- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.790
- 598
- Konu Sahibi MinikCitlembik
-
Keşke hiç takmasaymis o takıyı. İsteme çok abes olmuş. Ancak ekonomik sıkıntı çekmek istemiyorum kısmı bana mantıklı gelmedi çünkü zengin biriyle evlendiginizde de bu durumun kalıcı olacağının bi garantisi yok evlilik iyi gün kötü gün diyerek yapılır. Ancak size başta durumlarını iyi gibi gösterip sonra böyle şeylerle karşılaşıyorsanız çok çirkin. Bence evlilik için acele etmeyin2 ay sonra dugunum var nisanlimdan sogumak uzereyim annesinin yonlendirmesine agzina cok bakiyor.ve bundan cok rahatsizim
Evlenip mutsuz olmaktan korkuyorum
Nişan da hersey patlak verdi zaten dayisinin taktigi ceyrek altini istemesi koltuk takiminin 2.el olarak almak istemesi ( koltuk takimini sifir aldik cok sukur)
sustum ama evlenip mutsuz olmaktam korkuyorum
Allah yarinini dusuneni sevmez ama maddi sıkıntı cekmekten korkuyorum zaman yaklastikca bu durum artti ve seytan diyor ki at yuzugu kafasina
Allah aşkına çeyreğin neyini saklayacakmış?Saklayacakmis beyefendi hatiraymis
Kusura bakma dayanamadımSaklayacakmis beyefendi hatiraymis
Çeyreğimi saklıcaklarmış:))) kac yılından kalma çeyrek eskımıdr nedır merak ettım:)Saklayacakmis beyefendi hatiraymis
Eğer bu çocuk geçinmeye gönlü olan birisi olsaydı o çeyreği kendisi bozar annesine verir konuyu nişanlısına açmazdı bile...Duzelmeyecek hatta annesi evliliginizde size yük de olacak. Nisanliniz annesi getir deyince hemen sizden o ceyregi istediyse yarin bir gun maasinizi da ister. Bunlari kabullenebilecekseniz evlenin ama akli basinda kimse evliliginde baska kişilerin golgesini istemez.
Sikke herhalde tarih öncesinden kalan.Bh kadar kötü bi yalani koca koca insanlar nasil utanmadan uyduruyor? Yalan da bi zeka işiÇeyreğimi saklıcaklarmış:))) kac yılından kalma çeyrek eskımıdr nedır merak ettım:)
Benim kaynanamda kinada el acarken taktigi ceyregi elimden geri aldi dedi ben bunu boyle kinali sakliycam cocuklarina takacam.gidis o gidis birdaha ceyregin yuzunu gormedim birde ogluma daha bir takim almisligi yok.herseyi annemlere yaptirmak istiyordu birde.ne hatiraydi ama. boyle yuzsuzluk yapanlar benim kaynana gibi hep yuzsuzluge devam eder.sonrada altinlarimla araba degistirmek istiyordu kadin.Saklayacakmis beyefendi hatiraymis
O da güzelmis :) durumlari yok insanlarin yargilamayim diycem ama demek arabasi var degistirmek icin sizden altin istiyor..bilemedimBenim kaynanamda kinada el acarken taktigi ceyregi elimden geri aldi dedi ben bunu boyle kinali sakliycam cocuklarina takacam.gidis o gidis birdaha ceyregin yuzunu gormedim birde ogluma daha bir takim almisligi yok.herseyi annemlere yaptirmak istiyordu birde.ne hatiraydi ama. boyle yuzsuzluk yapanlar benim kaynana gibi hep yuzsuzluge devam eder.sonrada altinlarimla araba degistirmek istiyordu kadin.
Cocuk mu kandiriyor? Buna benim kizim bile inanmaz)))Ay cok guldum ya.Saklayacakmis beyefendi hatiraymis
Evlendikten sonra deseydiniz " anne/kv kınalı altını getirinde bakalım, bi fotoğrafını çekelim "Benim kaynanamda kinada el acarken taktigi ceyregi elimden geri aldi dedi ben bunu boyle kinali sakliycam cocuklarina takacam.gidis o gidis birdaha ceyregin yuzunu gormedim birde ogluma daha bir takim almisligi yok.herseyi annemlere yaptirmak istiyordu birde.ne hatiraydi ama. boyle yuzsuzluk yapanlar benim kaynana gibi hep yuzsuzluge devam eder.sonrada altinlarimla araba degistirmek istiyordu kadin.
O yarınını düşünen kahraman olamaz sözü değil miydi ya?Allah yarınını düşüneni niye sevmesin ay o nerden çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?