Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim benim yaaa senağlamakızlar valla batıl inanç tabi ama napalım artık gelenek görenek gibi olmuş benimde düğünümden sonra kucağıma hem kız hemde erkek bebek oturtmuşlarıdı ama malesef 2 yılım doldu 3. yıldan gidiyorum çocuğum olmadı daha olmuyor heralde allah hayırlısını versin tabi verende allah alanda vermeyende allah bilir sadece eylenmek için bir inanış bence şimdi onlar benim kucağıma bebek oturttular diye bir yerlerim eksilmediye onalar egolarını tatmin etmiş oldu şu 3 günlük dünyada kalp kırmaya ne gerek var keşke 1 tane daha oturtsaydılar keşke çocuğum olsaydı
kızlar valla batıl inanç tabi ama napalım artık gelenek görenek gibi olmuş benimde düğünümden sonra kucağıma hem kız hemde erkek bebek oturtmuşlarıdı ama malesef 2 yılım doldu 3. yıldan gidiyorum çocuğum olmadı daha olmuyor heralde allah hayırlısını versin tabi verende allah alanda vermeyende allah bilir sadece eylenmek için bir inanış bence şimdi onlar benim kucağıma bebek oturttular diye bir yerlerim eksilmediye onalar egolarını tatmin etmiş oldu şu 3 günlük dünyada kalp kırmaya ne gerek var keşke 1 tane daha oturtsaydılar keşke çocuğum olsaydı
ben ılk defa simdi sizlerden duydum :)))))))düğünde kucağiniza bebek oturtularmı?
benim oturtular
hemde o bebeğin babasını yillar önce bebekken annemin kucağina oturtmuşlar gelinken :1rolleyes:
peki erkek bebek oturtularsa ilk çocuk erkek olur kiz oturtularsa ilk çocuk kiz olur derler
doğrumu aceba?
fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum