- 11 Şubat 2014
- 1.210
- 1.328
- 158
Tebrikler Allah mutluluğunuzu, huzurunuzu bozmasın. Gerçek sevgi sizinki işte...merhabalar 1. sayfadan 12. sayfaya kadar mesajları okudum . bende buradaki herkeze anlatayım hikayemi
biz liseden beri görüşüyoruz eşimle . küçüktük bazı hatalar yaptık ama küçüktük birbirimizi affettik ve herşeye başladık . ben 2010 yılında üniv.kazandım oda aynı şekilde ama eşim benden 2 yaş büyük istediği bölüm türkiyede henüz olmadığı için bekledi bnmle aynı dönemde aynı dershaneye yazıldı ikimiz farklı şehirleri kazandık ben 2 yıllık okudum eşim 4 yıllık yaşadığımız şehirde okudu ben gittim . bana söz verdi 2 yıl içindew bitirir gelirsen o yaz nişan olacak diye söz verdi bana . cahillik işte ben yemedim içmedim bölümümü 1.likle bitirdim . mezun olduğım yıl söz yaptık biz kız tarafı olarak nişan istedik yapılmasını istemediler eşim ben yapacağım dedi ailesi kesinlikle eşimin aklına girdi ve yaptırmadı nişanı içimde kaldı neyse . BİZ TAM 2 YIL NİŞANLI DURDUK . akılsızlık ki keşke evlenmeden 4 5 ay önce nişanlasaymışız . okul var diye evlenemedik düşünemedik çnki . ve bu 2 yılı benm k.validem ve k.pederimanamdan emdiğim sütü burnumdan getirdiler .
neyse biz evlilik kararı aldık eşimle biz zannediyoruz ki ailesi yardım edecek babası ne kdar kredi çekip düğünü yapacaksınız deyince biz şok olduk ve eşim arabasını satıp babasının ihtiyacı olduğu için babasına vermişti babası düğününü ben yaparım diye almıştı parasını . ve bize 1 kuruş yardım etmediler üstüne üstlük bizi düğün kararı aldıkan sonra tam 2 kez ayırmak için eşime ne yalanlar söylediler ama BABALAR ah kız BABALARI .. eşimle çok kez konuştu babam ilk çıktığımzdan beri biliyodu eşimi tanıyodu ayırmadı barıştırdı bizi her seferinde . düğünümden 1 ay önce hastanelik oldum stresten sinirden dişimin enfeksiyonu boğazıma indi düğünüme 2 gün izin alıp düğünümü yaptım hastaneden ve düğüns sabahı olan pazartesi sabah 6 da geri hastaneye yattım ve bır hafta sonra ameliyat oldum .
anlatmak istediğim eğer 2 gönül bir olsaydı herşeye göğüs gererdi her ne olursa olsun SENİN CAHİL DEDİĞİN ANNENE O CAZGIR KAYINVALİDENE rağmen herşeye göğüs gerilirdi bir paspasda bile uyunurdu ama böyle olumsuzluklar eğer toparlanmıyorsa hayatını mahvetme baban arkandaymış iki dakika arkana bakma . ve o anneciğinede cahil deme.anneler bu konularda çok katıdır benm annemde düğünüme bir hafta kala kayın valideme demediğini bırakmadı çünki beni kandırdılar gelenk göreneklerimiz ağır bir toplumuz ama eskisi gibi kalmadı herşey iki kişiye yıkılıyor sonra bye bye denilip herkez keyfine bakıyor senin annende babanda olsa aynen öyle oluyor ... haa bide altınlar k.validem yürüttü saolsun masa masa gezip topladı .
evliyim 50 bin tl borcumuz var ama çok mutluyuz allah sağlık mutluluk huzur verdikten sonra ödeniyor hepsi . sıkışıyoruz gece sabahlara kadar çalışıyoruz ama akşam yatağa beraber girdiğimzde herşeyi unutuveriyor sarılıp uyyoruz .
mutlu olamayacağını düşünüyorsan ayrıl hayatını mahvetme arkana bakma . elbet önüne daha iyi birisi çıkar ..
bu arada içimi de dökmüş oldum :) eşim ailesinin ne yapmak istediğini anlayınca ikimiz karar verdik herşeye ve kendileri kendilerini dışladılar .