Dugunde takilan altinlarin kayinvalidemde durmasi

peki neden gülüyorsun hepimiz insanız hepimizin başına neler gelebilir onlar hesaba almasa nolacak onlar kim ki lütfen kırıc oldu bence
arkadaşım sana mı sorucam girdiğim smileyi anlamamışsın beni kendi kendine tripleniyorsun ..anlamadıysan kötüye çekip polemik yaratma .

arkadaşım sana mı sorucam girdiğim smileyi anlamamışsın beni kendi kendine tripleniyorsun ..anlamadıysan kötüye çekip polemik yaratma .
arkadaşım tabikide üslubunu bileceksin burası ortak bir yer gülünecek durum yok burada dert paylaşılıyor bence açıkla ozaman nedir bu tavrında hepimiz seni beynimize kötü kazımayalım yahu senden ben ne için polemik yaratayım seninle ne işim olabilir benim burası podyum mu benim amacım ne olabilir allah aşkına sadece vicadanlı ol hepimizin evlikikleri aşır zor belki zorluklardan geçiyor şu dediğin kelime konu sahibi ben olsam çok zoruma giderdi o yüzden tepki veririrm HAKSIZLIK KARŞISINDA EĞİLEMİYORUM ÜZGÜNÜM BENCE YANLIŞ ANLADIYSAK AÇIKLA BİLELİM DOGRUSUNU SANAMI SORACAĞIM DERKENDE BURASI KABADAYI MEKANI DEĞİL

Allah bana yeter hanımefendi burası kadınlar kulübü neredeyse beş yıldır müsadenizle burda çeşitli yorumlar yapmaktayım ama arada maalesef ki sizin gibi yorumları (muhakkak ki her zaman değildir ama) anlamadığı halde başka üyeleri çığrından çıkaran kişilere rast geldim.ama yazmıyor ablacım burda yazmıyor işte Allah bana yeter adlı üyeye alıntı yapma yanarsın yazmıyor. siz kendiniz yazdığımı anlamadığınız gibi peşinen üyelerde beni anlamıyormuş muamelesi yapmayın ..burası bir derdim var köşesi , hepimiz aynı tahsillerde aynı akıl düzeylerinde değiliz ben bunu anlarımda vicdanlı ol (vicdansız) bura podyum mu gibi söylemlerle beni azarlama hakkını size kimse veriyor.evet burası kabadayı mekanı değil edepli olmak lazım..beni anlamamışsınız hadi beni geçtim size tavsiyem anlamadığınız üyelerin sizi alıntı dahi yapsa yorumlarına yorum yazmayın..yarın gerçekten bir vicdansıza denk gelirsiniz elinize o akıllı telefonu ya da klavyeyi aldığınıza pişman olursunuz..
şimdi siz bu yazdığımı da anlamayacaksınız ama ben gene söyleyeyim ..bana hakaret etme hakkını size kimse vermiyor görmezsiniz beni geçersiniz bu kadar basit şahsen ben konu sahibinin derdiyle eğlenmedim size güzel bir haber verdim kız altınlarını aldı diye,anlamışsınızdır inşaallah.

üslubunuzu bilin hanımefendi 5 yıl size edepli olmaktan bana bahsetme cesaretini vermiyor sizinle muhattap oalamıcam bi ki tane var böyle yıllardır burada olup bazı gereksiz yorumlar yapanlar dikkat edersen bende öncede bir arkadas tepki vermiş tahsille olsa keşke tahsilimde zekamda gayet yerinde biraz da fazlaca belki ama siz olayı anlamıyorsunuz benim sizin gilerle işim olmaz lütfen kendi basitliğinze beni çekmeyin ben sizihafifçe uyardım gülmeni hoş değil konu sahibi dertli diye bu benim fikrim ama edep adap vs bunları agzınıza almayın olurmu bende size hiçbirşeyi anlamıyor olmanıza rağmen yine söyleyeyim bana benimle ilgili konusma hakkınıda vermiyor kimse size konu sahibine konuya haksızlık ypasaydım siz konusaydınız ben biraz utanırdım ben konuya tavrınıza yorum yaptım size dğeil lütfen boşuna zahmet edip cevap yazmayın cevap vermeyeceğim burada hanımefendinin konusu araya gitmesin deidği gibi basitliklerde yüzmeyi bilmiyorum

yahu konu sahibi millete akıl veren bir danışmanken düşütüğü duruma bak
düşmez kalkmaz bir Allah ..
Aldı altınlarını aldı

tek değilim yani iyi takip edin

AYY KENDİMİ ZOR TUTUYORUM ERKEKLERİN HEPSİDE AYNI BENDE ZAR ZOR ATINLARI YANIMIZA ALDIM DÜĞÜN GÜNÜ EŞİME KALSA ANNESİNE VERMELİYMİŞİZ HALBUKİ BEN ANNEMLERİNKİNİ ALMIŞTIM TABİKİDE SİZİN HAKKINIZ SİNİR OLUYORUM HER HAKKI KENDİNDE GÖREN K.V VE K.P DENNN

seninkileride mi almışlardı peki en iyisini yapmışsın

aynısı benim başıma gelmişti eşim aynı boş lafları edip beni aylarca oyaladı.
sonunda öğrendim ki hepsi satılmış.
ben burda daha kvye verilen altınların geri alınabildiğini görmedim.

O altinlar gitmis ki... Yoksa simdiye kadar derdi ki ehh vereyim de rahatlasin. Ama diyemiyor tam tersine asiri tepki gosteriyor.

O altınları vermezler sana tecrübeyle söylüyorum. Aynı hatayı bende yaptım balayına giderken hepsini verdim. Sadece parmağımda tejtaş ve alyansım kalmıştı. Geri de alamadım altınlarımı.

Pislikse âlâsını yaparız kk hanımları bi toplaşsın yeter. Madem herkesin eli keseye girdi o zaman kaç kişi takı takmış onu say. Sonrada keseye koyulanların adetiyle karşılaştır. Küçük yanılma payı olur ama olsun. İstatistiki hata dersin

KV nin altınları saklama isteğini anlamadım. Evlerine bi hırsız girse ne açıklama yapacaklar merak ediyorum. Evde altın saklamak hep çok saçma gelmiştir. En baştan kasaya koyacaktınız. Biz de cumartesi evlendik pazartesi günü altınları kasaya koyup balayına gittik. Benim kv çok anlayışlıydı ilk akşamdan bize verdi altınları kendinde kalsın yanlış anlaşılsın istemedi. Altınlar 1 buçuk sene kasada kaldı sonra bozdurduk attık bankaya. Hatta ben altına hiç düşkün değilimdir set takımını bile adet yerini bulsun diye tamam alın dedim. Geçenlerde set takımını da bozdurdum birikimimize ekledim. Kuyumcu ya ben set takımımı bozdurmak istiyorum dedim. Adam şoka girdi resmen inanamadı herhalde nesi var ki yani herkes altın sevmek zorunda mı :)

Bende de öyle oldu nisanliyken falan hic altin alinmadi bana dugunde ne takilirsa senindir dediler dugun gunu de inanilmaz bir isguzarlikla benden almaya çalıştı kv balayina gittik ama aklim hep altinlarimdaydi ki ben daha altinlar takilirken saymistim sonra sayamam diye

Geldim direk geldigimiz gun alalim altinlari kasaya koyalim dedim ve rahata erdim

Eşin kimse senin altınlarına çökmez merak etme demiş ama maşallah enkazdan beteer çökmüşler bunlar. Görgüsüz sömürücü bi ailesi var.

Ayrıca senin ve ailen karşsında kendilerini ezik hissediyorlar hatta senin fazla maas alman bile eşin kendini ezik hissediyor bu sebeple de edepsizlikle çirkeflikle götürüyorlar işi.

Allah yardmcın olsun berbat bir aileye karışmışsın.

yahu konu sahibi millete akıl veren bir danışmanken düşütüğü duruma bak
düşmez kalkmaz bir Allah ..
Aldı altınlarını aldı
Hanimefendi beni kastetmis ancak makamlarimiz hayat gailesi icinde cok da para etmiyor. Kaldi ki benim danismanligim akademik. Cakallik ve arsizlik ve laf ebeligi üzerine degil. O yuzden bu turlu insan davranislsri uzmanlik alanima girmiyor.

parkbyull biz kendisiyle mesajlasip durumu acikliga kavuşturduk bir espri yapmak istemiş ancak smiley yanlis olmus. Benim durumumu anlayip ister espriyle ister tavsiyeyle ister beni savunarak destek olan herkese ayri ayri tesekkur ederim. Iyi ki varsiniz kizlar:)

Tamamen haklısınız . haksız olduğunuz hiç bi yer göremedim ben . Ama her düğünde zaten altın mevzusu.oluyor kayinvalidler genelde nedense kendilerinde bu hakkı nerden buluyorlar bilmiyorum. Benim kayinvalidem de biz oynarken pistin ortasında gelip almaya kalktı. Ama eşim sağolsun beni hiç araya katmadan kesinlikle olmaz onlar bizim demiş annesine. Tabi ki küstü sonra annesi bize . Ama biz eşimle düğün öncesinde kararlaştırmıştık takı töreni sonrasında eşimin kuzeni alsınn diye . Çünkü her iki sulalede de güvendiğimiz kişi oydu . Düğün sonunda da zaten o kişiden alıp çıktık.
Ama çok tanıdığım var kayinvalide düğün sonrasında alırsınız benden deyip geri vereni daha gormedim valla.
Tamamen nezaketsizlik görgüsüzluk. Siz sessiz kalmissiniz . Ben cıngar cikartirdim heralde .

Bir de insani paragöz diye yaftalıyorlar ya insan deliriyor. Hakkımı aradım adım maddiyatçı ve açgözlüye çıktı. Vala artık ne düşündüklerini takmıyorum ne kocamın ne de kayınvalidemin. Ben benim olanları savundum. Kalkıp da 2. evlerini satıp bana ev alsınlar diye yıkmadım ortalığı. (ki hakikaten kendilerinin yine kendi oturdukları eve eş değer sayılacak bir evleri var ama kirada, biz de borç ödicez diye 25 yıllık apartmanda ev tuttuk kendimize) . Bu konuda ağzımı bile açmam. Çünkü kendi emekleridir, kendi birikimleridir. Ama kendi hakkımı da artık yedirtmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…