Ben de nişanlıyım yaza düğün var ama ortada birikim falan yok ikimiz de çalıştığımız için birlikte alıp ödüycez o tamam mantıklı ama nişanlım bide geçen gün, "annemlerin evinde oturulacak doğru dürüst kanepe yok onlara da bi koltuk takımı alsak falan "dedi içten içe kızsam da olur dedimklava: , kızdığım şey bir takım koltuk değil alır ödenir ama kendi düğünü var borcu var takıları var bunları hiç düşünmüyo hala ailesinin derdinde. Ya nişanlandın artık biraz da kendi evin için bişeyler yap, ben de hiçbişey almıycam diyorum düğüne 1 ay kala bütün eksikleri alıp birlikte ödeyeyim diyorm ama annem işte bırakmıyo yok bi kız çeyizsiz olur muymuş da elalem ne dermiş de eksikleri almak gerekir miş de diyip aldırıyo bana, düğüne kadar nişanlım en azından takıları alıp ödese o bile yeter yok bide daha önceden ailesi için borç almış onu ödeyecek, aslında ona da kızamıyorum çocuk kendisine hiçbişey harcamıyo gideri olmuyo zavallı bi taraftan ailesi bi taraftan ben ne yapacağını şaşırmış durumda akannehirakannehir kafamçokkarıştı
of yaaa işimiz çok zor kızlar.bizimde mobilya borcumuz kalacak 5 000 tl kadar biryıldır nişanlıyız sürekli taksit ödüyoruz...bide sene sonrada kredi+öğrenim ödemem var benimde 7500kadar(((allahtan düğünümüzü yapıyolar
ben bazen ne düşünüyorum biliyo musunuz?çalışan gelin olmak dezavantaj oluyo galibaişte nasıl olsa evlerine garanti para girecek diye umursamıyorlar.:umursamaz: bazende diyorum yaaiyi ki kimseye muhtaç değilim;biri bişeye hayır dediği zaman amannnn bee ben kendim yaparım deyip çekiliyorummmm...bilmiyorum yanlış mı yapıyorummmÇok üzgünüm çoook
aynı durumdayız hemen hemen erkekler kendilerininde bir aile olduklaının ne zaman farkına varırlar bilmem. ben kendime düşenleri yapıcam oda kendi üzerine düşenleri yapsın.nişanda umursamadım kıyafetime kadar kendim aldım arkamı dönüp bi baktıp :gitme:kimin umrunda benden baska kimse üstüne düşeni yapmamış şimdi ufacık bişe gözümde büyüyor. o yüzden alsın yapsınn o kadar..kötükedihüsoklava:
Beyaz eşyalarımız düğünden sonra 2 taksit ödiyecez bitecek.Salon parasının bir kısmını verdik.Yatak odasını babam alacak.Nişanlımın babası hiçbirşeyimize karışmamayı bırakın ne istemeğe geldi ne nişana düğündede olmıycak..Anneside vefat etmiş.Biraz birikimi vardı tektaşı ve nişanda takılan bileziği alabildi onlarla sadece.Salon takımı ve yemek odası takımı alacaz sadece biz.Benimde biraz birikmişim var onunlada tülleri halıları almayı düşünüyoruz.Ben kendi adıma herşeyimi almıştım zaten.
Altınlar gelinlik vs. için 12000 kredi çekmeyi düşünüyoruz.Mobilyaları senetle alacaz.Düğündeki takıları bozdurup duruma göre ya mobilyaları ya krediyi ödiyecez..
Uzun bir süre borç ödiyecez galibabilmiyorumkismile
12000 kredi çok değilmi? Şimdi herşey kampanyalı Yatakodası, oturma odası, Kalon takımı 5000 Tl tutuyor hem mobilyaları taksitle alıp hep bu kadar kredi çekmek bence çok yanlış sonra gerçekten çok uzun süre borç ödemek zorunda kalırsınız o yüzden hesabınızı iyi yapın [senin tuzun kuru deme sakın :) gerçekten o kadar kredi gözüme çok büyük geldi]
kızlar peki kredi alırsak 7-8 bin kadarın geri ödemesi ne kadar olur? ortalama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?