Dugunde takilan altinlarin kayinvalidemde durmasi

evet az önce saydım kızlar altınlarımı. sadece bileziklerin adedini bilebildiğim için diğer sayılarda kendilerinin bana daha önceden söylediklerine güvenmek zorundayım. neyse buna da şükür. Hiç değilse artık kendi hesabımı kendim bileceğim. Ohhh ya dünya varmış . Çocuk gibi hesabımı başkasına emanet etmek de neyin nesi. Gidicem şimdi de kasaya koyucam.

küçüklerden ayır biraz, altın acaip değerlendi, yazın düğün falan varsa hazırda olsun :)

Bende çok rahatladım
Eşin şimdi uzun bir süre surat 5 karış dolaşacak buna hazır ol.
Sende onu yok say
noluyo lan sendoromuna bağlasın :)))

bence altın yada para gibi şeyler için eşinizle aranızı bozmayın.anladığım kadarıyla maddi gücünüz var.kendi mesleğinizde var.tahminimce eğer harcamış olsalardı yada vermeyecek olsalardı başka bir bahane uydurup direkt vermeyeceklerini söylerlerdi diye düşündüm.harcadılarsa bile gerçekten bunun için can sıkmaya değmez zira eşinizle başka probleminiz yoksa bunun için problem çıkarmayın.derim

tatlım evet iyi kazanıyoruz ama ayda 6 bin tl de kredi ödüyoruz. Eşim bedelli askerlik yaptı, ev kira, eşya kredisi var, kredi kartına yapılan taksitler var. Çok şükür ki rahatlıyoruz artık yavaş yavaş. kv de çalışmadığı halde babama sürekli ek iş yapmasını telkin ederek kendine Ankaranın en iyi sitelerinden ev aldırmış zamanında güvenlikli falan ona güveniyor. Ama kasa fln yk evnde.

niyetim aramı bozmak hiç değil canım. Ama benim takıntım tavra aslına bakarsan. Bu kadar uzaması ve konu edilmesi çok canımı sıktı. Bir de üzerine tonla laf işitmek. Başka konular da var önceden gelen tabii.

bu pislik kaynana tipini çok iyi bilirim hiç mırmırlanma ara al altınlarını kayınvalidene rica et eşine versin bunlarada ezilip bükülme akıllı ol istediğini söyle yutma söyle üslübunla yolla istemiyorumu hayır demeyi ögren yoksa sen eşek olursan semer vuran çok olur yanlış anlama kendimden biliyoruım

bu kadın bu konuda böyleyse herşeyde böyledir tavrını çizgini en baştan koy sonradan adın dğeişti olur bizi oglumuzdan uzaklastırıyor olur nikahlandı birşey oldu olur o yüzden yoluna bakkkkkkkk yuvanı yık demiyorumum uslubunla HAYIR DE REDDET HER DEDİĞİNİ HER SENİN İŞİNE GELMEYENİ MECBUR KALMA SENİNDE ANNEN BABAN VAR ANNEN BABAN SENİ ONCA EMEGİNE RAGMEN MECBURİYETTE BIRAKMAZKEN BUNLAR KİMMMMMM YA KİMMMM

arkadasim acikca soyliyim benim gordugum esinle ve ailesiyle pek uygun degilsiniz,
doktorali oldugunu soylemissin, esinin eigtimi nedir bilemiyyorum ama gorunen ailesi seni tasiyamamis.
kv nasil gelip senin ailenin aldigi esyaya laf sokabiliyor, yada aldigi iki parca seyi laf soyleyerek verebiliyor.
hicbirseye karistirmamaliydin ilk basta.
ve evt altin olayi cigrindan cikmis, altinlar senin hakkindir ve sende durmalidir, ister satar yersin ister araba alirsin artik.
esin illla benimde hakkim var diyosa, dokun sayin onun akrabalarinin taktiklarini ona verin.
bunlari soyluyorum ama sanmaki herkes dengini buluyor, bende benzer durumdaydim. ama hicbirseyimize karisacak durumlari olmadi Allaha sukur. altin mezvusunu zaten hic acmadim, ekndi akrablarinin taktigi bozuk paralari alip gerisini tabiki bana verdiler.
bir daha altin mevzusu acildiginda ben bana dusen neyse bozdurup arabami yeniliycem demeni oneririm, boylece neymis degilmis ortaya cikar zaten.

kocan okumuşta ne olmuş kvdeni bence kücümseme ilk okulu mezunu diye ikşnşzdende akıllı cıkı

yahu konu sahibi millete akıl veren bir danışmanken düşütüğü duruma bak
düşmez kalkmaz bir Allah ..
Aldı altınlarını aldı

akıl veren danışmanken düştüğü durum mu. düşmez kalkmaz bi Allah mı. bu nasıl cümle. herkesin derdi farklıdır. içinden çıkamadığı durum farklıdır. ben de akıl veriyorum. yarın öbür gün sorunum olup konu açtığımda düştüğü duruma bak denilip gülünecek mi. yorum üzücü

ben bu para konularını önceden ayıp görürdüm, ama şaka gibi bir hayatı olan bir arkadaşım var;

eşi bildiğin zengin, ama yok kasa parası vermeyelim falan diyerek altınlarını bir alt katta oturan kv ye teslim ediyorlar.
maalesef sonu boşanmayla biten evlilikte kız altınlarının yüzünü düğün sonrası bir daha göremiyor.
ne kadar acı,
ki dava süreci çok çekişmeli geçti ama yine de alamadı sanırım altınları.

yahu konu sahibi millete akıl veren bir danışmanken düşütüğü duruma bak
düşmez kalkmaz bir Allah ..
Aldı altınlarını aldı
yada konu sahibine mi ne var bunda yaşanmış tecrübelerle akıl veriyoruzdur yada olması gerekeni biliyoruzdur bu ne demek ya düştiği durum felan senini üştüğün durum içler acısı şuan umarım seni yanlış anlamışızdır bu kadar kötü değilsindir

ben niye sana söylüyorum dedim ki Altınlarını aldı
kız danışmanmış galiba ama kayınvalide ve koca adam hesabına almıyomuş.
peki neden gülüyorsun hepimiz insanız hepimizin başına neler gelebilir onlar hesaba almasa nolacak onlar kim ki lütfen kırıc oldu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…