Düğünlere gidermisiniz

Yakın akraba ve yakın arkadaşlara gideriz çünkü eşimin tarafı baya kalabalık başta türlü yaz boyunca her gün düğün oluyo hangisine yetiselim.

Uzaktan akrabalara gitmeyiz. Annemler, kv filan gider.
Esimin taraftan henuz baska dugun olmadi ama olacak kuzeni ve tabiki gidecegiz. Benimde kuzenler evleniyor son 1 tane kaldi ona da gidecegiz.
Dugun sevmesemde cok yakinim olan kisilerin yanlarinda vulunmaktan keyif alirim.

Bekarken iskence gibi geliyordu bu tur etkinlikler nedense :) annemlere siz gidin iste derdim hep. Ama evlendigimden beri kendim de dugun yaptigimdan midir nedir gitmek o kdr kotu gelmio artik. Davete icabet etmeye calisiriz.

Ben çok severim.Dügünde de cenazede de gidilmesi lazım bence.insan insana böyle günlerde lazım.ama eşim hiç alışmamış .gitmek istemez.gidene kadar günlerce söylenir uflar puflar.kuzenlerimin dügünü üst üste geldi bir ara sende de ne kuzen varmış evlen evlen bitmediler demişti :)) hoşuna da gidiyordu bir yandan kuzenler akrabalar daha iyi tanıyıp sevdiler onu falan...

Kısaca ben severim düğünleri giderim de

Pek sık düğün olmuyor senelerdir.
Davet edilirsek gideriz elbette neden gitmeyelim.

Hiç sevmem gitmeyiz göndermem :) Kendi düğünümüze zor gittik :) Bekarlığa veda kına gecesi bir ihtimal.
Bir daha giymeyeceğin kıyafeti al ayakkabısı,çantası,saçı ,makyajı ,takısı .
Hafta sonu tatili içinde aynı bütçe :) tatilden yana kullanırım şansımı

Sık sık düğün mü oluyor ayol o neymiş öyle?

Evli değilim ama eşimin iyi anlaştığım akrabaları olursa giderim tabi, örneğin eşimin kuzeniyle iyi anlaşıyorsam düğününe katılabilirim. Ama eşimin dıdısının dıdısınınkine de gitmem sanırım, ne işim var?

Hanımlar malum yaz geldi düğün sezonu da acilmisken eşinizin akrabalarının düğünlerine sık sık gidermisiniz ?
Giderim,çünki hepsini severim ve mutluluklarını paylaşmak isterim.Pardon uzak akrabalarından birini itici buluyorum,düğünlerine eşim gitti sadece:KK51:

Back
X