Dügüne 2 ay kala yuzugu atmak istiyorum

Icinize sinmiyorsa elbette atin nisani. Evlendikten sonra bosanmaktan bin kat iyi. Ben nikah yapildigi halde onemsemedim attim kafalarina yuzukleri. Aradan 10 yil gecti simdi iyi ki diyorum

Keşke hiç takmasaymis o takıyı. İsteme çok abes olmuş. Ancak ekonomik sıkıntı çekmek istemiyorum kısmı bana mantıklı gelmedi çünkü zengin biriyle evlendiginizde de bu durumun kalıcı olacağının bi garantisi yok evlilik iyi gün kötü gün diyerek yapılır. Ancak size başta durumlarını iyi gibi gösterip sonra böyle şeylerle karşılaşıyorsanız çok çirkin. Bence evlilik için acele etmeyin

Saklayacakmis beyefendi hatiraymis
Allah aşkına çeyreğin neyini saklayacakmış?
Aile yadigarı özel yapım takı falan mı bu?
Ayrıca bir çok yerde nişanda takılan altınlar kızın sayılır
Bir çeyreğin peşine düştülerse düğünde neler yaparlar düşünemedim

Eğer bu çocuk geçinmeye gönlü olan birisi olsaydı o çeyreği kendisi bozar annesine verir konuyu nişanlısına açmazdı bile...

Saklayacakmis beyefendi hatiraymis
Benim kaynanamda kinada el acarken taktigi ceyregi elimden geri aldi dedi ben bunu boyle kinali sakliycam cocuklarina takacam.gidis o gidis birdaha ceyregin yuzunu gormedim birde ogluma daha bir takim almisligi yok.herseyi annemlere yaptirmak istiyordu birde.ne hatiraydi ama. boyle yuzsuzluk yapanlar benim kaynana gibi hep yuzsuzluge devam eder.sonrada altinlarimla araba degistirmek istiyordu kadin.

O da güzelmis :) durumlari yok insanlarin yargilamayim diycem ama demek arabasi var degistirmek icin sizden altin istiyor..bilemedim

Evlendikten sonra deseydiniz " anne/kv kınalı altını getirinde bakalım, bi fotoğrafını çekelim "

Allah yarını dusuneni sevmez derken?
Gelecek kaygısını her an her saniye tasimak ve buna göre hayatini zehir etmek elbette dogru degil ama bazen bagira bagira gelen seyler icin de elbette yarinini dusunmek, ona gore kararlar almak zorundasin..
Icine sinmeyen seyler varsa, nişan atmayi dusunecek kadar huzursuz olduysan asla ve asla acele etme, kendini mecbur hissetme.. Bosanmak cok daha zor, emin ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…