- 20 Şubat 2019
- 2.024
- 3.029
- 48
- Konu Sahibi MinikCitlembik
-
2 ay sonra dugunum var nisanlimdan sogumak uzereyim annesinin yonlendirmesine agzina cok bakiyor.ve bundan cok rahatsizim
Evlenip mutsuz olmaktan korkuyorum
Nişan da hersey patlak verdi zaten dayisinin taktigi ceyrek altini istemesi koltuk takiminin 2.el olarak almak istemesi ( koltuk takimini sifir aldik cok sukur)
sustum ama evlenip mutsuz olmaktam korkuyorum
Allah yarinini dusuneni sevmez ama maddi sıkıntı cekmekten korkuyorum zaman yaklastikca bu durum artti ve seytan diyor ki at yuzugu kafasina
atma kız onu da bozdururlar sen sat. şaka bir yana mutsuz olacağın şeyi yapma2 ay sonra dugunum var nisanlimdan sogumak uzereyim annesinin yonlendirmesine agzina cok bakiyor.ve bundan cok rahatsizim
Nişan da hersey patlak verdi zaten dayisinin taktigi ceyrek altini istemesi koltuk takiminin 2.el olarak almak istemesi ( koltuk takimini sifir aldik cok sukur)
Allah yarinini dusuneni sevmez ama maddi sıkıntı cekmekten korkuyorum zaman yaklastikca bu durum artti ve seytan diyor ki at yuzugu kafasina
Dayi anne yadigari yuzuk kolye verse bir nebze anlarım ama alt tarafi ceyrek yaa...Saklayacakmis beyefendi hatiraymis
Lütfen artı ve eksileri ile duygularınızı bir kenara bırakıp mantığınınız ile düşünün , çünki evlilik ayrı karakterde iki insanın aynı hayatı paylaşması ve inanın bana çok zor , ve mutlu olmayacağınıza inanıyor iseniz hiç kimse için , o neder vs... için hayatınızı mahvetmeyin , insanlar 3,5 gün konuşur ve susar oysa siz bir ömür verdiğiniz kararın sonucunu yaşıyorsunuz , hakkınızda hayırlısı olsun inşallahhhhh2 ay sonra dugunum var nisanlimdan sogumak uzereyim annesinin yonlendirmesine agzina cok bakiyor.ve bundan cok rahatsizim
Çeyreğim saklayacak, valla bu kk da herşey mübah. Her an herşey olabilirSaklayacakmis beyefendi hatiraymis
kafanda en ufak soru işareti varsa ayrıl arkana bakmaDayi anne yadigari yuzuk kolye verse bir nebze anlarım ama alt tarafi ceyrek yaa...
Neyini saklayacakmis?
Ve dolup dolup size gelip saçma isteklerde bulunan bir adamla da yapilmaz bence.
Buradausuyenprenses diye bir kiz vardi. O da düğün haftasi ayrildi.
Düğünden sonra bosaniliyor da once neden ayrinilmasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?