki bu günün tekrarı yok :) umarım senın de düğünün hayallerinde ki gibi olur:)

ramazana hiç iş bırakmadık ve çok rahat ettik kızlar seneye ramazan sonrasına düğün koyacaklara tavsiye ederim.zaten son günler heyecanlı oluyor birde iş yüklemek daha da bunaltıcı hepinize kolay gelsin :52:

Son düzenleme:
Başlıktan anladığınız gibi düğünüme son 92 gün =) Öyle heyecanlı bir süreç ki.. O "Ya yetişmezse" korkusu adamı bitirir. Yaptıklarımı ve yapacaklarımı ve de önerilerinizi almak için buradayım =) Fotoğrafçımı ayarladım başta bunu söyliyeyim. Öyle enerjik öyle kıpır kıpır bir kız ki =) Bir kaç senelik bir geçmişi var ama çekimlerini çooook beğendim.. Anlatırken bile heyecanlanıyorum..Umarım çekimden sonra da aynı heyecanla anlatıyor olurum... Mobilyalarım ve gelinliğim de hazır. Hepsinin resmini isteyen olursa atarım. maksat fikir olsun. Haftaya da çeyiz sermem var. Sıra geldi henüz yapamadıklarıma =( Ve asla yetişeceğine inanmadığım şeylere... Ennnn büyük derdim : Kuaför.. Bir kaç kuaför ile konuştum fakat rakamlar gerçekten korkunç... Neden gelin dendiğinde herşeyin fiyatı kat kat artıyor anlamıyorum... Her neyse... İzmir'de önerebileceğiniz kuaför varsa ismini yazabilirsiniz... Seve seve ararım... Kaftanımı da henğz ayarlamadım. Aslında nasıl bir şey istediğimi de bilmiyorum. Kına düğün bir arada olacağından saçlarımı nasıl yaptırsam, nasıl bir kaftan alsam vs.. bir sürü soru var kafamda ve çok geriliyorum.. Bir de yeni moda kınada artık sadece kına dağıtılmıyor... Sizce ne dağıtmalıyım...

Sizler ne alemdesiniz? Birbirimizle fikir alışverişi her daim iyidir...[/QUOTE

Canim merhaba, hayirli ugurlu olsun oncelikle. Eger ki imkanin varsa karsiyakada key kuaforu oneririm ama biraz ucuk gelebilir yalniz yapilan ve ortaya cikan saclari gorsen icin gider :)) sana tavsiyede edebilecegim 2. Yer kefili bile olurum suna&fatih kuafor buda balcovada 2 yildir gelin basina zam yapmayarak 350 tl istiyor fiyatina. Umarim yardimci olabilmisimdir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

[sıze=3]bütün çeyiz ihtiyaclariniz için...
Pierre cardin, nurteks, yeni inci ,kom , imer , xses gibi markalar ve kaliteli ürünler...
Kesinlikle orjinal...
Evinize teslim...
[/sıze]

Son düzenleyen: Moderatör:
***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
Back