- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
sustum.
sustum.
sustum.
sustum.
sustum da sustum
Eski konularını biliyorum yorum da yapardım eğer ayrılmazsan işin çok zor.Ne zaman çocuk yapacağına çocuğun olunca çalışıp çalışılmayacağına bile onlar karar veriyor şimdiye kadar susman hata sen sustukça üzerine geldiler,alınan ev kimin üzerine oldu peki.Beni tanıyanlar var aranızda, konularımı bilenler var, yakinen tanıyanlar var.
Kısaca özet geçeyim.
Evimizi alırken kendimiz peşinat vermemize rağmen eniştesinin üzerine evin yapılması istendi.
Kendimiz para verirken, dünyanın bin bir türlü hali var dendi ne tür ithamlar duydum..
Evimiz alındı, kv 'ben el gibi arayıp evde misiniz diye sormam anahtarımla girerim evinize ' dedi sustum.
Oğlum beni görmeden elimi öpmeden evine gidemez dedi, sustum.
Eniştesi X Gebere Jacksonla evlensin iki güne sevgisi biter dedi, sustum.
Evlenince direk çocuk yapacaksın, 6. ayında kv ye bırakacaksın çalışacaksın dendi, sustum.
Babaları vefat eden yetimlere (anneleri yaşamasına rağmen) kvlere bir şey olursa siz bakacaksınız dediler, sustum.
Kısacası çok uzatmadan kızlar, sustuklarım içimde büyüdü artık patladım.
Sırf nişanlım askerde diye, üzülmesin diye onun şımarıklıklarına da ailesinin fütursuzca hareketlerine sustum da sustum.
Ben askerden gelince gerekeni yapacağım dedi, güvendim, daha da berbat hale getirdi.
Şimdi ki konum mu ne ?
Kızlar biz ev için kredi çektiğimiz de fazladan çektik ki nişanlımın ailesinin alacağı eşyaları da ikimiz alalım diye.
Kendim çalışıyorum maaşımla yatak odam mutfak eşyam beyaz eşyam ve bana düşen düşmeyen, ayrım yapmadan gözümün değdiği her şeyi aldım. Bu konuda yetemediğim yerlerden KARŞILIK BEKLEMEDEN ailemde yardım etti.
Fakat, bizim eşya için çekilen fazladan para kv tarafından yenmiş.
Biz sizin paranızı yedik, eşyalarınızı biz alacağız dediler.
Velhasıl aldılar.
Ben b u hafta sonu nişanlımdan öğreniyorum ki, düğündeki takılarımla kvnin ve kpnin tüm borçlarını kapatacakmışım, onlar yaşlıymış, zor çalışıyormuş.
Benim 300 bin tl borcum varken, neden yapılandırma yapmak yerine, neden aptal nişanlımın güvenerek verdiği parayı yedikleri halde ben neden üstüne bir daha eşya parası veriyorum?
Nişanlıma anlattım, bak borcumuz var vs vs insan gibi anlattım hak verdi evine gitti, ertesi gün annem babam beni bu yaşa getirdi onları çiğneyemem ben o parayı vericem dedi.
Üstüne üstlük bir de ayrıyetten güyaa kendinin 10000 tl borcu varmış bir yere onu da takıdan vereceğim dedi.
Kızlar Allah aşkına bana bir yol gösterin.
Bu kadar anasının ağzına bakan, lafını dinletemeyen bir adam görmedim.
Ben şimdi ne yapmalıyım,
O parayı onlara verirsem bir kere boyun eğmiş olacağım, sözümü yalamış olacağım..
Susarak hata yapmissinizBeni tanıyanlar var aranızda, konularımı bilenler var, yakinen tanıyanlar var.
Kısaca özet geçeyim.
Evimizi alırken kendimiz peşinat vermemize rağmen eniştesinin üzerine evin yapılması istendi.
Kendimiz para verirken, dünyanın bin bir türlü hali var dendi ne tür ithamlar duydum..
Evimiz alındı, kv 'ben el gibi arayıp evde misiniz diye sormam anahtarımla girerim evinize ' dedi sustum.
Oğlum beni görmeden elimi öpmeden evine gidemez dedi, sustum.
Eniştesi X Gebere Jacksonla evlensin iki güne sevgisi biter dedi, sustum.
Evlenince direk çocuk yapacaksın, 6. ayında kv ye bırakacaksın çalışacaksın dendi, sustum.
Babaları vefat eden yetimlere (anneleri yaşamasına rağmen) kvlere bir şey olursa siz bakacaksınız dediler, sustum.
Kısacası çok uzatmadan kızlar, sustuklarım içimde büyüdü artık patladım.
Sırf nişanlım askerde diye, üzülmesin diye onun şımarıklıklarına da ailesinin fütursuzca hareketlerine sustum da sustum.
Ben askerden gelince gerekeni yapacağım dedi, güvendim, daha da berbat hale getirdi.
Şimdi ki konum mu ne ?
Kızlar biz ev için kredi çektiğimiz de fazladan çektik ki nişanlımın ailesinin alacağı eşyaları da ikimiz alalım diye.
Kendim çalışıyorum maaşımla yatak odam mutfak eşyam beyaz eşyam ve bana düşen düşmeyen, ayrım yapmadan gözümün değdiği her şeyi aldım. Bu konuda yetemediğim yerlerden KARŞILIK BEKLEMEDEN ailemde yardım etti.
Fakat, bizim eşya için çekilen fazladan para kv tarafından yenmiş.
Biz sizin paranızı yedik, eşyalarınızı biz alacağız dediler.
Velhasıl aldılar.
Ben b u hafta sonu nişanlımdan öğreniyorum ki, düğündeki takılarımla kvnin ve kpnin tüm borçlarını kapatacakmışım, onlar yaşlıymış, zor çalışıyormuş.
Benim 300 bin tl borcum varken, neden yapılandırma yapmak yerine, neden aptal nişanlımın güvenerek verdiği parayı yedikleri halde ben neden üstüne bir daha eşya parası veriyorum?
Nişanlıma anlattım, bak borcumuz var vs vs insan gibi anlattım hak verdi evine gitti, ertesi gün annem babam beni bu yaşa getirdi onları çiğneyemem ben o parayı vericem dedi.
Üstüne üstlük bir de ayrıyetten güyaa kendinin 10000 tl borcu varmış bir yere onu da takıdan vereceğim dedi.
Kızlar Allah aşkına bana bir yol gösterin.
Bu kadar anasının ağzına bakan, lafını dinletemeyen bir adam görmedim.
Ben şimdi ne yapmalıyım,
O parayı onlara verirsem bir kere boyun eğmiş olacağım, sözümü yalamış olacağım..
Yol yakınken dön, inan sonra çok daja zor olacak. Aile de belli, nişanlın da belli. Zararın neresinden dönersen kardır diye boşuna dememişler. Çok daha büyük bi çukurun içine düşmeden bırak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?