- 11 Mart 2019
- 67
- 7
- 3
- Konu Sahibi MinikCitlembik
-
Altınları nişanlınız mı istedi?dayisinin taktigi ceyrek altini istemesi
Altınları nişanlınız mı istedi?
Nişanda takılan iki çeyreğe tenezzül ettiyseler ve bunu utanmadan istediyseler, düğünde/nikahta yaşanacak takı mevzularınızı okur artıkSadece dayisinin taktigi ceyregi istedi annesi istemis
Nişanda takılan iki çeyreğe tenezzül ettiyseler ve bunu utanmadan istediyseler, düğünde/nikahta yaşanacak takı mevzularınızı okur artık
2 ay sonra dugunum var nisanlimdan sogumak uzereyim annesinin yonlendirmesine agzina cok bakiyor.ve bundan cok rahatsizim
Evlenip mutsuz olmaktan korkuyorum
Nişan da hersey patlak verdi zaten dayisinin taktigi ceyrek altini istemesi koltuk takiminin 2.el olarak almak istemesi ( koltuk takimini sifir aldik cok sukur)
sustum ama evlenip mutsuz olmaktam korkuyorum
Allah yarinini dusuneni sevmez ama maddi sıkıntı cekmekten korkuyorum zaman yaklastikca bu durum artti ve seytan diyor ki at yuzugu kafasina
Size taktigi ceyregimi saklayacakmis? Ne kadar sacmaSaklayacakmis beyefendi hatiraymis
Allah yarınını düşüneni niye sevmesin ay o nerden çıkmış2 ay sonra dugunum var nisanlimdan sogumak uzereyim annesinin yonlendirmesine agzina cok bakiyor.ve bundan cok rahatsizim
Evlenip mutsuz olmaktan korkuyorum
Nişan da hersey patlak verdi zaten dayisinin taktigi ceyrek altini istemesi koltuk takiminin 2.el olarak almak istemesi ( koltuk takimini sifir aldik cok sukur)
sustum ama evlenip mutsuz olmaktam korkuyorum
Allah yarinini dusuneni sevmez ama maddi sıkıntı cekmekten korkuyorum zaman yaklastikca bu durum artti ve seytan diyor ki at yuzugu kafasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?