Dugunde takilan altinlarin kayinvalidemde durmasi

Biz düğünün ertesi günü saydık ve yazdık tek tek.. sonrasında yeni evliyim bilen biri ben yokken eve girer çalar diye bir kutuda kayınbabamın kasasına koyduk ama ne zaman istesem verdiler yeri geldi taktım yeri geldi değiştirdim 4-5 sene sonra eve kasa aldık. Ohh mis.

Kayınvalidenize oturmaya gittiğiniz de anne şu altınları bi zahmet getirde bazılarını takmak istiyorum arkadaşlar dalga geçiyor nasıl yeni gelinsin taksana azcık ev oturmalarında diye.. getirmezse o işte bir iş var getirirse kaptığın gibi kasaya

kayınvalidenizin evi kale surlarıyla mı çevrili, neden illa orda kalıyor ki? bu konuda tavrını net koy. o altınlar size takıldıysa sizin onlar. kimse sahiplenemez. ben olsam giderim bir gün kayınvalidemin evine(eşimden habersiz) anne derim biz bir yatırım düşünüyoruz altınları almak istiyorum artık. senin olan şeyi alamıyosun saçmalığa bak! valla zorla alırım ya ne münasebet!

Siz neden direk altinlarinizi esinizin ailesinden istemiyorsunuz. Sonucunda bunlar senin altinlarini istemen kadar normal bisey olamaz. Yatirim yapmak istiyorum filan dersin.

Sen kesinlikle haklısın almak için ev alın istemek daha kolay olur eşinde problem çıkarmaz yada arabanın modelini yükselt

ben senin gibi düşünüyorum bence eşini sıkıştır bu konuda sen istemiyorsan ben isterim diye
ve o zaman iş varsa ortaya çıkar kaynanandan isterken laf sokarsa kendim olan malı istiyorum seninki ni değil ki dersin

Yorumları okumadim. Bence videodan kimin ne takıldığıni izle ve not al. Günahlarını almak istemem kimsenin ama bana öyle geliyorki altınların bi kısmı gitti eşininde haberi var , sen duyma diye kavga çıkarılıyor sen susacaksin zamanla üzeri örtülecek konu kapanacak. Benimde baya yüklü takım olmuştu bir yıl kadar KP kV de bıraktım ve bi miktar altınimi kullandıkları için vermediler cogunu kurtardım ozaman önemsememistim ama şimdi nekadar önemliymis onu anliyorum. Sen altınlarıni al sonra istersen bi miktar verirsin.

Merhaba bayanlar. Eşim az önce geldi. Öyle yabancı gibi kapıyı anahtarla açtı girdi. Direkt kendini yatak odasına attı. Yüz zaten 10 karış. Yüzüme bile bakmadı. Tabii ki de ben de onunkine. Getirmiş aldı çat diye attı yatağın üzerine al ne yapıyorsan yap diye. Ben de aldım yataktan altın topladım resmen dilenci gibi. Şimdi sayıcam bakalım ne olmuşlar.

Denginle mi diyen bir arkadaş olmuş; 2mizde 4 yıllık fakülte mezunuyuz benim masterim ve doktoram da var. o kamuda denetmen ben de üniversite asistanım. Ama kayınvalideniz ilkokul mezunu olunca onu da geçtim aklı başka türlü çalışınca isterseniz siz uzay mühendisi olun çaresi olmuyor. Zaten o da ağrıma gidiyor nelerle uğraşıyorum yarabbim diye maalesef

baştan hata yapılmış. düğün salonunda takı töreninden sonra bizi gelin odasına almışlardı sayalım diye. ertesi gün de kasaya koyduk kimseye emanet edemezdim, anneme versem laf ederler onlara versem içime sinmezdi.
gerekirse gidin kapılarına isteyin ve almadan gelmeyin.
düğün videonuz vardır ne kadar takıldığı bellidir.

eşin ünv mezunu ama ilkokul mezunu kv aklıyla davranıyor. tek suçlu kv değil.

evet dediğinize maalesef ki katılıyorum.. Babasıyla konuştum eşim yoldayken. Baba bana dün akşam sizden şüphe ettiğimi o yüzden altınları istettiğimi söyledi ve bunu hissettirdi bana dedim. Ama öyle birşeyin olmadığını kesin bir dille anlattım. . Ben bu konunun sizin evinizde bir gündem yarattığını düşünerek ilk ağızdan sana durumu izah etmek istedim dedim. Adamcağızın hiçbirşeyden haberi dahi yok. Ne konuştunuz ki diyor bana. O öyle söyleyince annesiyle alakalı olduğundan bir kez daha emin oldum bu huzursuzluğun B Began

ben takılar takılır takılmaz salonda saydım . zaten o yuzden gelın ve damat yarım saat gelın odasında dururlart benım bıldıgım. benımkılerde 4 ay kayınvalıdemde kaldı sayısı herseyı bellıydı . kısıye gore degısır. ben sonsuz guvendım bosa cıkmadı. ama sen fazla guvenme. cunku basına devamlı bıseylerı kakıyosa ve maddıyata onem veren bı kadınsa emın olbıseklde bısey yapar al altınlarnı at bnkaya

seni bu duruma düşüren eşin ama. annesine "altınlarımızı sakladığınız için sağol. artık geri verebilirsin" deyip ortalığı ayağa kaldırmadan, seni kırmadan halledebilirdi. çünkü normali bu.

böyle konularda ben çok netim. illede altınlar güvende diye kaynanada duracaksa kız annesinde dursun. güçlü kadını hiçbir erkek yıkamaz. sizde en başından aramız bozulmasın diye yumuşak davranmasaydınız tüm bunlar olmazdı. kaynananın evine habersiz git ve bir şekilde altınları al. ondan sonra boşanma davası aç bakalım eşin nasıl tutuşuyo

ohoo nasıl güvenip verebiliyosunuz altınları. ben düğünden sonra hepsini kendim aldım tek tek saydım. internetten gram fiyatlarını çıkarıp gece hasılatı hesaplayıp, ertesi gün hepsini bozdurup kendi banka hesabıma yatırdım. para olayını affetmem altınları aldığın iyi olmuş. evde kalmasın git yatır hesabına. eşinle kv davranışına bak. ilerleyen günlerde onunla ilgili de şikayetin olursa akıl veririz

Bakalım tam mı geldi günahlarını almayalım da basıl bileceksiniz :-(

eşinizden 2bin fazla kazanıyorsunuz, eşiniz asgari ücret alsa bile eve 4 binin üzerinde para giriyor.

ama kasaya verecek para bulamıyorsunuz da güvenli diye kv de tutuyorsunuz.
ya çok saçma gerçekten, kv nizin evinde çelik kasa varsa onu bilemem tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…