Bu durumu yaşamadım ama tek bildiğim bu saatten sonra barışmak için ilk adımı sen atarsan başına daha çok şeyin geleceği. Lütfen sakin kal.Aklımı kaçıracakmış gibi oluyorum nişanlım patronumdu aramızda 5 yaş vardı. İşe girdim bana göz koymuş herşeyimiz 3 ay içinde oldu. Fakat hep beni sevmediğini hisseder gibiydim sanki sırf güzelliğim için birlikteymiş gibi farklı kısıtlamaları vardı, kendisi ailesinin sözünden çıkamayan biriydi. Mesela ailesi atla burdan dese atlıcak biriydi alışverişe gidiyorduk babasının benim üzerimde beğendiği şeyleri alıyordu yeterki ailesi mutlu olsun nişandan sonra düğün tarihimizi koyduk gün aldık herşeyi yaptık gelinliğim hazırdı evim döşeliydi. İplerin koptuğu nokta kına gecesi oldu kına gecesinin nerede olacağı. Bir türlü bunun orta yolunu bulamadık ve erkek tarafı yokuş yaptı kına istemediler annemi istemediler falan aile anlaşamamazlığından nişanı attım. Çok çabuk kabul edip bana veda etmeye bile gelmedi. Ayrıldıktan sonra da zaten hiç aramadı. Ve ben tüm olanlara rağmen kafamı yastığa koyduğumda evim gözümün önüne geliyor benimsemişim acı çekiyorum nişanlıyken onu sevmediğimi düşünüyordum fakat yüzüğü attığımdan beri onu aklımdan çıkaramıyorum. bu dönemin üstesinden nasıl gelebilirim. Benim durumumu yaşamış olanlar var mı?
Asla aramam ölecek olsam adım atmam çünkü çok zor zamanlar geçirdim birinde bile yoktu. Ama bu ayrılık acısı psikolojisini atamıyorum üzerimden. Biliyorum sosyal medyada falan takip ediyor hala ama pasif bir insan olunca tabi aman ailesi üzülmesin diyerek sözlerinden çıkamıyordur muhtemelenBu durumu yaşamadım ama tek bildiğim bu saatten sonra barışmak için ilk adımı sen atarsan başına daha çok şeyin geleceği. Lütfen sakin kal.
Çok teşekkür ederim, hayatta hep güçlü bir kız oldum ama bu imtihanın üstesinden gelemiyorum 10 gün oldu ne aradı ne sordu veda bile etmedi belki bunları kaldıramıyorum.Herkesin imtihani farkli iste
Evlendikten sonra olsa inan daha zor olurdu senin icin yine Allah kurtarmis
Insan her aciyi unutur, sakinles bence ve kendi hayatina odaklan baskalari yüzünden kendi hayatini mahfetme, kimse senden degerli degil
Ne kadar süre sonra geçti? Benim gibi hiç arayıp sorulmamışmıydınız? Ve de şuan evlimisiniz? Bunları yaşamış biri olarak konuşmaya ihtiyacım varYaşamış biri olarak söylüyorum geçecek. Gerçekten sevilip sevdiğiniz de bütün gözyaşlarının geçen zamanın boşa olduğunu anlıyorsunuz
Evet defalarca hemde benim bir karar vermemi istediler ya ikinci evlilikmiş gibi ailemi ezip kına yapmıcaktım yada bu iş bozulacaktı. Bende ailemi ezemedim çünkü ben ağlarken nişanlım bir kere aramadı ama annem babam yanımdaydıTamam konussaydiniz yuzugu atmadan.. direk nisan bozmakta olmaz.. sizden korkmus olabilir bu yarin benden en ufak seyde bosanir diye.. konusmaya calistiniz mi
Evlenmek üzereyimNe kadar süre sonra geçti? Benim gibi hiç arayıp sorulmamışmıydınız? Ve de şuan evlimisiniz? Bunları yaşamış biri olarak konuşmaya ihtiyacım var
Darısı başımaEvlenmek üzereyimbizimki de aile yüzünden bitti iyi ki bitmiş ailesinin ağzına bakan biriyle olmazmış yaşadıklarımın duygusu geçip onlara uzaktan bakınca şükrettim ki burda herkes bana şükredeceksin demişti. Bittikten sonra ara ara konuştuk biz bana kaçalım derken başkasıyla nişanlandı evlendi annesinin istediği biriyle eminim çok mutludur bende öyle demek ki denk değilmişiz
Geçen yaz düğünüme 10 gün kala nişanlımla yollarımızı ayırdık.Aklımı kaçıracakmış gibi oluyorum nişanlım patronumdu aramızda 5 yaş vardı. İşe girdim bana göz koymuş herşeyimiz 3 ay içinde oldu. Fakat hep beni sevmediğini hisseder gibiydim sanki sırf güzelliğim için birlikteymiş gibi farklı kısıtlamaları vardı, kendisi ailesinin sözünden çıkamayan biriydi. Mesela ailesi atla burdan dese atlıcak biriydi alışverişe gidiyorduk babasının benim üzerimde beğendiği şeyleri alıyordu yeterki ailesi mutlu olsun nişandan sonra düğün tarihimizi koyduk gün aldık herşeyi yaptık gelinliğim hazırdı evim döşeliydi. İplerin koptuğu nokta kına gecesi oldu kına gecesinin nerede olacağı. Bir türlü bunun orta yolunu bulamadık ve erkek tarafı yokuş yaptı kına istemediler annemi istemediler falan aile anlaşamamazlığından nişanı attım. Çok çabuk kabul edip bana veda etmeye bile gelmedi. Ayrıldıktan sonra da zaten hiç aramadı. Ve ben tüm olanlara rağmen kafamı yastığa koyduğumda evim gözümün önüne geliyor benimsemişim acı çekiyorum nişanlıyken onu sevmediğimi düşünüyordum fakat yüzüğü attığımdan beri onu aklımdan çıkaramıyorum. bu dönemin üstesinden nasıl gelebilirim. Benim durumumu yaşamış olanlar var mı?
sosyal medyadan silmediniz mi?Asla aramam ölecek olsam adım atmam çünkü çok zor zamanlar geçirdim birinde bile yoktu. Ama bu ayrılık acısı psikolojisini atamıyorum üzerimden. Biliyorum sosyal medyada falan takip ediyor hala ama pasif bir insan olunca tabi aman ailesi üzülmesin diyerek sözlerinden çıkamıyordur muhtemelen
Ne alakası var bu cahilce düşünceden kurtulun öncelikle. Eşimle ilk evliligimizdi ama kına yapmadık ben istemedim.Evet defalarca hemde benim bir karar vermemi istediler ya ikinci evlilikmiş gibi ailemi ezip kına yapmıcaktım yada bu iş bozulacaktı. Bende ailemi ezemedim çünkü ben ağlarken nişanlım bir kere aramadı ama annem babam yanımdaydı
Ozaman hic uzulme adam adam degilmisEvet defalarca hemde benim bir karar vermemi istediler ya ikinci evlilikmiş gibi ailemi ezip kına yapmıcaktım yada bu iş bozulacaktı. Bende ailemi ezemedim çünkü ben ağlarken nişanlım bir kere aramadı ama annem babam yanımdaydı