- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
- Konu Sahibi EvluBayan000
Ben sevmiyorum diye düğün yapmadım, bir de düğününe mi gitcem yok benlik değil
Çok yakınlarım hariç gitmem.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakınlığa göre giderim.Ama şuan olsada gidemem hamileyim.Evde zor dolaşıyorumHanımlar malum yaz geldi düğün sezonu da acilmisken eşinizin akrabalarının düğünlerine sık sık gidermisiniz ?
Hanımlar malum yaz geldi düğün sezonu da acilmisken eşinizin akrabalarının düğünlerine sık sık gidermisiniz ?
Bizim düğüne gelen eşimin akrabalarına. Kayinvalidemler gidiyor zaten haftada 3 düğün oluyor ekstradan bizde gidiyoruz uzaktan akraba dahi olsaİnsanlar sizi düğününe çağırıyorsa bu sizi yanlarında görmek istediği içindir, ya da sizin düğününğze gelmişlerdir.
Düğün ortamlarını hiç sevmem, ama gidilmesi gereken yere elbetteki giderim. Sorulması bile tuhaf bu sorunun bence
Suan kaynanam ve peder koyde olunca mecbur biz gidiyorz ben kaynanamlarla yasiyorumBizim düğüne gelen eşimin akrabalarına. Kayinvalidemler gidiyor zaten haftada 3 düğün oluyor ekstradan bizde gidiyoruz uzaktan akraba dahi olsa
Bizim düğüne gelen eşimin akrabalarına. Kayinvalidemler gidiyor zaten haftada 3 düğün oluyor ekstradan bizde gidiyoruz uzaktan akraba dahi olsa
Bizim köylüler genelde hafta içi yapıyor. Adamları çoğu serbest meslek inaaatci olduğu için sknti olmuyorSık sık derken? Düğün dediğin genelde 1 kez oluyor zaten, bir süre sonra bekar kalmaz durulur.![]()
Bizim düğüne gelen eşimin akrabalarına. Kayinvalidemler gidiyor zaten haftada 3 düğün oluyor ekstradan bizde gidiyoruz uzaktan akraba dahi olsa[/QUOTE ]
Böyle şeyler kalabalıkla güzeldir, biz gideriz onlar da bize gelir.
Bu tabiki her düğüne gittiğim anlamına gelmiyor ama gidilmesi gereken yakın akraba, eş dost düğünlerine giderim.
Bazı düğünlere eşim yalnız gider beş dakika da olsa uğrar. Yakın değilsek çoluk çocuk toplanıp her yere gitmeyiz elbet.
yok artıkKimse çağırmıyor bizi
Ama eşim de ben de tantanayı sevmediğimiz için gitmeyiz
En son kuzeninin düğününe gitmemiştik