Düğünlere gidermisiniz

Bazı üyeler hiç gitmem,kimi de hazzetmem demiş.Kendilerince haklıdırlar belki de.Fakat böyle günlerde insan mutluluğunu sevdikleriyle paylaşmak ister.
Eşimin kuzeni,çok uzak yoldan,güzel bir günümüzü paylaşmak için gelmişti,biz gidince onun sevindiği kadar,onu görünce de biz çok mutlu olmuştuk...Bir şarkı vardı
"Hayatın anlamını yanlış çözmüş gibisin.
Herkes sevgi bekliyor, yalnızca sen değilsin"Katılıyorum...

Bazı üyeler hiç gitmem,kimi de hazzetmem demiş.Kendilerince haklıdırlar belki de.Fakat böyle günlerde insan mutluluğunu sevdikleriyle paylaşmak ister.
Eşimin kuzeni,çok uzak yoldan,güzel bir günümüzü paylaşmak için gelmişti,biz gidince onun sevindiği kadar,onu görünce de biz çok mutlu olmuştuk...Bir şarkı vardı
"Hayatın anlamını yanlış çözmüş gibisin.
Herkes sevgi bekliyor, yalnızca sen değilsin"Katılıyorum...
Ben de hazzetmem gürültü tantanadan ama yarım saat olsun giderim ya da bizimkiler gider, insanlar birbirlerini desteklemeli düğün cenaze gibi olaylarda. Hatır bilince sizin de hatırınız sayılıyor güzel şeyler bunlar.

Ben de hazzetmem gürültü tantanadan ama yarım saat olsun giderim ya da bizimkiler gider, insanlar birbirlerini desteklemeli düğün cenaze gibi olaylarda. Hatır bilince sizin de hatırınız sayılıyor güzel şeyler bunlar.
Gürültü tantanayı en sevmeyenlerdenim.Fakat bugünlerin gürültü tantanası değil,oradaki heyecan,ne zamandır verilen emek,yapılan hazırlıklar çıkıyor ön plana.Hepsi paylaşmak için.Paylaşılmalı bence de...

Sevdiğim kişinin düğününe giderim.
Dert konusu açasım var hatta şu ara "Abiye seçememek, abiyeler ve vücut proporsiyonuna göre doğru abiye nasıl bulunur, diktirsem mi hazır mı alsam, ne renk alsam, kısa mı alsam uzun mu alsam, saçımın rengini değiştirsem de aykırı bi abiye bi şey mi baksam, saçımı-makyajımı nasıl yapsam" gibisinden... Kuzen düğünü var ve hala abiye seçemedim... Son haftaya kalacak yine iki ayak bi pabuç aceleye gelecek kötü olacak ya...

Napsam? Naapsamm?
Mune'ye çaktırmadan "Derdim var"ın ücrasına konu mu açsam banlanmaları göze alarak? :/

Back
X