Düğünde takılanlar??

tintinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
3.521
11.093
Arkadaşlar ekonomiden çok anlamam. Para, birikim, harcama vs hep elimde kalan paraya göre oluyor. Yani birikim olmuyor desem daha doğru olur :)) hal böylr oluncada bu altınları napayım bilmiyorum. Her kafadan bi ses çıkıyor.
Şimdi evde tutmayayım diyorum hırsızlık vs ihtimaline karşı. kiralık kasalar pahalı dediler. Altın hesabına at dediler. Ama hatıra olsun diye alınan setlerim, bileziklerim var. Onları bankaya versem bir daha geri alamıcam ne manası kalıyor o zaman bankaya diğerlerini vermenin diyorum.
Bana yol gösterebilir misiniz?

Hatıra kalsınlar istiyorsanız banka kasası en mantıklısı. Başlangıçta iki yıllık ücret veriyorsunuz, biri depozito. Kasayı kapatırken geri alıyorsunuz. En azından ben böyle biliyorum. Kasa ücretleri de çok pahalı değil bildiğim kadarıyla. En azından hırsızlıkta hepsini kaptırmaktan iyidir. Evinize yakın bir bankaya verirseniz de istediğizde gidip alırsınız ve geri koyarsınız.

Arkadaşlar ekonomiden çok anlamam. Para, birikim, harcama vs hep elimde kalan paraya göre oluyor. Yani birikim olmuyor desem daha doğru olur :)) hal böylr oluncada bu altınları napayım bilmiyorum. Her kafadan bi ses çıkıyor.
Şimdi evde tutmayayım diyorum hırsızlık vs ihtimaline karşı. kiralık kasalar pahalı dediler. Altın hesabına at dediler. Ama hatıra olsun diye alınan setlerim, bileziklerim var. Onları bankaya versem bir daha geri alamıcam ne manası kalıyor o zaman bankaya diğerlerini vermenin diyorum.
Bana yol gösterebilir misiniz?
benim 2yıldir kasada zıraat bankasında arkadasın soyledıgı gıbı ılk gırıstee 1depozıto alınıp cıkısta verılıyor
vakıfbank kampanya yapmıstı 2ay evvel ona da bakabılırsın
bizimki kucuk kasa o bıle buyuk yanı 335tl bir yıl için deger bence aylık 28tl falana gelıyo yani tabi bozmak ıstemıyosan

benim 2yıldir kasada zıraat bankasında arkadasın soyledıgı gıbı ılk gırıstee 1depozıto alınıp cıkısta verılıyor
vakıfbank kampanya yapmıstı 2ay evvel ona da bakabılırsın
bizimki kucuk kasa o bıle buyuk yanı 335tl bir yıl için deger bence aylık 28tl falana gelıyo yani tabi bozmak ıstemıyosan
Bana 800-1000 tl yıllık ücret dediler o yüzden pahalıymış diyr düşündüm. Eğer ücretler böyleyse mantıklı kasa kiralamak.

X