- 20 Şubat 2019
- 2.024
- 3.029
Aklımı kaçıracakmış gibi oluyorum nişanlım patronumdu aramızda 5 yaş vardı. İşe girdim bana göz koymuş herşeyimiz 3 ay içinde oldu. Fakat hep beni sevmediğini hisseder gibiydim sanki sırf güzelliğim için birlikteymiş gibi farklı kısıtlamaları vardı, kendisi ailesinin sözünden çıkamayan biriydi. Mesela ailesi atla burdan dese atlıcak biriydi alışverişe gidiyorduk babasının benim üzerimde beğendiği şeyleri alıyordu yeterki ailesi mutlu olsun nişandan sonra düğün tarihimizi koyduk gün aldık herşeyi yaptık gelinliğim hazırdı evim döşeliydi. İplerin koptuğu nokta kına gecesi oldu kına gecesinin nerede olacağı. Bir türlü bunun orta yolunu bulamadık ve erkek tarafı yokuş yaptı kına istemediler annemi istemediler falan aile anlaşamamazlığından nişanı attım. Çok çabuk kabul edip bana veda etmeye bile gelmedi. Ayrıldıktan sonra da zaten hiç aramadı. Ve ben tüm olanlara rağmen kafamı yastığa koyduğumda evim gözümün önüne geliyor benimsemişim acı çekiyorum nişanlıyken onu sevmediğimi düşünüyordum fakat yüzüğü attığımdan beri onu aklımdan çıkaramıyorum. bu dönemin üstesinden nasıl gelebilirim. Benim durumumu yaşamış olanlar var mı?
Biliyorum yaşanılan kötü şeyleri düşündüğümde bende farkındayım çok iyi bir karar verdiğimin ama aklımın bir köşesinde hala keşke böyle olmasaydı diyorum hep rüyalarımda ona güvenmiştim inanmıştım olaylar böyle olunca yıkıldımEvlensen hem ailesinden hem ondan cok cekerdin. Simdi biraz uzulursun ama hayatin mahfolmamis olur
Evet herkes öyle söylüyor bende biliyorum en doğru kararı verdiğimin fakat hep rüyalarımda gözlerimi kapadığım an onu görüyorumAdam sizi, ailenizi ve sizin tercihlerinizi hiç önemsememiş ki siz neden onu halen unutamıyorsunuz? Anlamıyorum yani. Bir tek dövmediği sövmediği kalmış...
Siz yüzüğü atarak en iyisini yapmışsınız, yatın kalkın şükredin...
Hayallerim yıkıldı ben benimsemiştim onu eşim diye hitap ediyordum hep böyle olunca sanki dul kalmış gibi hissediyorum kendimibence sizde onu sevmemissiniz suan ondan ayrildiginiz icin degil hayalleriniz icin agliyosunuz.yani nisanin atilmasi evlenmemeniz uzuyor sizi yoksa sevdiginiz icin degil.oda zamanla gececek ucuz kurtulmussunuz
diyorum ya siz hayallerinizin yok olmasina uzuluyosunuz.yani nisanlinizin yerinde baska biri olsaydi yine bu sekilde uzulecektiniz.Hayallerim yıkıldı ben benimsemiştim onu eşim diye hitap ediyordum hep böyle olunca sanki dul kalmış gibi hissediyorum kendimi
sizin ki hayal kırıklığı hepsi bu ... hayalini kurdugunuz bir çok sey vardı olmadı bunun acısı aslında.. zaman geçsin neden olmadıgını iyiki olmadıgını daha ii anlayacaksanz sabredin kendnizi kapatmayın .. Sizden daha degerlisi yok.. sizin dusuncelerinize söylediklerinizi önemsemeyen bi insanla olmaz. Sizden daha olgun olması lazım.. hepimiz Ailelerimze duskunuz ama duskunlk baska bşy yerini bilmek baska bşy.. İnsan sırf oğlu kızı mutlu olsun diye susuyo.. bak mesela ben yengemle konusmuyorum ama seste etmıyorum abimi arar sorarım . bir araya geldiğimde sırf abim için ses etmem.. olgunlaşmamış insanla zor. . .Aklımı kaçıracakmış gibi oluyorum nişanlım patronumdu aramızda 5 yaş vardı. İşe girdim bana göz koymuş herşeyimiz 3 ay içinde oldu. Fakat hep beni sevmediğini hisseder gibiydim sanki sırf güzelliğim için birlikteymiş gibi farklı kısıtlamaları vardı, kendisi ailesinin sözünden çıkamayan biriydi. Mesela ailesi atla burdan dese atlıcak biriydi alışverişe gidiyorduk babasının benim üzerimde beğendiği şeyleri alıyordu yeterki ailesi mutlu olsun nişandan sonra düğün tarihimizi koyduk gün aldık herşeyi yaptık gelinliğim hazırdı evim döşeliydi. İplerin koptuğu nokta kına gecesi oldu kına gecesinin nerede olacağı. Bir türlü bunun orta yolunu bulamadık ve erkek tarafı yokuş yaptı kına istemediler annemi istemediler falan aile anlaşamamazlığından nişanı attım. Çok çabuk kabul edip bana veda etmeye bile gelmedi. Ayrıldıktan sonra da zaten hiç aramadı. Ve ben tüm olanlara rağmen kafamı yastığa koyduğumda evim gözümün önüne geliyor benimsemişim acı çekiyorum nişanlıyken onu sevmediğimi düşünüyordum fakat yüzüğü attığımdan beri onu aklımdan çıkaramıyorum. bu dönemin üstesinden nasıl gelebilirim. Benim durumumu yaşamış olanlar var mı?
Sana tek cevabım KURTULMIŞSUN O EV YİNE OLUR HAYATINI MAHFEDERDİN ŞÜKÜR NAMAZI KILAklımı kaçıracakmış gibi oluyorum nişanlım patronumdu aramızda 5 yaş vardı. İşe girdim bana göz koymuş herşeyimiz 3 ay içinde oldu. Fakat hep beni sevmediğini hisseder gibiydim sanki sırf güzelliğim için birlikteymiş gibi farklı kısıtlamaları vardı, kendisi ailesinin sözünden çıkamayan biriydi. Mesela ailesi atla burdan dese atlıcak biriydi alışverişe gidiyorduk babasının benim üzerimde beğendiği şeyleri alıyordu yeterki ailesi mutlu olsun nişandan sonra düğün tarihimizi koyduk gün aldık herşeyi yaptık gelinliğim hazırdı evim döşeliydi. İplerin koptuğu nokta kına gecesi oldu kına gecesinin nerede olacağı. Bir türlü bunun orta yolunu bulamadık ve erkek tarafı yokuş yaptı kına istemediler annemi istemediler falan aile anlaşamamazlığından nişanı attım. Çok çabuk kabul edip bana veda etmeye bile gelmedi. Ayrıldıktan sonra da zaten hiç aramadı. Ve ben tüm olanlara rağmen kafamı yastığa koyduğumda evim gözümün önüne geliyor benimsemişim acı çekiyorum nişanlıyken onu sevmediğimi düşünüyordum fakat yüzüğü attığımdan beri onu aklımdan çıkaramıyorum. bu dönemin üstesinden nasıl gelebilirim. Benim durumumu yaşamış olanlar var mı?