düğünlerde saçma bulduğunuz şeyler neler???

yok ben oynamam, bilmem deyipte pistten zor inenlere
halayın içine girip allı pullu mendiliyle ortada tek başına göbek atanlara
sülalenin en güzel seslisinden türkü istek istenmesine
gelin ve damadın anne babasına ayrı oynamaya çagırıp para atlıması kimin tarafı fazla para atacak die yarışılması

gelinle damata para takmak için sıraya girmeyi sevmiyorum :1no2: birde evlensem herkesle tebrik öpüşmesi yapmam heralde :eek:

Kına yakılacağı zaman iki kişi kollarıma girip kına kasesi önde götürdüler beni.Yüzümde de kırmızı örtü.Böyle şeyler olacağını hiç bilmiyordum ama konunun bilir kişileri çıkıp organizasyonu ayarladı hemen.Kendimi öyle kötü hissettim ki kurbanlık koyun gibi.Beni oturtup etrafımda yüksek yüksek tepelerle döndüler.Bi korktum, garibime gitti.Hiç ağlamadım.Baktılar ağlamıyorum bi mendil uzattılar.Ağlıyor gibi yapacakmışım.Daral gelmişti.:bbo:

düğünde o kadar milletin içinde pasta yı kestikten sonra birbirine verip yeme davranışını sevmiyorum ve de takı takma merasimine biz çözüm bulsunlar düğün mafoluyo insan bişey anlamıyosositososito

gelin ve damadın birbirinin kolları arasında pasta yedirmesi bişey içirmesi çok saçma bence.......

bir düğünde bu dediğim şeyi yaparken kolları birbirne takıldı gelinlik batmıştı daha düğün başlamadan.......

ben kına gecelerinde gelinin zorla ağlatılmasını saçma buluyorum.senağlama
sizin saçma bulduklarınız neler?:nazar:

kına gecesinde gelinin aglaması....
düğünde zorlan kaldırılıp oynanmalar,bırakın istemiyosa oynamasın....
gelinin aglaması bana çoookkk yapmacık gelir...şakkıdı

Koca gece oynama zorunluluğu varmış gibi kendini öldürene kadar oynamak , gelini damadı yorulamazsınız diyip zorla oynatmak , herkesi o ağır makyaja ve sıcak havaya rağmen şap şup öpmek zorunda kalmak , öpmek istemeyince samimiyetsiz bulunmak vs. daha bir sürü şey..

X