- Konu Sahibi misssunshine86
-
canim hakikaten cok sinir bozucu bir durum. Hersey bir yana da kocam dedigim adamin bana sanki altin istedigim icin kültürsuz ve gorgusuzmusum gibi davranması agrima gidiyor ve cok hırslandırıyor. Niyetim kimseye ispat etmek deil ya da Allah korusun hava atiyormusum gibi dusunmeyin kesinlikle ama bana danisanlarin oldugu toplumda saygin konumu olan bir insanim. Ama bana daha kocam saygi duymuyor. Keske bi tek o saygi duysaydi da gerisini onemsemzdim. Cok kirilmisim bayanlar ya yazdikca anliyorum icim eziliyor o duydugum lafları dusundukce.Ben ne altın gördüm nede paraları gördüm üstümden aldıkları gibi borçlarını ödemişler zaten 5 kuruş bişey kalmamış benim haberim bile yoktu naparlarsa yapsınlar benim huzuruma kimse dokunmasında onların olsun hepsi
Bir tek dugun gunu gordugum icin durup durmadigindan da emin degilim. Ama bu kadar konusulan telefon acilip sayisini verdikleri şeyin de hepsini satip yemislerse de iki elim yakalarinda olur. Gerci esimin o altinlari satip arabayi degistirme plani var o yuzden annecigi oglu için satmamış olabilir altinlari. O altinn satilip arabayi degistirme plani da ayri bir konu olur ya neyse..
senın altınınla araba nıye alınıyor?! onlar senın hakkın. bence o altınlar gittiBir tek dugun gunu gordugum icin durup durmadigindan da emin degilim. Ama bu kadar konusulan telefon acilip sayisini verdikleri şeyin de hepsini satip yemislerse de iki elim yakalarinda olur. Gerci esimin o altinlari satip arabayi degistirme plani var o yuzden annecigi oglu için satmamış olabilir altinlari. O altinn satilip arabayi degistirme plani da ayri bir konu olur ya neyse..
Denginizle mi evlendiniz?canim hakikaten cok sinir bozucu bir durum. Hersey bir yana da kocam dedigim adamin bana sanki altin istedigim icin kültürsuz ve gorgusuzmusum gibi davranması agrima gidiyor ve cok hırslandırıyor. Niyetim kimseye ispat etmek deil ya da Allah korusun hava atiyormusum gibi dusunmeyin kesinlikle ama bana danisanlarin oldugu toplumda saygin konumu olan bir insanim. Ama bana daha kocam saygi duymuyor. Keske bi tek o saygi duysaydi da gerisini onemsemzdim. Cok kirilmisim bayanlar ya yazdikca anliyorum icim eziliyor o duydugum lafları dusundukce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?