- 10 Ekim 2019
- 2.866
- 2.358
- 34
-
- Konu Sahibi hemifrithemperi
Bence düğünden sonra hanımefendinin elinde bilezik filan kalmayacak.Bencede saçma şeyler ama bunların peşine düşüp hesap yapan( nişandakını ver bozalımda şöyleyapalım diyen ). Baska konulardada sıkıntılı bir kv olması yüksektir.
yanı sonucta bu hedıyedır verdin bitti
neden?Bence düğünden sonra hanımefendinin elinde bilezik filan kalmayacak.
Bir kere sen sürekli kimseyle onu konusamam , bunu konuşmam diyorsun. İkincisi karşı taraf sürekli altın üzerinden hesap yapıyor. Bir de ailene sürekli sana ne diyip duruyorsun.bunu karşı tarafa belli ediyorsan işin yaş. Ama dediğim.gibi olmazsa düğünden sonra yaz ozrumu dilerim. Ben demekki yanlis fikir belirttim derim. Son olarak altının ayarı mi , gramı mi konuşuluyorneden?
Kötü olmaya gerek yok sakin olun politik davranın anneniz bu konuyu açtığında dinleyin yorum yapmayın o sizi ikna etmeye başladığını zannetsin bir zaman sonra umursanmadığını görünce susar zaten Allah kolaylık versin benim annemde böyle yapıp beni karşı tarafa rezil etmişti o günler aklıma geldikçe keşke dinlemeseydim diyorum.zaten yapamam yani utanırım. isterlerse alırlar istemezlerse almazlar. annem kadının bileziklerini bile saymış yuhhh dedim..sana ne ya sana ne. ya onlarla kötü olacağım ya kendi ailemle benim için huzur yok herhalde bu süreçte
annem de uyduruyor olabilir onlar da söylüyor olabilir. en iyisi yüzleşmek sanırım. her şeyi alttan alamam kiHayır damadın alacağı araba sizin de olmuyor mu sonuçta, nasıl bir mantık bu? Anneniz babanız ne taktıysa aynısını taksınlar işte, ucuza kaçmaya bahane arıyorlar bence. Ya da dediğiniz gibi annenizin uydurması.
bilezikler 140 gram 22 ayar. su yolu set 18 ayar. hasır set 8 ayar. zincir 8 ayar. diğerleri Reşat olacakmış sanırım ya da yarım. bilmiyorum. ben düğün takılarını vermem o kadar da değil. ev alındı zaten yakın zamandaBir kere sen sürekli kimseyle onu konusamam , bunu konuşmam diyorsun. İkincisi karşı taraf sürekli altın üzerinden hesap yapıyor. Bir de ailene sürekli sana ne diyip duruyorsun.bunu karşı tarafa belli ediyorsan işin yaş. Ama dediğim.gibi olmazsa düğünden sonra yaz ozrumu dilerim. Ben demekki yanlis fikir belirttim derim. Son olarak altının ayarı mi , gramı mi konuşuluyor
anneme dedim yani ne yapayım böyle yapıyorlar. biliyor ailesinin durumunu. kendi bakalım ne takacak konuşuyorKötü olmaya gerek yok sakin olun politik davranın anneniz bu konuyu açtığında dinleyin yorum yapmayın o sizi ikna etmeye başladığını zannetsin bir zaman sonra umursanmadığını görünce susar zaten Allah kolaylık versin benim annemde böyle yapıp beni karşı tarafa rezil etmişti o günler aklıma geldikçe keşke dinlemeseydim diyorum.
öyledir cidden çok süslü ve gösteriş meraklısıKaynananın gösteriş merakından anlamıştım aslında…
farklı şehirde yaşıyoruz onlardan ama yaşıyor olsaydım da yapmam hiçbirini.Bayramda ilk eşinizin ailesine gidecekmisiniz?
Çocuğun adı kız olursa kv erkek olursa kp adı mı olacak?
Tüm temizlik misafir agirlama sizden mi beklenecek?
İlk çocuğun tüm çeyizi anneanne mi yapacak?
Yok öyle hep bana hep bana
bilezikler 22 ayar. sadece set ve zincir 8 ayar. ailem bana araba aldı. tüm çeyizimi de eksiksiz son model teknolojik aletlerle. benjm üstüme neden geliyorsunuz anlamadım ama. kıyas yapılacak bir şey yok. ben zaten rahatsız oluyorum bu muhabbetten8 ayar kocaman bilezikler bir çeyrek parası ediyor.
Zincirde 22 ayara göre çok ucuz olur.
Fakat insanlar ellerinden geleni yapmış.
Ev alırlen destekte olmuslar oğullarına anneniz ne istiyor.
Peki anneniz ne taktı size neler yaptı.
Bi de onları yazsanız ona göre kıyaslasak.
işte onlarlla arayı bozmak ya da böyle bir muhabbete girmek istemiyorum. annem de öyle diyor takıldı onlar bozdurmak ne üstüne alsınlar diyor. şimdi bir şey dersem sorun çıkaran gelin olacağım olmak istemiyorumNe biçim muhabbetler bunlar ya. Konuş nişanlınla benimle bu muhabbetlere girmesinler de. Ayrıca nişanda takılanlar takılmıştır artık, verme geriye hiçbir şey. Boş gösteriş yapmasınlar.
farklı şehirde yaşıyoruz onlardan ama yaşıyor olsaydım da yapmam hiçbirini.
bizde alınmıyor düğünde tekrar takiliyor ama üstüne tamamlama olarak. direkt bozdurmalarindaki anlamı bilmiyorum. sevgilime soracağım bunu yüzyüze gelince.Bu arada nisanda takılanların alınması çoğu yerde var istedilerse ben olsam verirdim benden istemediler kalacak demişlerdi. Ama çok anormal uygulanmayan birsey degil