Dugunde takilan altinlarin kayinvalidemde durmasi

Kizlar cevaplarınız icin cok tesekkur ederim. Iste benim bu salakligim yuzunden basima geliyor bunlar. Aman yanlis anlasilmayayim diye diye resmen eziyorlar. Bu arada altinlari saymak istedigimde dugun salonundan eve donmustuk ve ben gizlicd kv yatak odasına çekip anne bi ver altinlari sayayim dedim. Hani misafirlere tabiiki de göstermem altin sayimi yaptigimi. Ona bile bu kadin boyle bir tepki verdi.
Ben esimi hic anlayamiyorum zaten. O kadar kirdi ki . Neymis en basindan kv nin evinde ben birakmamismiyim. Yahu diyorum anann baban sen 3unuz bastirdiniz beni. Sen ustune ustluk kasa kirasi veremem cok fazla diyip diyip kasa kiralamanin sacmaligina vurgu yapip durdun. Kv de kasa kiralamayin ne gerek var derken papağan gibi o gücü kendimde bulamadim ve guvendim bu insanlara diyorum. Bir kadin olarak kocam dedigim erkekle kadina has bir ziynet olan altin yuzunden bu kadar tartismis ve kocamim artik senin yuzunu gormek istemiyorum demis olmasi cok fazlasiyla koydu bana. Bu arada bahsettigim altinlar arasinda anamin babamin bana taktigi bilezikler de var.

ne yapın edin gerekirse eşinizi sallamayın gidin isteyin altınlarınızı..
bişey derselerde altınlar benim daha oturup sayamadım bile sayenizde deyin çıkın işin içinden eşinizde konuşsuın dursun.

Eşin altınlara çöken yok demiş ya, Çökmüşler işte..
Bilinç altı savunma çabası bu.
Sen söylemeden o söylüyor...

git sen iste altınlarını. kocana ne söylüuorsun.
diretirlerse sende diret. senin onlanı istiyorsun. ve eşinde neden derse çünkü bizim olan bizde kalacak de .
baktın vermiyorlar yasal olarak isteme alma hatta beeli kadar para talep etme hakkın var. bununla da tehdit edebilirsin.

Yazık olmuş.Bence kayınvalidenizle muhatap olun sakince kasa kiralayacağınızı hesabınızı bilmek istediğinizi söyleyip isteyin uygun bir dille.eşinizi de araya karıştırmayın.Bakalım ne cevap alacaksınız.

İnan çok sinirlendim konunuza, bu cidden gasp gibi bir şey.
Salonda sayılıyor sandımdı ben, yoksa evde elbette sayacaksın, hakkın.
Ama işte en başından niçin anneme bırakacağım demedin? "Bize güvenmiyor musun?" dedikleri an, "Siz bize bana, anneme güvenmiyor musunuz yoksa?" diye çeviriverecektin be canım ya.

Bu işin altından bi iş çıkacak bak, eşinin bu kadar parlaması normal değil; kaldı ki çok itici ve karaktersiz bir hareket. İsteyin altınlarınızı, versinler.

Ayıptır sorması kaç altın takılmış dediler
Bizde saymadan vermıstık dugunden sonra, ne yalan soylıyım hala az buluyorum 50 tane takıldı dedıler ama zaten sadece bende 2 tane 5 bir yerde vardı
Çok komik ama hala cd oturup ızlemedım 5 sene olacak evlenelı dahada saymam herhalde rahat gordum kendımı ama sayıya ınanmıyorum net

ya nasıl tahammül ediyorsun senin olan bişeyi başkaları sayıp sana söylüyor telefonla.. gidip daha eline almadın yani bugüne kadar..
kaç ay oldu evleneli ?
9 ay oldu tatlim. Ve ben araliklar bu konuyu hep gundeme getirdim ama esim o kadar laf cambazidir ki. Bu zamana kadar ciddi bir ariza cikarmama sebebi esimin cok ciddi bir sinava girip meslegini kaybedebilme riskiydi. Kafasini yormasini istemedim. Ama su 9 aylik sinav surecinde bitti ben de oyle actim guzelce konuyu.
ya nasıl tahammül ediyorsun senin olan bişeyi başkaları sayıp sana söylüyor telefonla.. gidip daha eline almadın yani bugüne kadar..
kaç ay oldu evleneli ?

ahh ahhh kv ye altın mı bırakılır be yaa... yerler.
kim ne dewrse desin suyrat asarsa assın sayacsaktın. şimdi de gidip isteyeceksin.

sevgili konu sahibi kayınvaliden altınlara konmuş üzerine ya bir bardak su iç ya da üzerine çirkefleşen kocanın ileride seni daha da pişman edeceğini göz önüne alarak sağlam bir ders ver (bakın bu sefer boşan demedim) ama yeni evli birisi olarak eşin olacak beyefendininde pek adam olduğunu söyleyemeyeceğim tanıyarak mı evlendin bilmiyorum ama geçmiş olsun çok yanlış bir seçimde bulunmuşsun

Ben ne altın gördüm nede paraları gördüm üstümden aldıkları gibi borçlarını ödemişler zaten 5 kuruş bişey kalmamış benim haberim bile yoktu naparlarsa yapsınlar benim huzuruma kimse dokunmasında onların olsun hepsi

Ben ne altın gördüm nede paraları gördüm üstümden aldıkları gibi borçlarını ödemişler zaten 5 kuruş bişey kalmamış benim haberim bile yoktu naparlarsa yapsınlar benim huzuruma kimse dokunmasında onların olsun hepsi

Ne kadar sinir bozucu bir konu bu
Kendi altınlarım çalınmış gibi hissettim.
Daha doğrusu gasp gibi bir şey..
Ara kv deni, altınları iste.
Mırın kırın ederse derdiniz nedir sizin?
Bu altınlar bizim değil mi neden verilmiyor
diye hesap sor.
Zaten konuşmanın içeriği o altınların artık
olmadığı yönünde ilerlerse
Anne babamın taktığı bilezikler de uçmuş olur bu durumda
ayy ben ciddi ciddi çirkinleşirdim yazmiyim daha fazla

bundsan sonra agzını ac. ben cok kızıyorum böyle şeye. benim kv olsa ciddiyim (ki farklı birşey için mahkemelik oldum ) altınlarımı da alsaydı gene bir an tereddüt etmeden mahkemelik olurdum. onlar karı-kocanındır. altıına güvenip dügün yapılmaz masraf yapılmaz.

Kv ve altin denince resmen tuylerim diken diken oluyor artik. Bakalim dun aksam teli kapatmadan esim resmen tamam altinlari getirecem napiosan yap diye gurledi. Treni kalkmak üzere 2 saate gelir eve. Getirip getirmedigine gore hareket edicem. Eger getirmediyse kendim kv ye telefon acacagim. Inanin hayretler içerisindeyim ben de. Bana dinen de tamamen helal olan bir ziynetin bana verilmemesi icin bu kadar diretilmesi.. Cunku ben dinen esime ne gerekirse esirgemeden yapiyorum. Maasimi bile sakınmıyorum.

Olayın dinen fiilen kısmını geç,
Senin olmasın
Sizin farzet, hem senin hem eşinin.
Bir gerçek var ortada asla kv denin değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…