Düğünlere gidermisiniz

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
28
Hanımlar malum yaz geldi düğün sezonu da acilmisken eşinizin akrabalarının düğünlerine sık sık gidermisiniz ?

ben sadece yakın arkadas ve akraba kuzen kardes dugunlerine giderim uzaksa gitmem ugrasamam makyaj kıyafet filan annem pek sever :D

Bizim düğünler 1 hafta sürüyor bir de (çok sukur ben düğün yapmadım yurtdışında olduğum için) . Ne gerek var o kadar tantanaya gerçekten anlam veremiyorum

Bizim dügünw gelenlere gitmeye calisiriz. Gidemessekte postaynan takiyi yollariz :D

Gerçekten hiç sevmiyorum düğünleri..
Kendiminki hariç:) suan eşim gitti iş arkadaşının düğününe kvdemlerde akraba dügününe.. ben evdeyim cok sicak hiç çekemiyorum giyinesi gelmiyo insanın:(
İyiki baharda evlenmişim ya. Bu sicaklarda hele düğün sahiplerini düşünemiyorum

Gerçekten hiç sevmiyorum düğünleri..
Kendiminki hariç:) suan eşim gitti iş arkadaşının düğününe kvdemlerde akraba dügününe.. ben evdeyim cok sicak hiç çekemiyorum giyinesi gelmiyo insanın:KK43:
İyiki baharda evlenmişim ya. Bu sicaklarda hele düğün sahiplerini düşünemiyorum
Benim esimde düğüne yenice gitti. Kayınvalidem hani eşin niye gelmiyo niye evde tek birakiyon birlikte gelseydiniz demiş. Yeterince gidiyorum zaten bu düğünü de hiç cekemem

Sık sık derken? Düğün dediğin genelde 1 kez oluyor zaten, bir süre sonra bekar kalmaz durulur. :KK45:

Back
X