düğünde kuru pasta ve yaşpasta yerine?

sewengirl

Kuru Boya
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
759
0
96
İstanbul
arkadaşlar düğün salonu tuttuk yaş pasta ve kuru pasta yerine dışarıdan ayarlasak diyorum uygun fiyata bildiğiniz pasta için yada başka alternetifleriniz varmı lütfen yardım
nikah olacak birde düğün salonunda nikah şekeride dağıtılabilirmi acaba? nasıl olur hiçbilgim yok ve klasik olmasın diyorum düğün salonum fikirlerinize ihtiyacım var tabi fiyatta önemli benim için :asigim:

canım haklısın bende limonatalı kuru pastalı düğünlerden hoşlanmam
alternatif şimdiye kadar hiç düşünmemiştim açıkçası ama bişiler yapmak istiyosan
dışardan bi yemek firmasıyla anlaşıp yemek ya da aparatif kokteyl tarzı (kanepe sandvich vs) yaptırabilirsin. ama insan şunu da düşünüyo o kadar masraf yapıp düğün salonunda yapacağıma aynı masrafa yemekli düğün yaparım diye..
bence düğün salonuna nikah şekeri taşıma zaten nikahtan sonra dağıtılacak o kdr ayrıntıya girme boşver
işin zor valla allah kolaylık versin
düğün ne zaman bu arada cnm

temmuz sonunda canım zaten nikah salonda yapılacak acaba şekere gerek varmı yemekli yada kokteyli güzel ama çok masraflı malesef birde şu nikah masasına ateş volkan falan istiyorum salonda varmı sormadık nerden alınır ayyyy kafam çok karışık

canım müjdecininde dediği gibi bi catering firmasıyla anlasabilirsin ancak masraf yemekli bi düğünden aşaı olmaz..acıkcası kendı adıma konusayım nikaha 500 kişi çağırıyorsam 200 kişiyi de düğüne cagırıp yemeklı yapmayı planlıyorum..

canım flambeyi herkes yapamaz (ateşli meyve veya yemek tabağı)
onu ancak uzman şefler fln yapabiliir tuttuğun düğün salonunda kim yapcak bunu bilmiorum
çok masraflı olacağını sanmıorum cnm genelde kokteyller ekonomik oluyo bikaç yere sor derim ha tabi yemek olayına girersen o zmn pahalı olur. kaç kişi gelcek peki düğüne?
bu arada mervenin dediği de mantıklı geldi bana cnm bi düşün derim..

bizim bi arkadaşımızın nişanında yaş pasta yerine dilimer halinde kesilmiş dondurma ikram edilmişti..doğrusu çok hoşumuza gitmişti kış olmasına rağmena.s

bizim bi arkadaşımızın nişanında yaş pasta yerine dilimer halinde kesilmiş dondurma ikram edilmişti..doğrusu çok hoşumuza gitmişti kış olmasına rağmena.s

değişik fikir aslında neden olmasın ama fiyat hakkında bilgin varmı canım mesela o düğünde pasta kesmediler sanırım onun yerine ne gibi bişey oldu ?:1rolleyes:

canım iyi hoş ta düğün salonu dışarıdan müdahaleyi kabul edecek mi?
düğün salonları tam çete olmuşlar...
2 milyonluk volkan için 50 ytl istemişlerdi bizden...dikkat et hep bunlara

canım iyi hoş ta düğün salonu dışarıdan müdahaleyi kabul edecek mi?
düğün salonları tam çete olmuşlar...
2 milyonluk volkan için 50 ytl istemişlerdi bizden...dikkat et hep bunlara

ne volkanıydı canım o bilmem aslında konuşmadık salonla,
ama uygun bi alternatif bulursam konuşayım diyorum
yaş pastaları iğrenç oluyor ya bunların yerine arkadaşın dediği gibi havalarda sıcak dondurma olabilir hem farklı olur güzel fikir ama
nasıl olacak hiç fikrim yokgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…