Düğünlere gidermisiniz

Ben sevmiyorum diye düğün yapmadım, bir de düğününe mi gitcem yok benlik değil:KK48: Çok yakınlarım hariç gitmem.

Gideriz tabi ki! Hatta yeri gelir tatil programlarımızı arkadaşlarımızın düğünlerine göre ayarladığımız olur, uzaktaki düğünlere program yapar öyle gideriz, bebeğim doğduğunda da düğününe katıldığımız tüm arkadaşlarımız akrabalarımız altın takmak için geldi gelemeyeler de iletti. Akrabalık ve arkadaşlık ilişkileri önemli ya, kendisini aileye bağlayıp sonra mutsuzluk abidesi olmak istemem kalabalıklarla da çok güzel eğleniyoruz.

düğün gibi etkinlikler yani fazla gürültü migren krizlerine neden olur bende
birde öyle mırç mırç öpüşmeleri bayat kurabiyeleri pastaları kimin ne giydiği ne dediği bendeki düğün imajı budur
sevmiyorum
formalite gereği düğünlerde tabiki bulunmuşluğumda vardır

Sıkıldım, telefondan kulübü açtım.
Bilin bakalım neredeyim? Düğünde :))))

Konu çok manidar oldu :)

Ama ben iş arkadaşımın düğününe geldim.
Evli olsam eşimin akrabalarına da giderdim diye düşünüyorum.

Ne kadar uzakta olduğuna da bağlı. Çok uzaktaysa gitmem.
Sizinki gibi haftada 2 ise de seçerek giderim.

İnsanlar sizi düğününe çağırıyorsa bu sizi yanlarında görmek istediği içindir, ya da sizin düğününğze gelmişlerdir.
Düğün ortamlarını hiç sevmem, ama gidilmesi gereken yere elbetteki giderim. Sorulması bile tuhaf bu sorunun bence

İnsanlar sizi düğününe çağırıyorsa bu sizi yanlarında görmek istediği içindir, ya da sizin düğününğze gelmişlerdir.
Düğün ortamlarını hiç sevmem, ama gidilmesi gereken yere elbetteki giderim. Sorulması bile tuhaf bu sorunun bence
Bizim düğüne gelen eşimin akrabalarına. Kayinvalidemler gidiyor zaten haftada 3 düğün oluyor ekstradan bizde gidiyoruz uzaktan akraba dahi olsa

Düğünlerden mevlitlerden bayramlardan özel günlerden toplu kalabalıklı günlerden hiç haz etmem

Bizim düğüne gelen eşimin akrabalarına. Kayinvalidemler gidiyor zaten haftada 3 düğün oluyor ekstradan bizde gidiyoruz uzaktan akraba dahi olsa[/QUOTE ]
Böyle şeyler kalabalıkla güzeldir, biz gideriz onlar da bize gelir.
Bu tabiki her düğüne gittiğim anlamına gelmiyor ama gidilmesi gereken yakın akraba, eş dost düğünlerine giderim.
Bazı düğünlere eşim yalnız gider beş dakika da olsa uğrar. Yakın değilsek çoluk çocuk toplanıp her yere gitmeyiz elbet.

Back
X