• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dügüne 2 ay kala yuzugu atmak istiyorum

2 ay sonra dugunum var nisanlimdan sogumak uzereyim annesinin yonlendirmesine agzina cok bakiyor.ve bundan cok rahatsizim
Evlenip mutsuz olmaktan korkuyorum

Nişan da hersey patlak verdi zaten dayisinin taktigi ceyrek altini istemesi koltuk takiminin 2.el olarak almak istemesi ( koltuk takimini sifir aldik cok sukur)
sustum ama evlenip mutsuz olmaktam korkuyorum

Allah yarinini dusuneni sevmez ama maddi sıkıntı cekmekten korkuyorum zaman yaklastikca bu durum artti ve seytan diyor ki at yuzugu kafasina

Kızım aklına yatmıyorsa bırak gitsin. Bak bunlar hep geleceğin alametleri. Böyle anneci adamlar evlendikten sonra daha beter oluyorlar haberin olsun.

Altını istemeleri ve 2. el eşya almak istemeleri de çok sıkıntı yaşayacağının göstergeleri haberin olsun.

Bunları ileride sorun etmem dersene vlen ama senin için sorun ise bırak.
,
Bir de bu adamlar değişmiyor. Şimdi sen ayrılalım desen sana söz verir tamam değiştim diye ama işte evlenene kadar....

2 ay sonra dugunum var nisanlimdan sogumak uzereyim annesinin yonlendirmesine agzina cok bakiyor.ve bundan cok rahatsizim

Nişan da hersey patlak verdi zaten dayisinin taktigi ceyrek altini istemesi koltuk takiminin 2.el olarak almak istemesi ( koltuk takimini sifir aldik cok sukur)

Allah yarinini dusuneni sevmez ama maddi sıkıntı cekmekten korkuyorum zaman yaklastikca bu durum artti ve seytan diyor ki at yuzugu kafasina
atma kız onu da bozdururlar sen sat. şaka bir yana mutsuz olacağın şeyi yapma

bunu sana diyebilmesi bile şok bence. saçmalama anne ne altını demesi gerekirdi.yol yakınken iyi düşün.

Saklayacakmis beyefendi hatiraymis
Dayi anne yadigari yuzuk kolye verse bir nebze anlarım ama alt tarafi ceyrek yaa...
Neyini saklayacakmis?
Ve dolup dolup size gelip saçma isteklerde bulunan bir adamla da yapilmaz bence.
Burada usuyenprenses usuyenprenses diye bir kiz vardi. O da düğün haftasi ayrildi.
Düğünden sonra bosaniliyor da once neden ayrinilmasin?

Saklayacaklarına inanmanızı bekleyecek kadar çakal sanıyorlar kendilerini ne yazık :KK12:kaldı ki nişanda takılan her şey kızındır çeyizine destek olsun diye takılır zaten! Şimdi böyle yapanlar düğünde evde aldıkları eşyaların parasını da ister he bir de nişanlınız da klasik ana kuzularından :olamaz: Ben erkekler annelerini sevmesin evlendikten sonra ailesini silsin demiyorum tabi ki sevecekler anneleri sonuçta ANNE yani ötesi yok ama böyle mantıksız davranacak kadar da ana kuzusu olmanın anlamı yok :KK20: saklayacağız ne demek anne öyle bir şey söylenir mi kim inanır buna takılan altın geri istenir mi o kızın masraflarına yardımcı olsun diye takılıyor zaten lütfen bu konuyu kapatalım demesi gerekirdi şaşkolozun:sopa:

Lütfen artı ve eksileri ile duygularınızı bir kenara bırakıp mantığınınız ile düşünün , çünki evlilik ayrı karakterde iki insanın aynı hayatı paylaşması ve inanın bana çok zor , ve mutlu olmayacağınıza inanıyor iseniz hiç kimse için , o neder vs... için hayatınızı mahvetmeyin , insanlar 3,5 gün konuşur ve susar oysa siz bir ömür verdiğiniz kararın sonucunu yaşıyorsunuz , hakkınızda hayırlısı olsun inşallahhhhh

Bu nisanli cok uzecek, cok yoracak gibi seni. Aslinda gercek yuzunu gostermeye baslamis. Bunlar sana ilerde yasayacaklarinin isareti. Ailen ne diyor?

Evlenme
Henüz yol yakınken vazgec derim korkuların seni bulacak cünkü
Emin ol nişan atmak evlenip ayrılmaktan daha kolay

Çeyreği istediklerinden dayının haberi var mı acaba?
Ben olsam dayının öğrenmesini sağlardım.😈😈

Dayi anne yadigari yuzuk kolye verse bir nebze anlarım ama alt tarafi ceyrek yaa...
Neyini saklayacakmis?
Ve dolup dolup size gelip saçma isteklerde bulunan bir adamla da yapilmaz bence.
Burada usuyenprenses usuyenprenses diye bir kiz vardi. O da düğün haftasi ayrildi.
Düğünden sonra bosaniliyor da once neden ayrinilmasin?
kafanda en ufak soru işareti varsa ayrıl arkana bakma

Back