• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 10 gün kala ayrıldık

miniksercee1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
10
5
1
30
Merhaba, herkese daha önce de bir konu açarak sizlerin desteğiyle daha iyi hissetmiştim. Yine desteğinize ihtiyacım var.. Düğüne 10 gün kala annesinin istediği olmadı diye nişanlımla ters düşüp ayrılmıştık ve ayrılığımı da whatsap durumundan annesi ilan etmişti ve daha bir sür şey.. Eski nişanlımı her yerden engelledim ama bir şekilde ulaşıyor bana dün de uzun uzun yazmış özlediğini sevdiğini söylemiş ama ben asla inanmıyorum ve aklımı karıştırıyor hakkımı asla helal etmeyeceğimi söyledim umut verip yolun ortasında bıraktığı için Size sormak istediğim şu; büyük bir tramva atlattım bazen durup düşüyorum ben ne yaşadım neden aileme de bunları yaşattım diye çeşitli mecralardan ona bakmayı engelleyemiyorum o da bana bakıyor biliyorum söküp atmak istiyorum içimden canımın yanlışının son bulmasını istiyorum..

Merhaba, herkese daha önce de bir konu açarak sizlerin desteğiyle daha iyi hissetmiştim. Yine desteğinize ihtiyacım var.. Düğüne 10 gün kala annesinin istediği olmadı diye nişanlımla ters düşüp ayrılmıştık ve ayrılığımı da whatsap durumundan annesi ilan etmişti ve daha bir sür şey.. Eski nişanlımı her yerden engelledim ama bir şekilde ulaşıyor bana dün de uzun uzun yazmış özlediğini sevdiğini söylemiş ama ben asla inanmıyorum ve aklımı karıştırıyor hakkımı asla helal etmeyeceğimi söyledim umut verip yolun ortasında bıraktığı için Size sormak istediğim şu; büyük bir tramva atlattım bazen durup düşüyorum ben ne yaşadım neden aileme de bunları yaşattım diye çeşitli mecralardan ona bakmayı engelleyemiyorum o da bana bakıyor biliyorum söküp atmak istiyorum içimden canımın yanlışının son bulmasını istiyorum..
Zamanla olur bu
Şimdi tazeyken onu düşünmen normal
Zamanla her şey silinir,herkes silinir emin ol
Sonradan pişman olmaktansa
Hayırlısı olsun

Çok fenaymış annesi ya.. Onun düğünü, hayatı sanki birde whatsappdan hikaye paylaşmalar falan. Kötü bir kadın o kesin. Sen boşver iyi olmuş ayrıldığın çünkü aile ile de evleniyorsun malesef bu kadın huzur vermezdi. Eski nişanlın ulaştıkça sen engelle tek kelime yazma. Böyle böyle vazgeçecek ama sakın dönme hayatının hatası olur.

Zararın neresinden dönsen kardır

Bu süreçte onu merak etmen normal , zamanla onu düşünmeyi bırakacak ve daha da rahatlayacaksın. Hemen olmasını bekleme kendine zaman ver. Biliyorum zor bir süreç, yaşadıkların kolay değil ama güçlü bir kız olduğunu düşünüyorum.

Back