• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne çeyrek kala bu kadar endişe normal mi kızlar ?

aaaaaaaaaa :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Şuna bak yaaa ben normalde konuların açılma tarihlerine bakardım ama bu konuyu görünce kendimi tutamayıp yazdımda yazdımmm tüüüühhh :KK53:

Kim hortlattı konuyu??? :KK62:
bennn
merak ettm evlenmiş mi diye napim ay :KK70:
tamam sen şimdi üyenin diğer konusunu oku bence =)

Ahh maddiyat.. :KK51:

Ailenize bu durumdan bahsetseniz sizi suçlayacaklardır haklı olarak. 4 yıldır ailemin sorumluluğunu taşıdığım için maddiyatın ne derece önemli olduğunu çok iyi biliyorum. İnsanın psikolojisini alt üst ediyor borçlar ve parasızlık. Ama birlikte aşılmayacak şeyler değil bunlar. Ben 4 sene boyunca babamın borçları (kumar) yüzünden ailemin bütün sorumluluğunu üstlendim babamda borçlarının büyük kısmını ödedi. Artık nefes almaya başladım..

Sevgilimde bende kamuda çalışıyoruz. Ama evlilik işine gelince bi duraksıyorum. Babası ile annesi ayrı ve babası ile hiç görüşmüyor. Yani her şeyi kendisi yapması gerekecek. Ben hukuk okumak istiyorum (gerekirse özel okulda) o yüzden erteliyoruz bu konuyu. Tabi o bu arada birikim yapıyo mu bilmiyorum. 27 yaşında, aklı başında biri. Benim ona para biriktir demem doğru olmaz diye düşünüyorum.. Evlilik denince maddi korkular beni de sarıyor. Eğer özel üniv. yazarsam benim maaşım oraya gidecek, sevgilim onca borcun altından nasıl kalkacak diyorum. Bi salon takımı birde yatak odası alırız en başta, kalanı daha sonra alırız diyorum ama işin içine girince öyle olmadığını da biliyorum :) diğer bütün ıvır zıvırlar, düğünde dahil ateş pahası meblağlar.. Daha sonra "o" geliyo aklıma, ben onunla olayım, her sabah onunla uyanayımda hepsini hallederiz, işimiz gücümüz var çok şükür diyorum :KK23:

Velhasıl, eğer gerçekten seviyorsanız ki yıllarca sevgiliymişsiniz sabredin. Sağlıklı düşünün lütfen. Olmayacağına, evlenince ciddi sorunlar yaşayacağınıza inanıyorsanız yol yakınken dönün. En doğru kararı vermeniz dileğimle. Aşkla kalın :KK200:
siz kaç yaşındasınız?
üni okudunuz mu yani hukuğu 2. üni olarak mı okuyacaksınz?
hem evli hem çalışarak mı okumayı planlıyorsunuz

siz kaç yaşındasınız?
üni okudunuz mu yani hukuğu 2. üni olarak mı okuyacaksınz?
hem evli hem çalışarak mı okumayı planlıyorsunuz
Evet üni okudum, 2. bölümü okuyorum ama aynı zamanda dgs ile hukuk'a tamamlamak istiyorum (adalet okudum önlisans)

Eğer devlet üniversitesini kazanırsam evleniriz hemen, özel üniv. olursa ne yaparız bilmiyorum :) Maddi açıdan zorlar bizi.

Evet üni okudum, 2. bölümü okuyorum ama aynı zamanda dgs ile hukuk'a tamamlamak istiyorum (adalet okudum önlisans)

Eğer devlet üniversitesini kazanırsam evleniriz hemen, özel üniv. olursa ne yaparız bilmiyorum :) Maddi açıdan zorlar bizi.
2. bölüm nedir?
yaş kaç

Ben de merak etmiştim arkadaşın sayesinde evlendiğini öğrendim..
Üzüldüm...
Bile bile gerçekten kendi hayatını mahvetmiş..

Ben de 2. üni.mi okurken evlendim ama maalesef devam ettiremedim... Yani kesin diyorsanız okuyun ne kadar güzel..
İnşallah tamamlayabilirim...

Üzüldüm...

Ben de 2. üni.mi okurken evlendim ama maalesef devam ettiremedim... Yani kesin diyorsanız okuyun ne kadar güzel..
Bana söylediniz sanırım? Ben hukuku kazanırsam ne yapar eder okurum. Başka bölüme uğraşmam bile :) Bir an önce kazanayımki ileride daha zor olmasın diyorum.

Bana söylediniz sanırım? Ben hukuku kazanırsam ne yapar eder okurum. Başka bölüme uğraşmam bile :) Bir an önce kazanayımki ileride daha zor olmasın diyorum.

Evet sizeydi : )
İnşallah gönlünüzden geçen olur..
Ben de en çok istediğim mesleğin bölümünü kazanmıştım 1 sene okudum sonra evlendim.. Bazı sağlık problemleri vs derken bırakmak zorunda kaldım... İnşallah ilerde bitirebilirim...

Evet sizeydi : )
İnşallah gönlünüzden geçen olur..
Ben de en çok istediğim mesleğin bölümünü kazanmıştım 1 sene okudum sonra evlendim.. Bazı sağlık problemleri vs derken bırakmak zorunda kaldım... İnşallah ilerde bitirebilirim...
Okul için evlenmeyi düşünmüyorum. Sevgilim evlenelim dese ne yaparım bilmiyorum :))) Ne zaman evlencez? diye soruyo "sen ne zaman istersen" deyip topu ona atıyorum ama nereye kadar bakalım :)))

Bu arada geçmiş olsun. Hayallerinizi ertelemeyin. İmkanınız varsa okula devam edin.

Okul için evlenmeyi düşünmüyorum. Sevgilim evlenelim dese ne yaparım bilmiyorum :))) Ne zaman evlencez? diye soruyo "sen ne zaman istersen" deyip topu ona atıyorum ama nereye kadar bakalım :)))

Bu arada geçmiş olsun. Hayallerinizi ertelemeyin. İmkanınız varsa okula devam edin.

Teşekkür ederim.. Daha küçüksün ya.. En azından 2 senesini hayli hayli bitirirsin evlenene kadar sonra da 2 senesini rahat okursun...
Ben kamuda çalışıyorum... Bir de okula gidebileyim diye 2. öğretim yazmıştım işten çık okula git koştur koştur derse yetiş ordan 10 da çık eve gel.. Erzurum gibi buzzzzzzzzzzzzz bi memlekette kışın bir de aşırı zorlanmıştım... Bir de bebeğim olunca tabi tüm gün ondan uzak kalmayı göze alamadım...

İşletme öğrencisiyim şu an. Öylesine kayıt yaptırdım :) Amacım hukuk okumak.
24 yaşındayım. Kendimi izdivaç programında gibi hissettim :KK70:
:D açıktan mı işletme peki
bence hukuk çok sıkıcı. ayrıca hukuk bitince özelde avukat olmak çok zorlayıcı. az maaşa çok efor sarfetmek gerekiyor. hakimlik ya da savcılığa hazırlanmanız gerek ya da kpss. kuzenm büroyu bıraktı. bir kaç tanıdığımda hakimliğe girdi

Üzüldüm...

sizin istediğiniz okuduğunuz bölm neydi ki. bende kocayı bıraktın sandm :D

Teşekkür ederim.. Daha küçüksün ya.. En azından 2 senesini hayli hayli bitirirsin evlenene kadar sonra da 2 senesini rahat okursun...
Ben kamuda çalışıyorum... Bir de okula gidebileyim diye 2. öğretim yazmıştım işten çık okula git koştur koştur derse yetiş ordan 10 da çık eve gel.. Erzurum gibi buzzzzzzzzzzzzz bi memlekette kışın bir de aşırı zorlanmıştım... Bir de bebeğim olunca tabi tüm gün ondan uzak kalmayı göze alamadım...
Doğru söylüyosunuz. Bende kamuda çalışıyorum :) Rahat batıyo bana biraz :P İnşallah kazanırsam 2. sınıftan başlayacağım. Devleti kazanırsam isterse 10 senede bitsin çok önemli değil :)))) Sizin nedenleriniz gözardı edilecek gibi değilmiş hakkaten. Allah yardımcınız olsun.

:KK70: açıktan mı işletme peki
bence hukuk çok sıkıcı. ayrıca hukuk bitince özelde avukat olmak çok zorlayıcı. az maaşa çok efor sarfetmek gerekiyor. hakimlik ya da savcılığa hazırlanmanız gerek ya da kpss. kuzenm büroyu bıraktı. bir kaç tanıdığımda hakimliğe girdi

Evet orası öyle. 1 2 ay öncesine kadar bende avukat olacağım diyordum ama fikrim değişti :) En güzeli hakim olmak. Kazanayımda gerisini bi şekilde hallederim.

Bu arada evet açıktan kayıt yaptırdım. Dursun köşede :D

:KK70: açıktan mı işletme peki

sizin istediğiniz okuduğunuz bölm neydi ki. bende kocayı bıraktın sandm :KK70:

Onu bırakır mıyım kız 8 sene beklemişim :cool:
Haritacıyım ben ama en çok istediğim bebeklerle çocuklarla ilgili bir meslekti...
Kpss ye gireceğim sene hazırlanırken dedim şu üniversite sınavlarına da gireyim bir bakayım ne yararı olmuş dedim şükür güzel bir puan almıştım..
Okul öncesi öğretmenliğine girmiştim...
Başlarsam 2. sınıftan başlicam..

Doğru söylüyosunuz. Bende kamuda çalışıyorum :) Rahat batıyo bana biraz :p İnşallah kazanırsam 2. sınıftan başlayacağım. Devleti kazanırsam isterse 10 senede bitsin çok önemli değil :)))) Sizin nedenleriniz gözardı edilecek gibi değilmiş hakkaten. Allah yardımcınız olsun.

Kız Hukuk da zor biraz he hep ezber kalın kalın kitaplar.. Uuuuu ..
Amin amin sağol canım...

Evet orası öyle. 1 2 ay öncesine kadar bende avukat olacağım diyordum ama fikrim değişti :) En güzeli hakim olmak. Kazanayımda gerisini bi şekilde hallederim.

Bu arada evet açıktan kayıt yaptırdım. Dursun köşede :KK70:
hukuk uzayabiliyor. ayrıca hakimlikte ilk girişte olmuyor. canm hevesini kırmak değil amacım ama bu da gerçekler. bunun için evliliğe en az 30 yaşında yapman gerekiyor. bunu göze alır mısın?alırsan problem yok tabi sevgilinde destk olursa.
kaç yıldır beraersinz

Onu bırakır mıyım kız 8 sene beklemişim :cool:
Haritacıyım ben ama en çok istediğim bebeklerle çocuklarla ilgili bir meslekti...
Kpss ye gireceğim sene hazırlanırken dedim şu üniversite sınavlarına da gireyim bir bakayım ne yararı olmuş dedim şükür güzel bir puan almıştım..
Okul öncesi öğretmenliğine girmiştim...
Başlarsam 2. sınıftan başlicam..

Kız Hukuk da zor biraz he hep ezber kalın kalın kitaplar.. Uuuuu ..
Amin amin sağol canım...
Aaa benim sevgilimde harita mühendisi :)))

Oldukça zor bi bölüm ama gözüm alıyo ya olacak inşallah.

Aaa benim sevgilimde harita mühendisi :)))

Oldukça zor bi bölüm ama gözüm alıyo ya olacak inşallah.

Maşallah istikrarlı ve azimli duruşunu sürdür.. Bitirirsin ya niye bitmesin..
Benim istanbuldaki şefim Harita Mühendisiyli, evliydi.. Eşinin gazıyla(Eşi kurumun avukatıydı) Hukuk bitirdi mezun oldu... Felaket dil yapan bir mühendis şimdi.. Kitap gibi adam... Maşallah öyle özenmiştim ki.. Sen neden yapamayasın...

Back
X