• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğünden sonra eğlence yapanlar:DD

glpak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
140
5
48
34
kızlar düğünden sonra arkadaşlarıyla eğlenmeye gidenler var mı :)) düğün yetmeyip gençler olarak eğlenenler:)) ben çok istiyorum ama ne yapsam onu düşünüyyorum :)))

kızlar düğünden sonra arkadaşlarıyla eğlenmeye gidenler var mı :)) düğün yetmeyip gençler olarak eğlenenler:)) ben çok istiyorum ama ne yapsam onu düşünüyyorum :)))

Düğünde yeterince yorulmayacak mısınız? :44: Sanırım benim ruhum yaşlandı :17:

bi clube eğlenmeye gidebilirsiniz burda genelde düğünlerde sonra gençler kendi aralarında clube giderler eğlenmeye :40:

Evet öyle olacak muhtemelen istemeyeceksiniz ama bilemiyorum kınanız ne zaman olacak ya da olacak mı? Olacaksa düğünden önceki gece mi olacak?

Evet öyle olacak muhtemelen istemeyeceksiniz ama bilemiyorum kınanız ne zaman olacak ya da olacak mı? Olacaksa düğünden önceki gece mi olacak?

bir hafta önce yapacağım kınayı canım düğünden önceki gece yaparsam bayılırım :)

bir hafta önce yapacağım kınayı canım düğünden önceki gece yaparsam bayılırım :)

Evet bi an onu da düşündüm bi de kına da varsa diye :) Neyse ki önceden hallolmuş olacak :) Şu durumda kimlerle gideceksiniz onu da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim, birlikte gideceğiniz kişilerin de enerjilerine güvenmeniz gerekiyor sanırım.

Ya da yineliyorum ruhum yaşlandı neler neler söylüyorum :) En iyisi düğünden sonra deliler gibi eğlenen arkadaşlar konuşsun ben bile kendime sinir olmaya başladım :1:

düğünden sonra genelde yemeğe giderler canımm.. benimde vallaa düğünden sonra hem yemek yiyebileceğimiz hem de dans edebileceğimiz güzel bir yer arıyorum istanbul anasolu yakasında amaa bakalım bulabilecek miyim =))

fikri olan varsa bana da bi fikir söylesin bakim :ssz:

düğünden sonra genelde yemeğe giderler canımm.. benimde vallaa düğünden sonra hem yemek yiyebileceğimiz hem de dans edebileceğimiz güzel bir yer arıyorum istanbul anasolu yakasında amaa bakalım bulabilecek miyim =))

fikri olan varsa bana da bi fikir söylesin bakim :ssz:

Alkollü alkolsüz ?

Evet bi an onu da düşündüm bi de kına da varsa diye :) Neyse ki önceden hallolmuş olacak :) Şu durumda kimlerle gideceksiniz onu da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim, birlikte gideceğiniz kişilerin de enerjilerine güvenmeniz gerekiyor sanırım.

Ya da yineliyorum ruhum yaşlandı neler neler söylüyorum :) En iyisi düğünden sonra deliler gibi eğlenen arkadaşlar konuşsun ben bile kendime sinir olmaya başladım :1:

hahahah:) yok canım olma aslında bende çelişiyorum kendimle de ama yine de diyorum ya gece bitmesin :) sadece gençler olcak zaten :))

Üsküdar Küçük çamlıcada Hancı diye bi yer vaR.

Ben hem nişandan hem de nikahtan sonra oraya gittim.

hımmm bende bi bakıp inceleyeyim..

peki çengelköy de bildiğiniz bişr yer war mı deniz kenarı falan aslında öyle bir yerde bi restaurant arıyorum ??

Son düzenleme:
Yeşilköy sahilde Le Chateau Restaurant var alt kısmı balık restaurantı üst kısmı eğlence canlı müzik mekanı.
Facebook adresi:
https://www.facebook.com/Lechateauer
bende nikah sonrası eğlencemı orada yapıcam sahibini tanıyorum ve temiz güzel bir mekan.

Sagol canim simdilik bizim yemek isi yatti gibi ama aklimda bulunsun yine fikir degistirilirse dusunebilirim :)

Back