Ahh maddiyat..
Ailenize bu durumdan bahsetseniz sizi suçlayacaklardır haklı olarak. 4 yıldır ailemin sorumluluğunu taşıdığım için maddiyatın ne derece önemli olduğunu çok iyi biliyorum. İnsanın psikolojisini alt üst ediyor borçlar ve parasızlık. Ama birlikte aşılmayacak şeyler değil bunlar. Ben 4 sene boyunca babamın borçları (kumar) yüzünden ailemin bütün sorumluluğunu üstlendim babamda borçlarının büyük kısmını ödedi. Artık nefes almaya başladım..
Sevgilimde bende kamuda çalışıyoruz. Ama evlilik işine gelince bi duraksıyorum. Babası ile annesi ayrı ve babası ile hiç görüşmüyor. Yani her şeyi kendisi yapması gerekecek. Ben hukuk okumak istiyorum (gerekirse özel okulda) o yüzden erteliyoruz bu konuyu. Tabi o bu arada birikim yapıyo mu bilmiyorum. 27 yaşında, aklı başında biri. Benim ona para biriktir demem doğru olmaz diye düşünüyorum.. Evlilik denince maddi korkular beni de sarıyor. Eğer özel üniv. yazarsam benim maaşım oraya gidecek, sevgilim onca borcun altından nasıl kalkacak diyorum. Bi salon takımı birde yatak odası alırız en başta, kalanı daha sonra alırız diyorum ama işin içine girince öyle olmadığını da biliyorum :) diğer bütün ıvır zıvırlar, düğünde dahil ateş pahası meblağlar.. Daha sonra "o" geliyo aklıma, ben onunla olayım, her sabah onunla uyanayımda hepsini hallederiz, işimiz gücümüz var çok şükür diyorum
Velhasıl, eğer gerçekten seviyorsanız ki yıllarca sevgiliymişsiniz sabredin. Sağlıklı düşünün lütfen. Olmayacağına, evlenince ciddi sorunlar yaşayacağınıza inanıyorsanız yol yakınken dönün. En doğru kararı vermeniz dileğimle. Aşkla kalın