• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Düğünden sonra gelinlik ayakkabınızı nasıl değerlendirdiniz

xixtxixr&buse

Sana ait bütünüm :)))
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
1.183
2
116
Adıyaman
Ayakkabılarınızı şimdi nasıl değerlendiriyorsunuz ? Ben düğünden sonra bir daha giyemedim,çok da seviyorumm çok beğenerek aldım saklıyorum ama giymek de istiyorum ama nerde giyilir bilemiyorum benim ayakkabım beyaz da değil inci beyazı taşlı bir model...yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

bende 1 kere giymiştim ama çok giymek istiyorum rengi beyaz olunca herşeye gitmiyo bide heryerde giyilmiyo topuklu falan:sinifsinif:şimdilik duruyo beyaz kıyafetimde yokki giyiyim

valla benimki 2 bcuk senedr kutunda duruyo
cünki topuklu giymiyorum
zaten severek almamisdim gelin ayakkabimida hayattada ayagima bidaha sokacagimi düsünmüyorum

çok severek aldım. beyaz pantalon altına falan gfiyiyordum. yazın bir kaç kez kullandım.

Ben tanıdık birilerinin nikah düğün gibi davetlerinde yada şık biryere yemeğe gideceksem lacivert yada açık pastel renk tonlarında elbiselerle kombinliyorum.. Lacivert ve beyazı birbirine çok yakıştırırım ben.. Ve çok da severek kullanıyorum....

benimkiside hala duruyor, dügünümden sonra bikere baska bir dügünde giymistim, beyaz takim elbise giydigim icin... pek severek almamistim, cünki 5 dükkan dolasdik hosuma giden birsey bulana kadar, baktim benimkini cok yordum, hemen fena degil dedigimi aldim :)

Sedefli,platform bir ayakkabı..çok severek aldım..Ama düğünden sonra hiç kullanmadım..
Mat beyaz olsa belki bişeylerle giyilirdi..11 yıldır kutusunun içinde duruyor..
arada açıp seviyorum onları..kaydirigubbakcemile3

benim kır düğünü olacağı için babet alıcam. Hem rahatlığı için hemde sonradan kullanabilmem açısından. Arkadaşlarımın çoğu düğünlerinde babet giydi ve çok memnun kaldı

ayakkabılar artık siyaha çevrilebiliyor haberiniz olsun. alırken aldığınız yerle görüşün kullandıktan sonra ücretsiz siyaha rugana çeviriyolar çokda güzel oluyor.

bende kullanıyorum
ayakkabım nupe arkadaşımızınkine benziyor,sedef rengi benimki
açık renk kıyafetlerin altına çok hoş oluyor,ama giymeye kıyamıyorum :kedi:

arkadaşlar bende inciden sedefli gümüş bi ayakkabı aldım çokta şık nişanımda almıştım gelinliğin altınada onu kullancam ayrıca birde beyaz spor ayakkabı alıcam yorulduğumda onu giyerim

Back