• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünden sonra ev gezmeleri

adanalimihriban

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2018
7
2
6
42
Merhaba kizlar ben bu pazar Bursa'ya gelin gidiyorum adanaliyim oyzden Bursa'nın adetini pek bilmiyorum. Evlendikten sonra yakin çevresi mı bizi evlerine davet etmeliler sizce yoksa biz mi arayıp size geliyoruz demeliyiz. Bizim burda davet edene gidilir ama nişanlım tam tersini düşünüyor lütfen yardım edin sizce hangisi doğru ?

Merhaba kizlar ben bu pazar Bursa'ya gelin gidiyorum adanaliyim oyzden Bursa'nın adetini pek bilmiyorum. Evlendikten sonra yakin çevresi mı bizi evlerine davet etmeliler sizce yoksa biz mi arayıp size geliyoruz demeliyiz. Bizim burda davet edene gidilir ama nişanlım tam tersini düşünüyor lütfen yardım edin sizce hangisi doğru ?
Eski Bursa gelini olarak ben hiç konuşmayım :) çok faydalı olamam size .Şayet ben o adetlere hiç uyum sağlayamadım.

Bende kayınvalideyi halayı falan dedim görmeye gideriz el öpmeye ama herkese gitmeyiz dedim abilerine arayıp da biz size geleceğiz yemeğe de denmez ki bana tuhaf geliyor davetsiz kendi kendini millete zorla davet ettiriyor gibi geliyor

Bende pek uyum sağlayabilir miyim emin değilim açıkçası Esma . . Hayırlısı olsun inşallah sizin içinde hepimiz için de. . Keşke soyleseydiniz tecrubeniz önemli tabiki . .

Bende pek uyum sağlayabilir miyim emin değilim açıkçası Esma . . Hayırlısı olsun inşallah sizin içinde hepimiz için de. . Keşke soyleseydiniz tecrubeniz önemli tabiki . .
Resmen evcilik oynadık . Daha ilk aydan çok bunaldım . Hiç bitmedi . Bazıları çağırdı bazılarına biz gittik . Bohça götürdük . Ailesi de çok boğucuydu . Netice boşanma . Ama tabi gözünüz korkmasın . Sonuçta bu sebeple boşanmadım . Bir dünya sebep var . Hakkınızda hayırlısı olsun .

Kayınvalideye gidersiniz el öpmeye diğerleri zaten yemeğe alir. Hiç öyle emrivaki ile gitmedim zaten büyükler çağırıyor.

Esma hayırlısı olsun senin için de bazıları gelince bazıları da gidince mutlu eder bundan sonra senin için iyi olur insallah
Bencede öyle olması en doğru olanı zaten sena çok teşekkür ederim hepinize yorumlariniz için

gitmedim
pişmanda değilim yine evlensem yine gitmem :)
sacma geliyor cagırırlarsa ok de cagrılmadıgım yere alo ben geliyorum demek sacma geliyor

Back