düğünden sonra eve gidince ne yapılır

aynen öyle sabırsızlıkla bekliyorum

herkesin anısı kendine özel kendine süper kasma kendini karşındaki adam seni sevip saygı duyduktan sonra en güzel anı senin ki olur:13:

Oyle tabi :)) ayy cok kotu oldum heyecandan mi nedir istigfar ettim icim disima cikti ya ((

:18:arkadaşlar düğünden sonra eve gidince ne yaptınız yani ilk geceyi kastetmiyorumyani nasıl davranmam lazım şimdi benim yaaa:)

Canim akisina Birak bu kadarda olaylara kaptirmayin nolucak hiçbirşey olmuyacak gayet normalinden hayat devam edecek yorgunluk tan felan zaten 2 gün sonra ilk günü hatirlamakta zorlanirsin gürültü patirtidan cikacagin için kafaaaa 1500 oluyor zaten takil gitsin yaaaaaaa :)

yaşındandır birazda daha küçüksün ancak oturur yüreğin

Yani korkmuyorum nisanlimada bu konusa güveniyorum saygili olacagini biliyorum tek sorun ben beklemekten yana skntidayim yani üniversite sinavinda bile girene kadar kafayi yicekti nerdeyse girip bitirince soru yok ama beklemek beni cildirtiyor.

kendine uğraş bul ben sezeryandan önce kuafore gitmiştim dr uma yalvar yakar çıkmıştım hastaneden beklemek beni de delirtir

araştır bence çeyizin bitti mi

Canim mutfak esyalarim mobilyalarim yatak odasi takimim perdelerim salon halilarim beyaz esylarim banyo da kullanilacak esylar dusakabin hersey hazir geri kalan halilar alinacak mutfak masasi ve baza kaldi

Canim mutfak esyalarim mobilyalarim yatak odasi takimim perdelerim salon halilarim beyaz esylarim banyo da kullanilacak esylar dusakabin hersey hazir geri kalan halilar alinacak mutfak masasi ve baza kaldi

sen onları seçinceye kadar 3,5 ayda biter merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…