- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
ALLAH iyiliğinizi versin emi :)) Allahim ya cikarana kadar bekleyemedinz mi
Hayirlisi olsun canim demekki benim kismeti o ki Rabbim naaip etti tabi herkesin kismeti ve kismetinin saati farkli yalniz kader olunca agiz kilitleniyor ben onunla ilk konustugumda cevabimi bi kac gun dusunup verecem diye dusunmustum kendimce ama onun karsisina cikinca kilitlendim sadece evet diyebildim valla
beklemedi canım napayım ben de uydum ona
Hayirlisi olsun senin icin insAllah :))aynen öyle sabırsızlıkla bekliyorum
süper bi anı
:)) yaa hemde ne super ben napcam bakalim
herkesin anısı kendine özel kendine süper kasma kendini karşındaki adam seni sevip saygı duyduktan sonra en güzel anı senin ki olur:13:
Oyle tabi :)) ayy cok kotu oldum heyecandan mi nedir istigfar ettim icim disima cikti ya((
:18:arkadaşlar düğünden sonra eve gidince ne yaptınız yani ilk geceyi kastetmiyorumyani nasıl davranmam lazım şimdi benim yaaa:)
mümkün dediğim gibi kasma kendini oluruna bırak. Kaç yaşındasın
Kasmiyorum diyorum ya en ufak bir korkum yok ama cok sabirsiz ve panigim hersey hemen olsun istiyorum . 19 yasina gireceğim Allah izin verirse
yaşındandır birazda daha küçüksün ancak oturur yüreğin
Yani korkmuyorum nisanlimada bu konusa güveniyorum saygili olacagini biliyorum tek sorun ben beklemekten yana skntidayim yani üniversite sinavinda bile girene kadar kafayi yicekti nerdeyse girip bitirince soru yok ama beklemek beni cildirtiyor.
kendine uğraş bul ben sezeryandan önce kuafore gitmiştim dr uma yalvar yakar çıkmıştım hastaneden beklemek beni de delirtir
Bilmiyorum olabilir ama hic bilmiyorum cevremde var mi yok mubi kursa kaydolabilirsin
Bilmiyorum olabilir ama hic bilmiyorum cevremde var mi yok mu
araştır bence çeyizin bitti mi
Canim mutfak esyalarim mobilyalarim yatak odasi takimim perdelerim salon halilarim beyaz esylarim banyo da kullanilacak esylar dusakabin hersey hazir geri kalan halilar alinacak mutfak masasi ve baza kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?