- Konu Sahibi pembemaviii
-
Kızlar öyle yorgun ve stresliyim ki.. Düğünümüze tam 6 gün kaldı,alışverişimiz eksikliklerimiz halloldu, fakat kayınvalidemle atışıp duruyoruz. Benim beğendiklerimi "asla beğenmiyor" bende onun beğendiklerini beğenmiyorum almak istemiyorum. Bugün de evimize mutfak eşyaları bakmaya gittik,ufak tefek şeyleri almak için.. Arabayla beni almaya geldi nişanlım,bi baktım kayınvalidemde peşine takılmış. Nişanlımda "Meleğim idare et lütfen" dedi. Bende tamam dedim.. Her neyse gittik, çatal kaşık takımı almıştık ama bu gördüğüme bayıldım almak istedim nişanlımda çok beğendi ama kayınvalidem "o ne öyle bırakın şunları almayın" dedi önden önden yürüdü mecbur peşinden gittik,alamadık üzüldüm.. Hiç bir istediğim olmuyor:85: Nişanlım her zaman bana destek ama artık yeter diye bağırasım geliyor.. Geçen haftada kendime pijama takımı almak istedim, hani bilirsiniz evlendiğimde giymek için. Eşimin yanında.. Ama kayınvalidem "aa ayıp bu da giyilir mi Allah aşkına dolaşabilecekmisin evde bununla" dedi. "Anne eşimin yanında dolaşacağım bunun neresi ayıp olsun ki" dedim bağırmaya başladı bana edepsizmisin sen diye. Kızlar anlamıyorum sonuçta ben en önemli anılarımı eşimle paylaşacağım o geceliği onun yanında giymeyeceğimde kimin yanında giyeceğim? Güzel bir şekilde karşısına çıkmak edepsizlik mi? Saygımdan sustum,sonuçta müstakbel eşimin annesi.. O geceliğide alamadan çıktım böylelikle. Nişanlımı aradım ne oldu aldın mı bir şeyler dedi malesef alamadım dedim olanı uygun bir üslupla anlattım. O da "merak etme pembemaviiim ikimiz ayrı gideriz baş başa istediğin her seyi alırız sakın sıkıntı yapma annemi ikimizde biliyoruz biraz daha idare edelim zaten bu şehirde yaşamayacağız" dedi. Haklısın hayatım,herhangi bir saygısızlıkta da bulunmadım için rahat olsun dedim.
Ama şuana kadar istediğim çoğu şeyi alamadım. Kayınvalidem illa ki bir şey buluyor ya aldırmıyor ya da istemediğim çirkin bir şeyi almak zorunda kalıyorum. Gerçekten çok bunaldım artık uyuyamıyorum düşünmekten. Nişanlım dışında herkes üstüme geliyor,benim ne düşündüğümü umursamıyorlar bile:85: Allahtan evimiz tam istediğim gibi oldu kimse karışamadı.. En önemli konu ise gelinliğim!! Sırt dekolteli bir gelinlik,kayınvalidem her görüşmemizde burnumdan getiriyor millete ayıp olurmuş sırtı açıkmış daha kapalı bir gelinlik bulamamış mıyım vsvs... Tek tesellim izmirde yaşayacak olmamız,ailelerden uzak.. (şuan bursada yaşıyoruz)
Çok sıkıntıdayım.. Sizde böyle durumlar yaşadınız mı evlenirken çok merak ediyorum? Neler yaptınız?:26:
niye bu tür alisverisleri sona biraktin ki,kayinvalidenin yaninda özel seyler alma...
birlikte cikmak zorunda misiniz?
ya da daha önce tavirlari nasildi`?
veeee gelinligni aldin mi diktirdin mi?
Isemediginiz begenmediginiz hicbir seyi almayin zira kullanirkende sevmeyerek kullanacaksiniz ve
Gordukce sinir olacaksiniz.
Madem durum boyle sizde nisanlinizla o yokken alin begendiklerinizi.
Allhtan baska bir yerde yasayacaksiniz.
Gelinlige ne derse desin mudahale ettirmeyin.
Herkes hayalindeki gelinligi giydirmek ister, yillar boyu hicran olur size.
Ayrica merak ettim dekolte gecelik giymek niye edepsizlik olsunki, kendi pazen donla mi cikmis kocasinin karsisina?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?