Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar düğünden sonra arkadaşlarıyla eğlenmeye gidenler var mı :)) düğün yetmeyip gençler olarak eğlenenler:)) ben çok istiyorum ama ne yapsam onu düşünüyyorum :)))
Düğünde yeterince yorulmayacak mısınız? :44: Sanırım benim ruhum yaşlandı
kızlar düğünden sonra arkadaşlarıyla eğlenmeye gidenler var mı :)) düğün yetmeyip gençler olarak eğlenenler:)) ben çok istiyorum ama ne yapsam onu düşünüyyorum :)))
Evet öyle olacak muhtemelen istemeyeceksiniz ama bilemiyorum kınanız ne zaman olacak ya da olacak mı? Olacaksa düğünden önceki gece mi olacak?
bir hafta önce yapacağım kınayı canım düğünden önceki gece yaparsam bayılırım :)
düğünden sonra genelde yemeğe giderler canımm.. benimde vallaa düğünden sonra hem yemek yiyebileceğimiz hem de dans edebileceğimiz güzel bir yer arıyorum istanbul anasolu yakasında amaa bakalım bulabilecek miyim =))
fikri olan varsa bana da bi fikir söylesin bakim
Evet bi an onu da düşündüm bi de kına da varsa diye :) Neyse ki önceden hallolmuş olacak :) Şu durumda kimlerle gideceksiniz onu da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim, birlikte gideceğiniz kişilerin de enerjilerine güvenmeniz gerekiyor sanırım.
Ya da yineliyorum ruhum yaşlandı neler neler söylüyorum :) En iyisi düğünden sonra deliler gibi eğlenen arkadaşlar konuşsun ben bile kendime sinir olmaya başladım
Alkollü alkolsüz ?
alkolsüz olsun lütfen =)
Üsküdar Küçük çamlıcada Hancı diye bi yer vaR.
Ben hem nişandan hem de nikahtan sonra oraya gittim.
Avrupa yakasinda onereceginiz bi yer var mi :)
Yeşilköy sahilde Le Chateau Restaurant var alt kısmı balık restaurantı üst kısmı eğlence canlı müzik mekanı.
Facebook adresi:
https://www.facebook.com/Lechateauer
bende nikah sonrası eğlencemı orada yapıcam sahibini tanıyorum ve temiz güzel bir mekan.