Düğün düğünde ilk dans ne olmalı?

ya kıslar ozlem soz werdim sana dinler msiinz bi uygun olur mu dans muzıgı içn bilmiyorumkismile

benim"michael fugain"--una belle histoire"ydi eski bi fransızca şarkı,dinledikçe içime bi mutluluk doğar hala..cat stevens"wild world"u de tavsiye edebilirim...

Son düzenleme:

Söz verdim sana biliyorsun,
Benim herşeyim sensin görüyorsun,
Ölene dek beklerim ne diyorsun...

Bile bile düşse aklar saçlarıma,
Aynalardaki gerçek yalan yanlış konuşsada,
Sanmaki unuturum hep beklerim gözbebeğim,
Seviyorum, seveceğim...

Hep derdim sana biliyorsun
Beni kader sana yazmıs goruyorsun
Benim herşeyim sensin görüyorsun,
Ölene dek beklerim ne diyorsun...

Bile bile düşse aklar saçlarıma,
Aynalardaki gerçek yalan yanlış konuşsada,
Sanmaki unuturum hep beklerim gözbebeğim,
Seviyorum, seveceğim...

bende ilhan şeşen "sen benim şarkılarımsın" yapcammm zemuszemus

ilk dansı biz yalnız yaparız bi dans parçası daha olur heralde onada davetliler kalkar eşlik ederler bize hihoyyyt

ama o ikinci parçayı bulamadım hala yaaa

bizde ole yapcaz iki tane dans parcası olcak ama ben hala ikisinide bulamadım :)

arkadaşlar burcu güneş-selami şahin =ben bir tek kadın sevdim çoooooooooook güselmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kıslarr ben anlamıyorum giriş müziği ile dans müziği hangi zamanlarda çalınıo?Yani zaten girerken çalan parçayla dans edilmiyor mu?? Girdikten sonra hemen dans edilmiyor mu nasıl oluo yaa ben hiç düğüne gitmemişim anlaşılann:)

GıRıŞ PARÇASI SADECE MÜZıK OLUYO GENELDE CANIM. GELıN VE DAMAT ıÇERı GıRERKEN. SONRA PıSTE ıLERLıYOLAR. PıSTE GELDıKLERıNDE DANS ŞARKISI BAŞLIYO. SONRA KONFETıLER VOLKAN PATLAMASI TEPEDEN YAĞAN KÖPÜK FıLAN :))))))hihoyyyt

benim"michael fugain"--una belle histoire"ydi eski bi fransızca şarkı,dinledikçe içime bi mutluluk doğar hala..cat stevens"wild world"u de tavsiye edebilirim...

sarkılar super canım ozellikle wild world ancak anlamları sanki dugunle pek bagdasmıyor :içelim:

mr.&mrs. smith - lay lady lay
robbie williams- something stupid
james blunt - you are beautiful
pasta için: a drinking song helldorado

hehe
ilk dans şarkısı değilde pasta için neşeli bişeyler olabilir
mesela murat başaran : bir öpücük kesmez

bodyguard film müziği ya da hayalet film müziği olabilir. ben de daha karar veremedim. nişanlım enye only time diyo ama benim içimi ürpertiyo o şarkı:)

ben private emotion (ricky martin-sertap erener) düşündüm bakalım damat bey ne diyecek :)) pasta için ajda pekkan nikah... giriş için funfun ile waltz of butterfly arasındayım hala

benim düğünde ilk dans şarkım titanic şarkısıydı .. çok etkileniyorum bu şarkıdan , bendeki yeri apayrı .. herkese mutluluklar ..

ben geldimmmm, 20 haziran pazar düğünüm ve dans müziğim tamamen farklı oldu :) accayip içime sindi, bağıra bağıra söyledim kocişime. kesinlikle bulup dinleyin.
Nilüfer - Ta uzak yollardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…