Nikah Düğünden kaç gün önce nikah kıyılır

atlasirmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
520
Puanlar
23
hanımlar merhaba belkı yasım genç (21) oldugundandır belkıde cahilliğimdendir emin olamadım o yüzden buraya yazıp deneyimli veya bilgisi olan birisi yardımcı olur dıye düsündüm hayırlısıyla inşallah 21 ocak cumartesi kına ve 22 ocak pazar düğün inşallah nikah düğünden kaç gün önce kıyılmalıdır

ister düğünün içinde kıyarsınız ister 1 gün önce ister 5 ay önce bu sizin durumunuza veya neyi nasıl istediğinize bağlı .tayin vs gibi bir durumu olmayanlar genelde 1 hafta 10 gün önce yapıyorlar . ben düğünün içerisinde yaptım mesela.

ister düğünün içinde kıyarsınız ister 1 gün önce ister 5 ay önce bu sizin durumunuza veya neyi nasıl istediğinize bağlı .tayin vs gibi bir durumu olmayanlar genelde 1 hafta 10 gün önce yapıyorlar . ben düğünün içerisinde yaptım mesela.
düğünden önce olunca o gün sadece nikaha özel olunuyor o heyecan oluyor bılmıyorum ıste ve tayın meselesı felanda yok yanı o zaman ortalama 1 hafta 10 gün önce felan degıl mı

Biz dügünden 3 hafta önce nikah kıymıştık
Bir de kınayla dügününün arasinda bir gün olsa daha iyi olur kinadan sonra bir gün dinlenmis olursun :KK54:

Back