düğüne bir gün kala hersey bitti.....

ben hiç bişey anlamadım.. diğer konularda eşine aşık oldugunu ve evlendigini söylemişsin konu baslığı"kızlar bi akıl verin çıkamıyorum işin içinden... " adı altında.. şiimdide nikaha bigün kala hersey bitti demişsin hangisi doğru???

ah canim kardesim, benim eski nisanlimin babama sarf ettigi cümlede su olmustu Babamlar bu is bitti dediginde : Benim yaptiklarim ne olacak? O kadar masraf yaptim, bosami gitti...

hepsi ayni bunlarin. Eminim biraz zaman gectikten sonra o dügün olmamis diyeceksin.. Allah sabir versin . ilk zaman en zor zaman. Ama hersey geciyor. Ailende yanindaymis, ne mutlu sana:)

Bu kadar lafı söylemek için yaptılarsa bu masrafı alsınlar napıyolarsa yapsınlar sanki bana yaptın masrafı hayret bişey gene kendi itibarları için yapıyolar ben gelinime 3 bilezik taktım demeyi biliyolar ama konu komşuya.
Canım sana bunların lafını ediyolarsa daha şimdiden düğün arifesinde seni el üstünde tutmaları gerekirken böyle terbiyesizlikler yapıyolarsa arkadaşlar çok haklı iyiki görmüşsün gerçek yüzlerini erkenden ya tamamen onlardan soyutlanacağınıza emin ol öyle devam edin yolunuza yada hiç devam etme çünkü bunların ardı arkası kesilmez yarın bigün oğlumun evi oğlumun parası diye diye senin hayatını ele geçirirler.

Annen ve babanada sonsuz saygı duyuyorum yapmaları gerekeni yapmışlar seni çekip götürmüşler en azından bu bile yeterli seni ezemeyeceklerini anlamaları için kimi anne babalar var olur böyle şeyler der atarlar kızlarını ateşin içine helal olsun ailene :26:

valla kv,kp süper ötesi iyide olsalar 5 kuruşuna tenezzül etmeyip herşeyini kendin yapıcaksın.yani iki kişi yapıcak.kimsenin laf söylemeye hakkı olmaz ozaman.ne senin ailenin nede eşinin ailesinin.

hayır yani, canın sıkıldı insanları oyalıcaksın bari tüm detayları gözden geçir de doğru cümleler kur..
nişanlım / sevgilim / kocam / sözlüm derken ardından otelde kaldım / kolumu morarttı vs ne çelişki bu arkadaşım!!
gerçi bizlerde hala yorum yapıyoruz ya o da ayrı

konu sahibi ortalarda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…